Vés al contingut
Desembre 8, 2010 / scapix

MENJA BÉ, CAGA FORT I NO TINGUIS POR DE LA MORT!

Trobareu el tradicional joc del Caganer Misteriós, a l’adreça de sempre, llardons.com. La tradició mana que així sigui i no calgui donar més explicacions.
enquesta_2010

Gràcies a la participació de tots, hem arribat sense interrupcions a la sisena edició. Els anys passen volant l’esperit, però, roman com sempre, almenys en la intenció. Enhorabona a tots els participants!

I ja ho sabeu, «Menja bé, caga fort i no tinguis por de la mort!»

EDICIONS ANTERIORS
Caganer Misteriós, 2005, Fidel Castro
Caganer Misteriós, 2006, Stan Laurel i Oliver Hardy
Caganer Misteriós, 2007, Woody Allen
Caganer Misteriós, 2008, Julius «Groucho» Marx
Caganer Misteriós, 2009, Pep Guardiola
Caganer Misteriós, 2010       ?
_____________________
NOTA.– No s’ha pogut conservar la proposta d’enquesta que incloïa el post

15 comentaris

Feu un comentari
 1. Pat / gen. 4 2011 16:45

  encara no has dit de qui es tracta? tot just he votat avui.
  Joan, que li passa a aquest nou blog que surt en castellà?
  de moment m’agradava més l’altra, aquest verd em recorda les taules i cadires del cole..uf!!

 2. La Magdalena / des. 18 2010 17:24

  Segurament hi ha moltes maneres de gestionar una entitat com el FC Barcelona però mai no s'ha de fer anteposant el negoci a qualsevol altre principi. El senyoret Rosell demostra que no entén el "Som més que un Club" més enllà d'uns mots ajuntats. Més en valdria que agafés el senyor Batomeu i, sobretot, sobretot el senyor Javier Faus i marxessin plegats a fer negocis com més lluny millor.

 3. El Nét Culer / des. 18 2010 12:11

  Sandrusko posarà el logo de la fundació del dictador de l'Orient Mitjà i retira el d'Unicef d'Europa…El desmembrament del millor Barça de la història i mirall de món és notori i absolut. Haurem de retornar a la catacumbes en espera de nous temps i nous líders.

 4. Adriano / des. 17 2010 23:02

  Certa volta non te capisco…

 5. El Gran Jordiet / des. 17 2010 19:22

  El Sandrusco acabarà renovant Dani Alves o seguirà fent només el fatxenda amb el contracte milionari de la dictadura del petroli?Com deia el gran Cruyff, «els calés al camp i no al banc» però de nou s'han instal·lat al club els personatges més obscurs de Barcelona.Es pot posar preu al tarat de Javier Faus?

 6. La Magdalena / des. 15 2010 23:19

  Bones Festes a tothom que passa per aquí. No us desitgo que us toqui la loteria però sí, molta salut «per a tutti»

 7. Desperta Ferro / des. 15 2010 22:41

  Els d'UNIÓ sempre han sigut una mica fatxets i a Convergència hi ha varietat, una mica de tot, per això ningú no sap de veritat què pensen i què faran o volen fer. El més fotut és que amb els tripartits han millorat poc la cosa i en algunes, no en totes, han fet una bona tifa. Així estem.

 8. Tiramilles / des. 14 2010 22:19

  En el moment actual si el catalanisme de CiU no és capaç, amb l'ambient de la ciutadania i les condicions de majoria, de fer un pas ferm vers el dret a decidir, quan trobaran que serà el moment oportú? L'autèntica força catalanista esmerça el seu empeny per aconseguir un estat propi. Si volen fer-se creïbles, que prenguin decididament l'opció adequada i que arrosseguin amb el mateix ideal els homes i dones d'Unió DC, sinó és així que es deslliurin d'una vegada d'aquests missaires i exfranquistes, que siguin valents i s'ajuntin amb altres grups.

 9. L'Avi Culer / des. 13 2010 17:01

  Una vegada més Sandro, patètic. Es pot discutir o no la publicitat a la samarreta però vendre'ns això de Qatar com un nou acte de "solidaritat" per part del Barça, és massa fort, sobretot després de dir que cobrarà 165 milions! Desmunta el bo i millor que s'ha trobat i no sap ni com comparar-s'hi; ah, i el gran "codi ètic" a la merda, perquè encara té l'empresa amb la qual va fer negocis de "persones" africanes cap a Qatar… Boi, estem en mans d'un boig!

 10. scapix / des. 12 2010 22:47

  Aquest any, ja ho anunciava, han triomfat el personatges de l'Eix del Mal i així es constata en el concurs i els premis. Jo també ho sento.

 11. Frankfurt / des. 12 2010 22:31

  Ja he votat però de cap de les maneres vull cap dels premis, bé això del catering, encara que sigui de patates fregides i olives ho acceptaria

Trackbacks

 1. CAGANER MISTERIÓS, 10 ANYS! | scapix - joan escapa
 2. CAGANER MISTERIÓS, VIII edició | scapix - joan escapa
 3. CAGANER MISTERIÓS, VII edició | scapix - joan escapa
 4. CAGANER MISTERIÓS, IX edició | scapix - joan escapa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: