Vés al contingut
Desembre 10, 2019 / scapix

EXMINISTRA CONDEMNADA

Les altes instàncies de la justícia a Espanya segueixen essent un mal exemple per massa motius, des de com funciona l’escalafó fins moltes de les sentències que emeten, per no dir la relació manifesta entre el poder judicial i l’executiu de torn. Algú fa temps va dir que La Justícia a Espanya era una conya; avui la consideració que mereix en general la justícia espanyola, sigui a l’interior de la pell de brau o a l’exterior, és ínfima. Indecorosa en una democràcia. 

Sigui com sigui aquesta mateixa Justícia ha condemnat Magdalena Álvarez Arza, exministra del PSOE amb el govern de Zapatero, la qual es distingí per ofendre sistemàticament la paciència dels catalans.

En llegir la notícia vaig recordar que la mísera va ser ja protagonista d’un post en aquest blog l’any 2008.


malena

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: