Vés al contingut
Març 20, 2013 / scapix

EL CIRC DEL COMTE

97938501505000p01011Sóc un fidel escoltador de la ràdio, més per la companyia que per escoltar què s’hi diu. En aquest sentit sóc eclèctic, no he estat mai fidel absolut de cap emissora. Des que no m’és possible anar cada dia a treballar, tot i que,  de feina, no me’n falta, l’escolto potser més i m’he tornat més selectiu. Ara no em perdo cap dilluns el matí a can Basté –emis-sora privada del Grupo Godó,  finançat amb els diners de tots–, on l’actuació de Paco Marhuenda i el seu argumentari es converteix en un espectacle impagable. El que diu aquest home i com ho diu no té preu.

En moments difícils com els que vivim, programes d’humor són imprescindibles, motiu pel qual i en benefici dels ciutadans del país suposo que tard o d’hora la direcció de Rac1 el canviarà de programa o ompliarà l’horari de les seves actuacions. Confio que quan arribi el dia que això passi, l’incoporin a La competència o a La segona hora, que són programes que més o menys em va bé de seguir, en canvi, si la col·laboració fos a Misteris em sabria greu, perquè aquelles hores intento dormir.

Els mitjans ens regalen debats matinals com si d’una obligació a l’audiència es tractés. A no ser que estigueu interessats en fer-ne un estudi de les estrelles que hi participen, i en aquest cas us el podeu estalviar gràcies a la feina de Josep Sala,  poc paguen la pena. Tanmateix com a ésser humà que sóc em contradic i us reitero la meva proposta matinal de dilluns. Una excel·lent fomra d’encetar la setmana amb optimisme i bon humor. Gratis.

Captura de pantalla 2013-03-20 a les 2.01.28

6 comentaris

Feu un comentari
 1. Català Emprenyat / març 22 2013 15:32

  S’aproxima inexorablement el crim o assassinat d’Artur Mas i a hores d’ara no dubteu que els quintacolumnistes de l’actual UDC a mans d’en Duran Lleida estan preparant el terreny. La conferència a Madrid, una estafa al poble de Catalunya en la línia encnetada des de la convocatòria electoral passada. El grup de “conde” de Godó li fa i continuarà fent farina plana a tots els exhabruptes del calb d’Unió vers la voluntat popular. DURAN DIMISSIÓ!

  • Desperta Ferro / març 22 2013 16:54

   Duran Lleida, Pelegrí, Casas Bedós, Sánchez Llibre… aquests són els quintacolumnistes, primer es van apropiar d’UDC i ara rebenten el país per lliurar-lo a l’anhiliació definitiva. Si Carrasco i Formiguera aixequés el cap!

 2. Vicent / març 22 2013 14:00

  Com va fer primer amb Laporta i ara amb la consulta, per d’aquí a ben poc el Grupo Godó intententarà anul·lar, eliminar, assassinar políticament Mas a la manera com al País Basc es va acabar amb Ibarretxe, això en el millor dels casos, perquè sembla que no hi ha límits en l’execució dels plan d’en Duran Lleida.

  http://www.directe.cat/noticia/284426/el-grup-godo-lidera-el-proces-per-rebentar-el-dret-a-decidir

 3. Pilar Tres Llits / març 20 2013 16:37

  Debatre cada dilluns amb el Paco el Fatxa m’estressa, prefereixo mil debats a Tele5 però…
  Em consola saber que semblem La Bella i la bèstia, perquè estic convençuda que ningú no equivocaria el repartiment de papers.
  I ara una queixa al senyor administrador: No hi ha dret que Paco el Fatxa acapari tot el protagonisme del post. Parlaré amb el Josep a verure si ho arregla, al cap i a la fi, després del “conde”, mana més que ningú.

 4. Manel Fuente / març 20 2013 14:58

  El que heu de fer escoltar la meva, de tertúlia, que també tinc pallassos propis

 5. Català Emprenyat / març 20 2013 13:30

  Proposo la concessió immediata de la Creu de Sant Jordi per aquest reaccionari de merd…, vull dir, de Marhuenda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: