Vés al contingut
Juny 27, 2019 / scapix

XI ANYS de REVETLLES DE SANT JOAN

Afegim anys i tenim la sort d’afegir celebracions. Són ja onze anys seguits els que celebrem la revetlla de Sant Joan al Pati Bofí. En aquests anys hem coincidit més o menys la mateixes persones i fins ara hem sabut adoptar, ni que sigui subtilment, petits o grans canvis, entre els quals destaquem el Concurs de Tastets, vigent des del 2014, però també hi ha hagut un Concurs de Boleros…, per tal de mantenir l’ànim i el desig de festa amb l’expectació que mereix la diada, o millor dit, la vesprada.

L’any passat celebràvem la desena edició, però en mancar l’assistència d’un dels il·lustres participants vam optar per una celebració light. Ha estat, doncs, aquest any, quan les nostres deu més una revetlles celebrades de forma ininterrompuda s’han commemorat de fet i en forma oportuna.

Per a l’ocasió hem disposat de l’imprescindible i una mica més. Les tradicionals garlandes, les taules de sempre i un bon sopar, posterior al Concurs de Tastets. No hi ha mancat la reafirmació de tradicions, com la crema de vescos de Nadal, espectacle pirotècnic a la plaça de Taulí i les coques –de les millors, com sempre– i el xampany. Les novetats enguany han estat de tipus divers. La recepció ha estat a càrrec del servei de la casa; com els amfitrions, atents i professionals. Els convidats foren acompanyats fins l’espai precís, un photocall gens improvisat que perpetuaria la vetllada. Una altra de les novetats fou l’urna on s’emeteren els vots que havien de fer justícia al millor dels tastets de l’actual revetlla. Renoi, ja era hora d’atorgar la dignitat que mereixen aquests entrants i deixar de votar en una capsa de cartró! Per acabar, ja entrada la nit, tots els assistents reberen un diploma acreditatiu per les seves respectives aportacions en aquesta tradicional festa.

vídeo

time-lapse

foc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: