Vés al contingut
gener 6, 2011 / scapix

CAGANER MISTERIÓS-2010, José María AZNAR

D’entre tots els personatges de l’«eix del mal» del darrer pessebre –la rècula configuraria un infern encara més terrible–, el Caganer Misteriós del 2010 ha resultat ser el fatxenda d’Ansar. Felicitats a tots els encertants i participants.

PREMIATS

Ana Botella, viatge –sense retorn– a Myanmar, si convé li pagarem també el viatge a la seva parella.

Javier Faus, accés a l’atracció El Pèndol del Tibidabo.

Col·lectiu d’Anorèctics i Bulímics, capsa doble de polvorons.

Mahatma Gandhi (in memoriam), passi per al simulacre de nou cattering del FC Barcelona.

Resultat de l’enquesta al tancament:

Advertisement

25 comentaris

Feu un comentari
 1. Deborah MacMillan / gen. 7 2011 20:41

  A la parelleta de dalt:
  Au, va afanyeu-vos, no feu tard. Jo, de l’administrador, us censurava aquests comentaris públics. Tan bé que pintava, això, i ara hem d’aguantar moixaines adolescents en un espai d’un determinat nivell cultural… De continuar així, aviat apareixerà el grup de fans de la Belén Esteban. scapix, posa ordre!

 2. noia de Porcellana / gen. 7 2011 20:14

  Ets un ximple! perquè ho havies de dir.

 3. Tornasol / gen. 7 2011 20:11

  Gràcies aquest bloc he conegut a la nia de Porcellana, de moment aquest vespre anirem a sopar i despres ja veurem!!!!!això es una bona eina per fer relacions socials.

 4. scapix / gen. 7 2011 20:02

  A la vida no tot són alegries, i aquest bandarra, com d’altres, el vam haver d’aguantar cada dia al TeleNotícies i en molts altres indrets, així que no et queixis per quatre dies que durarà el càstig aquí. Mentre la gent voti, i voti el que vota, o ens fem andorrans o aguantàs disgustos com aquest, a pesar de les conviccions d’aquest administrador.
  Aquest any tocava l’«Eix del Mal», així que qualsevol del personatges de la tria resultava igual de «sinistre«, no? I vaig avisar, o és que hi ha hagut gaires bones notícies, part de Wikileaks? I que jo conegui no hi ha cap caganer de Julian Assange.
  Ah, i paciència, el post és d’ahir, encara no porta ni dos dies!

 5. Llum del camí / gen. 7 2011 19:15

  Aquí hi ha marro, em sembla que entre la Noia de Porcellana i el Tornasol podrien formar un bon duet per anar-se’n a discutir el sexe dels àngels o alguna cosa semblant.

 6. Frankfurt / gen. 7 2011 18:44

  Alguns esteu ancorats al paleolític, el blogspot és per a debutants, ja era hora que algú mostrés als profans que hi ha vida més enllà de les beceroles. scapix, estàs en el Top-10

 7. Tornasol / gen. 7 2011 14:40

  Suposo que aquesta entrada acabarà aviat perquè si cada vegada que entro el el teu bloc i em trobo amb l’ imatge sinistre d’aquest personatge em poso de mala llet, et feria una recomanació de cara al Nadal proper no ens castiguis amb aquesta gentusa.

 8. Pere Joan / gen. 7 2011 14:19

  He votat l’enquesta però he hagut de repensar molt el sentit del meu vot. L’altra bloc oferia un munt d’informació i imatges “a la vista” amb un disseny seriós i simpàtic alhora, és veritat que aquest resulta més auster, més directe al post i que tot i aportar, suposo, les mateixes informacions i enllaços de moment m’ha costat molt anar-los trobant. El meu vot hauris d’haver estat en blanc o nul, però no m’oferies l’opció. Al final crec que estat bo, però no descarto tornar a votar en sentit contrari…

 9. Noia de Porcellana / gen. 7 2011 13:09

  Jo no voldria entrar en polèmica, però estic d’acord amb el Tornasol, tot això del Millets, Oms, Francos, Basses, Escapes, Obames son: ninots ensenyant el cul, un caganer a de portar barratina i samarra, si no el Pessebre sembla una sucursal de TV3.

 10. Gitanet Ramon / gen. 7 2011 0:01

  A algú li han passat els Reis, aquesta nit?

 11. Milú / gen. 6 2011 23:58

  Tornasol, aquesta polèmica ja la considerava tancada des de l’any passat, quan quatre rucs es queixaven que haguessin fet el caganer del Millet, home! Ara, podem estar completament d’acord amb l’opinió que ens mereix aquest el personatge: la pitjor de les pitjor.

 12. Tornasol / gen. 6 2011 23:06

  No es mereix ni ser caganer, jo no el tindria a la col·lecció.

 13. Refrany / gen. 6 2011 19:54

  Per Reis el dia creix i el fred neix

 14. L'Avi Culer / gen. 6 2011 18:57

  Comprovat com el Toquero ahir va jugar com li va donar la gana fins que va ser substituït, la jugada inicial anul·lada per fora de joc inexistent… i la culminació amb la targeta al Pinto, la lliga serà tan blanca com la nata del tortell que ens menjat a casa.

  • Sadhana / gen. 25 2014 23:07

   Sed, sed, perf2 ho has pillat, eh??? xDDDDEi, jo tambe9 netscsieo un detector de fantasmes!!! Els detecta a diste0ncia???? Alerta, fantasma a la vista, ulleres de sol, pit descobert, menjant xiclet t’explicare0 que ell, un dia, va anar-se’n a l’e0frica a cae7ar cocodrils amb les ungles dels peus! xDDDD

Trackbacks

 1. CAGANER MISTERIÓS-2022 | scapix - joan escapa
 2. Caganer Misteriós, 2021 | scapix - joan escapa
 3. CAGANER MISTERIÓS, 2021 | scapix - joan escapa
 4. CAGANER-2020 | scapix - joan escapa
 5. CAGANER MISTERIÓS, edició especial | scapix - joan escapa
 6. CAGANER MISTERIÓS, epíleg | scapix - joan escapa
 7. CAGANER MISTERIÓS, VIII edició | scapix - joan escapa
 8. CAGANER MISTERIÓS, VII edició | scapix - joan escapa
 9. CAGANER MISTERIÓS, IX edició | scapix - joan escapa
 10. Tweets that mention CAGANER MISTERIÓS 2010, José María AZNAR « Joan Escapa – S C A P I X -- Topsy.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: