Vés al contingut
Novembre 12, 2013 / scapix

EMBOLICANT EL FUTUR

AULA ESO 1_JPGLGE, cicle, nivell, estadis, APA, castanyada, LRU, suficient, escola activa, participació, LOECE, treball en equip, LODE, docència, LOGSE, AMPA, equips de treball, aprenentage, LOPEG, EAPs, adaptació, bé, projectes, centres d’interès,  adapatació curricular, deficient, claustre, administrativa, LOPEG, conserge, nens i nenes, alumnes, estudiants, nouvinguts, biblioteca, Pla Educatiu d’Entorn, reforç, educador de carrer, LIC, recursos, comunitat educativa, laïcisme, nivells, reunió, notable, entrevistes, pla anual, progressa adequadament, objectius de centre, aula taller, necessita millorar, certificat, beca, excel·lent, pública, catalana, formació integral, privada, anglès des de P-3, religiosa, informàtica, ESO, concertada, acollida, sorral, pilota, teatre, menjador, LOE, lectoescriptura, extraescolars, pati, material, EAIA, melmelades, padrins, setmana cultural, LOMLOU, festes, comunitats d’aprenentage, panellets, seminari, aula de reforç, jornada esportiva, memòria, pla estratègic, competències bàsiques, LOMCE.

I cap autocrítica mínimament creïble per part de ningú.

11 comentaris

Feu un comentari
 1. Unity / gen. 21 2014 4:52

  Lot of smarts in that pogstni!

 2. M. Montessori / nov. 17 2013 11:39

  Pedagogs incapaços d’oferir una classe decent, psicòlegs amb tants o més problemes que els seus pacients, professors al llindar d’obtenir el títol de descerebrat, equips organitzatius incapaços d’organitzar el menjador de casa seva… Reunions i més reunions on es parla de tot però, a l’hora de la veritat, incapacitat total per elaborar una avaluació real i objectiva del sistema. Resum de la filosofia que impera a l’ensenyament del país

 3. Víctor Vergoler / nov. 14 2013 13:26

  Es poden fer discursos i sermons però si a l’hora de la veritat només s’és capaç de fer la valoració amb un examen escrit, segurament és perquè ni un/a mateix/a creu en el que predica. En la docència, com de ben segur també en altres professions, hi ha molt intrús i molt incompetent amb discurs de cara enfora però buit de contingut cara endins.

  • scapix / nov. 15 2013 19:22

   No ho dubteu pas, companys, en la formulació d’ara i d’abans la pràctica de l’«examen» és, fonamentalment, la incompetència del docent.

 4. Manel B. / nov. 13 2013 17:59

  El profe més progres que vaig tenir, omplia i reomplia una llibreta amb notes i més notes, fruit d’examen rere examen. Em temo que tot continuï igual, potser algun petit canvi a millor i alguns de més grossos a pitjor.

 5. Mr. Hyde / nov. 13 2013 11:10

  Recodo la teoria: “Educar per a formar persones amb esperit crític”. Si abans no s’ho creien ni els autors de la frase, l’actual societat del liberalisme ferotge n’ha eliminat fins i tot el redactat. Millor, almenys l’engany és menor.

 6. Vicenç (Sort) / nov. 13 2013 8:39

  En molts casos un pedagog és un fill/a de família benestant o no amb gran interès per arreglar el món, però incapaç de practicar la docència amb un mínim encert. En molts casos, gent pretensiosa –avui és moda incorporar al currículum l’adjectiu investigador/a. Gent que fa veure que s’apasiona amb qualsevol projecte sense tenir temps de conèixer-lo o fer-ne un estudi seriós, en profunditat. I quan dic ‘qualsevol projecte’ dic el que dic, tant hi fa que siguin projectes antics, anacrònics, fora de lloc, amb resultats nefastos o discutibles. Dels autèntics pedagogs, no se’n parla, treballen i piquen pedra si cal. I els seus treballs i projectes queden en arraconats, només per a quatre gats.

  • Tona / nov. 13 2013 20:55

   I like it, encara que no sigui la definició del diccionari.

 7. Llibert / nov. 12 2013 15:35

  I els premiats són…: Pere Pi-Sunter, Joan Guitart, Josep Laporte, Joan M. Pujals, Xavier Hernández, Carme-Laura Gil, Josep Bargalló, Marta Cid, Joan Manuel del Pozo, Ernest Maragall, Irene Rigau.

  • scapix / nov. 13 2013 16:11

   I de bona colla de càrrecs mitjos fins a alguns docents, també!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: