Vés al contingut
Desembre 8, 2013 / scapix

CAGANER MISTERIÓS, IX edició

A un pas de celebrar la dècada d’aquesta humil proposta nadalenca, denunciem l’intent de competència il·legal que l’entitat autònoma Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya ha promugut contra  aquest joc, el qual, havent nascut sense recursos, ha estat incorporat al cúmul de tradicions amb què aquest dies ens obliguem una munió de catalans. En concret denunciem la implantació de La Grossa de Cap d’Any com a acció puntual i intencionada  per ensorrar en l’absoluta misèria els participants i creador del joc El Caganer Misteriós. Tanmateix, advertim les autoritats pertinents que, per part nostra, estem disposats a oferir resistència.

En fi, és feina tan comuna

que sols aquell que dejuna

és el qui es pot lliurar

de la merda de cagar;

mes aquí entra l’obstacle

que, a no ser un gran miracle,

no viuria pas un mes

qui no mengés ni cagués.

Vivim moments històrics en què quatre espavilats sense escrúpols s’han apoderat del sistema i ens mantenen immersos en la crisi, la qual cosa ha disparat la mala salut de ferro de molts de nosaltres, motiu pel qual ens hem permès la llicència d’evocar alguns possibles salvadors (de la salut, que no de la crisi) amb l’enquesta del personatge d’enguany. Heus aquí, doncs, la proposta:

núm. 0202 bis

Entre els participants que encertin el concurs sortejarem un kid complet per a manifestacions de protestes diverses. Admetem que el premi ha sofert un retrocés notable, que alguns enyorareu els viatges gratis, sopars en resturants estrellats, cash en mà i altres fantasies. I és que mentre esperem la revolució, patim la crisi.

Podeu aportar les vostres votacions fins el dia 2 de gener, 2014, data en què publicarem el resultat i nom del guanyador.

La participació en aquest concurs us atorga el dret de gaudir del Caganer 13 de Xavier Boronat i Llop.

Edicions anteriors:

2005,  resultat –2006, proposta i resultat – 2007 proposta i resultat – 2008, proposta i resultat – 2009, proposta i resultat – 2010, proposta i resultat – 2011, proposta i resultat – 2012 proposta i resultat

9 comentaris

Feu un comentari
 1. Plaerdemavida / des. 14 2013 1:14

  L’enquesta és una cabronada, el Caganer Misteriós correspon sense cap mena de dubte a Kim Jong-un!

 2. scapix / des. 13 2013 22:19

  Òndia, avui s’han rebut més visites internacionals que mai, de Turquia, del Regne Unit, d’Andorra, d’Alemanya, de Rússia, del Canadà, d’Espanya… Sé que el mèrit no és meu, sinó del Caganer però no em fa res, ans el contrari.

 3. Pere Joan / des. 13 2013 0:24

  Ni àngels ni dimonis, ni anuncis de El Almendro, ni el Vueve a Casa por Navidad, ni Els Pastorets, ni el concert d’El Messiah, ni… No res anuncia tan i tan bé el Nadal com el concurs de l’Scapix!

  • scapix / des. 13 2013 8:37

   Company, t’agraeixo el comentari i tanmateix desitjo que l’afalac i la falsa adulació no et portin a proposar-me per a la Creu de Sant Jordi (amb el despretigi que han asssolit aquests guardons…!).

 4. Tona / des. 12 2013 18:54

  Quin 2014 en espera: Al novembre podrem escollir la independència i al desembre DEU ANYS DE CAGANER MISTERIÓS! Amb aquestes perspectives, m’he de posar les piles, no me’n vull perdre cap.

 5. Esperança / des. 10 2013 15:04

  Entre l’estrés de feina de final de desembre, les compres, rumiar àpats, obsequis absurds, etc. , s’agraeix de veritat una proposta simpàtica com la d’aquest concurs.

 6. La Magdalena / des. 10 2013 13:45

  senyor administrador, t’has trastocat amb tant personatge de blata blanca o què pretens exactament?

  • scapix / des. 12 2013 7:54

   No, no m’he trastocat: la setmana que ve operen el meu germà Josep, dijous passat em va tocar a mi passar pel quiròfan i encara m’estic recuperant o patint-ne les conseqüències.
   Tampoc no pretenc res especial, més enllà d’una simple evocació o picada d’ullet a un cercle reduït de persones però que en fer-la pública, més encara amb aquest comentari, la faig també extensiva a tothom 😉

Trackbacks

 1. CAGANER MISTERIÓS, 10 ANYS! | scapix - joan escapa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: