Vés al contingut
Novembre 4, 2011 / scapix

TARDOR

Encara que amb un cert retard, arriba la tardor (com sempre, de moment). Reco-menço la reclusió gairebé absoluta, abans que les diverses crisis no reiniciïn i agreugin encara més les malures damunt el cos. De moment vaig a la feina, encara que no sé si amb les mateixes ganes amb què vaig a metges, fisios, massatgistes i a la farmàcia.

Com qui no vol, d’esma, medito bana-litats i alguns pensaments més pregons. Des que he abandonat definitivament la premsa en suport paper sóc més selec-tiu en els temes d’informació, em sento molt més i millor informat, a banda d’estalviar-me una petita despesa. L’única pega és que, de vegades, trobo a faltar el diari quan he d’encendre la barbacoa. Ben mirat, però, la qualitat del paper de diari resultava cada vegada menys pràctica per aquesta feina, així que, com a molt, només el trobo a faltar per caminar damunt del terra acabat de fregar. Per tal de no furgar en la seva mediocritat, de les ràdios, millor no parlar-ne, els informatius de TV3 continuen ignorant l’actualitat des del prisma de la perspectiva catalana i es mantenen fidels a la visió espanyola del món; mai com ara no s’havia sentit tant l’espanyol en aquest canal, inclòs en l’ús del presen-tadors!.

Com que cada vegada em fa més mandra posar-me a escriure, a hores d’ara el twitter resulta una eina imprescindible. Aquest invent s’ha demos-trat definitivament efectiu, informa i relaxa a voluntat, és àgil, ràpid, senzill, intercatiu…

I jo també n’estic fart, de les notícies que generen de Grècia, de la UE, de la  crisi, dels que ens volen manar i no en saben, del putu euro i la mare que el va parir, del Rosell i la colla de cràpules que el segueixen… Ah, i amb tot això resulta que acabo de sobreviure al primer dia de campanya electoral i jo, feliçment, sense adonar-me’n. Deu ser per allò que deia abans de ser selectiu…

I els bolets, ni ensumar-los (de moment).


4 comentaris

Feu un comentari
  1. Milonga / nov. 5 2011 19:46

    Esteeee… en el cono sur estamos resién en la primavera, vos podéis vení con la familia cuando quieran, y aprovechan el tour para tomar unes sesiones de psicoanálisis argentino, beberse unos mates i aburrirse con la dialéctica autóctona.

  2. Plàtan de la Rambla / nov. 5 2011 15:28

    Ja era hora que em caiguessin unes quantes fulles! Segur que el Manuel Bustos, quan era conserge, se n’havia fet farts de collir-ne. Visca la mobilitat social! “An’hia que sudar molt per arribar a alcalde”.

  3. Violeta Del Bosch / nov. 5 2011 1:07

    Alegria, alegria!!!! Administrador, si amb la tardor ja estàs així espera’t que avanci la campanya del polítics! I després de la campanya, el que ens espera encara serà pitjor. No et suïcidis, eh? Espera una mica. Tot pot empitjorar i seria una pena no veure-ho per poder-ho explicar. Salut!

  4. scapix / nov. 4 2011 23:45

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: