Vés al contingut
febrer 17, 2013 / scapix

BATLLE I SOCIETAT DE L’ESCÀNDOL

Manuel-Bustos-en-el-momento-de_54365392282_53389389549_600_396

Annette Schavan, amiga personal de la cancellera Merkel, acaba de dimitir del càrrec de ministre d’Educació en anunciar-se que s’ha declarar nul·la la tesi doctoral que va presentar fa trenta-tres anys a la Universitat de Dusseldorf (febrer, 2013).

El britànic Chris Huhne, ministre d’Energia i Canvi Climàtic i diputat Liberal, anuncià la dimissió dels seus càrrecs per haver mentit en una infracció de trànsit relativa al  seu vehicle, els fets de la qual es remunten a deu anys enrere (gener, 2013).

El President alemany Cristian Wulff va presentar la dimissió en ser objecte de la fiscalia per un suposat cas de suborn (febrer, 2012)

Pál Schmitt, President d’Hongria, va dimitir en ser acusat de plagiar la seva tesi doctoral (abril, 2012)

El maltès John Dalli va dimitir en haver de respondre a l’Oficina Antifrau per un suposat suborn i tràfic d’influències en relació amb la companyia tabaquera del seu país (octubre, 2012)

Christian von Boetticher, líder de la CDU de l’estat federal del Shleswig-Holstein, va dimitir per haver mantingut, tot i essent solter i pemetre-ho la legislació alemanya, una relació amb una noia de setze anys (agost, 2011)

Huhne, Schavan, Wulff, Schmitt, Dalli, von Boetticher són només alguns exemples en què es podrien emmirallar polítics que diuen respresentar-nos i treballar en favor nostre. Naseiro, Camps, Fabra, Sala, Bustos, Crespo, Munar, Matas, Catany

Si la dimissió d’un càrrec públic és considerat un acte per no entorpir l’acció de la justícia,  nosaltres, que continuem vivint en una molt limitada democràcia representativa –alguns dels nostres representants quan no ens alliçonen ens renyen, en lloc de servir-nos–, continuem suportant que només dimiteixin quan l’aparell del partit els ho ordena i després de pactar, segurament, una compensació, no del càrrec però sí de sou.

Algú els hauria de dir que avui dia dimiteix fins i tot el  Papa, la qual cosa, comprovat l’anacronimse en què viu i pretén fer viure la institució romana als seus seguidors, no deixa de ser una bofetada a la cara d’aquells trepes que es vanaglorien de la seva innocència mentre tot demostra que s’han servit d’un sistema que no pot ser modèlic de res.

31

10 comentaris

Feu un comentari
 1. Il Papi / febr. 22 2013 19:53

  BUSTOS FUORI DI NOSTRA CASA!

 2. Philippe / febr. 22 2013 8:51

  Oé, oé, oeoeoé, oé, oé.
  El primer pas s’ha aconseguit. Ara si se l’obliga a fer el segon, la dimissió real del càrrec de regidor ja seria l’hòstia. Si els regidors que l’han defensat tenen dignitat i pleguen en lloc d’ocupar un d’ells el su tron, aleshores, tindríem motiu per a la borratxera democràtica.

 3. Flor de Cactus / febr. 21 2013 22:41

  Aquest home que tenieu d’alcalde a Sabadell no ha sabut ni plegar. Trigareu a refer-vos si no escampeu tota la merda que deixa, la tríada de candidats a subtituir-lo fa por, cap val res.

 4. scapix / febr. 18 2013 19:39

  Amics de l’Entesa em fan arribar això: http://www.llardons.com/scapix/SousBustos.jpg

 5. M. Bustus / febr. 18 2013 18:48

  Sóc innocentu, tota la culpa és de la meva ex.
  Tuthon cuneix la meva passió per Sabadei i numés perxò m’haurien d’nvestir Ducto Hunoris Causa en Sabadellenquisme.
  Si me creu la Rahola perquè no vussaltres?

  • La Magdalena / febr. 18 2013 21:50

   Amb tanta passió, per què no l’envíeu a Olesa o a Esparreguera?

 6. L'Avi Culer / febr. 18 2013 11:24

  Sigui lladre, imcomptetent o inútil per a càrrec públic, aquí no dimiteix per iniciativa pròpia ningú però si ets bo pots arribar a tenir encara més problemes perquè aleshores, tard o d’hora, aniran per tu amb l’excusa que sigui, i ningú no resisteix un assetjament tramat pel CNI.

  • Jan, Ferran i Alfons / febr. 18 2013 17:54

   Gràcies!

 7. Català Emprenyat / febr. 17 2013 22:18

  Fora d’aquí també es produeix el cessament, però amb el compadreo que ibèric, això tampoc es porta al sud d’Europa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: