Vés al contingut
gener 20, 2013 / scapix

LA DECLARACIÓ

Cam_cap_a_la_Independ_ncia

S’omplen la boca de democràcia i no dubten en oposar-se a la declaració de sobirania que ha d’aprovar el dia 23 de gener el Parlament de Catalunya perquè  aquesta afirma que ‘El poble de Catalunya té, per raons de legitimitat democràtica, caràcter de subjecte polític i jurídic sobirà’. Només per això haurien de declarar-se  incompetents per a presentar-se, com a defensors de la democràcia, a qualsevol consulta elec-toral, esclar que això de la democràcia, d’uns anys ençà, és la gran enganyifa occidental.

Que el senyor Pere Navarro i el seu PSC neguin al poble català el dret a decidir perquè és Espanya, segons Pere Navarro i el seu PSC, qui ha de decidir quins són els drets dels catalans sembla un motiu més que suficient per acabar amb qualsevol intent de negociació i entesa per romandre al mateix estat que els espanyols. El dret inalienable dels pobles a decidir el propi futur sembla que hauria de ser, i teòricament és, un dret emparat per la Declaració Universal dels Drets Humans, motiu pel qual pretendre la negociació imposada i limitada d’acord amb els interessos del PSOE resulta una mostra més de la submissió de Pere Navarro i el seu PSC  alhora que la seva acceptació representaria una nova humiliació i ofensa per a la majoria de catalans. La influència del PSC en la societat catalana és cada cop menor i la baixa, externament celebrada per la direcció, d’Ernest Maragall podria aquirir un efecte mimètic en altres notables –Nadal, Martínez-SampereGeli i Tura ja s’han manifestat a favor de la declaració, contràriament als arguments de l’encara primer secretari del partit–, així que ningú no s’estranyi si comprova que a partir d’ara entre el bloc unionista a manca d’arguments els sobra lideratge de baix nivell.

De la resta de grups que votaran contra la declaració no paga la pena ni esmentar-ne els motius perquè, tant el Partit Popular com Ciutadans, mai no han volgut o sabut amagar l’objectiu principal de les seves formacions, que no és altra que l’anihilació de qualsevol bri de catalanitat que pugui sobresortir de la uniformitat marcial espanyola.

fotonoticia_20121106164904_500

6 comentaris

Feu un comentari
 1. Desperta Ferro / gen. 22 2013 22:04

  PP, Ciudadanos, i bona part de PSC i UnióDC, algú d’ICV, però podem tirar endavant. Els mots de Jordi Carbonell, més presents que mai:”QUE LA PRUDÈNCIA NO ENS FACI TRAÏDORS”, milllor si sumem, però si no, NI UN PAS ENRERE.

 2. L'Avi Culer / gen. 22 2013 20:12

  Jo trobo a faltar la crítica de futbol, sense les opinions que trobàvem aquí estem orfes de referents, i el moment és dur, el Sandrusco desmantella l’herència rebuda. Culers, el moments és gravíssim!

 3. Vicent / gen. 22 2013 17:35

  Amb llistes obertes a les eleccions, s’acabaria aquesta ximpleria de seguir el líder sí o sí. En aquests casos d’incompetència declarada –com fou i és Montilla i Navarro per al lloc que ocupen– quedaria en pilota picada. Discutim de sobirania i no permeten que cap diputat voti llirement d’acord amb la seva consciència. LLISTES OBERTES!

 4. Bakunin / gen. 22 2013 10:27

  No conec ningú que en temes de sobirania i decisió prefereixi ser objecte abans que subjecte, així en Pere Navarro,Alícia Sanchéz Camacho i Albert Rivera, oposant-se ara a la declaració de sobirania, com ja van oposar-se al dret a decidir a l’anterior legislatura, no van més enllà de la defensa d’interessos particulars, tot el contrari del que significa la democràcia. Potser és que “democràcia española” té un significat diferent.

 5. Immaculada / gen. 20 2013 22:49

  Senyor administrador, per quan alguna nova entrada de vici i sexe?

 6. Desperta Ferro / gen. 20 2013 19:44

  Jo crec que en aquest escrit encara hi falta en Duran, ja que quan arribi el moment no dubtarà en declarar-se com a “mayor unionista español de Cataluña”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: