Vés al contingut
Novembre 4, 2013 / scapix

UN CAPSIGRANY A TRÀNSIT

Resulta difícil de comprendre que TV3 tracti qualsevol notícia que tingui com a protagonisme el trànsit amb una servitud desmesurada cap el Servei Català de Trànsit i les limitacions de velocitat. El nivell d’excel·lència d’aquest despropòsit assolí el zenit durant la campanya del #novullpagar, tot i que, des d’aleshores, no han abaixat el nivell en cap moment.

Si el SCT i el seu nefast director es gasten una milionada en adquirir radars d’última generació amb l’únic objectiu de recaptar diners, s’anuncia com un èxit del maldestre Joan Josep Isern Aranda. No content amb el dispendi anterior dels1363551507769 cinemòmetres, l’incompetent director inverteix una nova partida de dinerons públics en nous aparells, ara per detectar els vehicles que no passin l’impost revolucionari de la ITV; i, ja amb la joguina en qüestió, l’homenet encara té la barra de manifestar que no multarà el vehicles que incompleixin l’obligatorietat d’aquesta revisió. En pren per rucs o ho fa veure, el senyor Isern? Si no ha de multar potser que ens estalviem els radars, no?

Les limitacions o mala fe de l’ínclit Joan Josep Isern Aranda arriben a l’extrem que aquest, en el tema #novullpagar, desqualifica les primeres sentències judicials en contra les resolucions del SCT que ell mateix firmava.

Pel que respecte a TV3 ignoro si el protagonista del post hi té infiltrats o bé els redactors de la casa reben algun plus per actuar en defensa del SCT i de qualsevol limitació circulatòria que perjudiqui la majoria de conductors. Perquè ningú no pot entendre que a la Meridiana de Barcelona la limitació de velocitat sigui de 50km/h o 60km/h –alternen senyals diferents en un mateix tram!–, o que en alguns municipis, sigui de 30km/h en determinats carrers de no preferència per a vianants… Ah, algun progrés sí que han fet, a la CCRT, ara ja no encenten informatius amb la lectura d’acusacions gairebé formals contra conductors –amb el motoristes s’hi aferrissaven especialment– que per autopista sobrepassaven l’arbitrària limitació actual de velocitat.

Ciclícament també, som molts els que ens setim acusat pels mitjans quan ens responsabilitzen, sense dir-ho, de mals diversos (la mala qualitat de l’aire, l’excessiuva concentració de vehicles a les ciutats grans, la manca de places d’aparcament…). Per combatre tots aquests mals que provoquem (involutàriament) nombrosos ciutadans (aparentment) honrats, sabem de sobres que mai cap resposable polític ha estat capaç de prendre algun tipus d’actuació eficaç, les úniques que s’han pres, i de resultats més que dubtosos, sempre han penalitzat la conducció. El nivell d’incapacitat en aquest sentit és de tal magnitud que, sigui el SCT, TV3 i altres mitjans, o bé  i els polítics de torn, l’única recomanació que no es cansen de repetir-nos és l’exigència perquè utilizem els serveis de transport públic. Això sí, les seves declaracions les efectuen entre trajectes i desplaçaments realitzats amb vehicles d’ús personal que paguem entre tots.

En un país on per anar als principals aeroports no es pot efectuar el desplaçament en tren o metro, on els horaris i la xarxa de transports públics són a tots nivells deficitàris, qualsevol polític de baix perfil i periodista mediocre s’atreveix a pontificar absurditats.

Un prec, no confongueu el director del Servei Català de Trànsit amb l’escriptor homòleg.

4 comentaris

Feu un comentari
 1. Gitanet Ramon / nov. 5 2013 18:47

  L’home de la foto és un IN SEN SAT! Té la dèria de recaptar un munt de diners per així ascendir en el mercat del repartiment de càrrecs I A fe que se’n surt perquè es passa pel folre de l’escrot el sentit comú i el que és normal en la circulació de vehicles.

 2. Capità Enciam / nov. 4 2013 18:24

  Aquest Aranda és del més pedant que ha passat per organismes oficials. I darrerement porta embranzida! Potser mana més que els consellers, perquè aquests canvien i ell continua, algú li hauria de parar els peus ja que no mostra cervell,

 3. Català Emprenyat / nov. 4 2013 12:31

  Abertis es queixa, el Conseller de torn rep el missatge, Joan Josep Isern Aranda executa i tots se’n van a sopar. Qui paga la factura? Els de sempre!

  • No Vull Pagar / nov. 5 2013 19:52

   Falta afegir, que La Caixa, via Abertis, Conseller… demana una canvi de legislació i el ministro de torn li fa una llei exprés en dos dies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: