Vés al contingut
Octubre 22, 2011 / scapix

QUE NO PARI LA MÚSICA!

Necessitaríem moltes setmanes com la que se’ns està acabant per vèncer l’avorriment a què estem sotmesos. Dilluns, amb El convidat, l’Albert Om i el Gerard Quintana van provocar –involuntà-riament?– l’inici  d’un entreteniment que encara perdura; dimecres la UE, potser per animar-nos a continuar suportant els greuges que anem patint, ens va aportar la corresponent dosi de trankimazin, però com que la seva aportació només serà del 10% i és l’estat qui dirigirà les obres, molt em temo que sigui només un placebo d’allò més insignificant. Vint-i-quatre hores més tard, el show de la nova Masia que potser destrossarà Rosell queda gairebé foragitat de programació per la mort de Gaddafi i la declaració d’ETA, motiu pel qual és de suposar que Intereconomía pot caure definitivament en crisi, si els catalans no hi col·laborem amb la secessió immediata. La Conferència Episcopal Española s’avança al cap de setmana i, lluny de prendre exemple dels bascos i dissoldre’s, emet un comunicat per orientar el discernimiento moral (sic) de cara a les eleccions espanyoles; si algú els entén, sisplau, que no m’ho expliqui. Per acabar l’ora et labora, i abans del repòs bíblic obligat del setè dia, el Barça no només no guanya sinó que Messi s’atreveix a fallar un penal en temps de descompte. Si bé no ha estat el millor final, han estat uns dies en què almenys he sentit que no em podia adormir.

Viure per veure, beure i gaudir. Que no pari la música!

2 comentaris

Feu un comentari
  1. Pap Guardalans / oct. 23 2011 22:45

    El convidat Santiago Dexeus demà no sorprendrà ningú en el tema de la llengua perquè tothom sap quina usa i quina és la seva però potser sorprèn ensenyant-nos les imatges dels millors txitxis que ha palpat (a la seva consulta) i competeix amb el calendari Pirelli 2012: Així que mai no es pot dir que no serà una bona setmana!

  2. Desperta Ferro / oct. 23 2011 1:57

    Dubto que El convidat d’aquest dilluns superi el Yerar o la monja de les farmacèutiques, però vés a saber. Per què no pot ser El Convidat ginecòleg, obtetricista o com es digui un recomençar de nou una gran setmana? només cal un mort de renom, Fraga?, i una declaració de la Fundación Francisco Francu, per exemple. T’ho poso fàcil, per falta de ganes que no quedi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: