Vés al contingut
Desembre 8, 2006 / scapix

El Caganer Misteriós, II edició

caganer06

D’entre els participants en l’enquesta que siguin capaços de desemmascar la personalitat dels caganers, se sortejarà un bonic apartament a Marina d’OrCiudad de Vacaciones, amb l’obligatorietat de residir-hi almenys una setmana a l’any de forma continuada, en cas contrari es perdrà el premi.

enquesta_2006

marina

Nota.– Aquesta entrada pretén ser una reproducció de la que en el seu dia en va publicar en un espai ja desaparegut. Els comentaris ni l’enquesta no s’hi han pogut afegir, així com tampoc l’enquesta amb les parelles de personatges proposats per esbrinar-la ni el resultat de la votació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: