Vés al contingut
Setembre 22, 2011 / scapix

CAPITAL DE RES: Sabadell

El desprestigi de la política, si bé desolador, sempre pot anar a més per part d’alguns. Aquests impresentable solen defensar els seus abusos o els dels seus amics apel·lant al poder dels vots. Ai las, quin poc cervell!  Quina manca d’arguments diacrònics i sincrònics amb la realitat del moment. En comptes de presentar resultats evidents, tangibles, demostrables, escudar-se en el sistema –més que caduc– no aporta sinó tristor a la tristor. Sistema que, per cert, quan convé critiquen però ningú no ha volgut reformar mai encara.

Incapaços com són, alguns d’aquests individus solen confondre poder, capacitat per obligar a fer allò que hom desitja, amb autoritat, categoria moral aconseguida a base de comportament ètic.

Els més llestets, te’ls pots trobar al facebook, al twitter o altres xarxes socials (?!). Això fa modern i, per un/a aspirant a viure el màxim de temps a càrrec dels ciutadans, fer-se notar, ni que sigui únicament exportant imatge, deu resultar rendible ja que el cost econòmic i cerebral que suposa és ben minso; res a veure amb una exposició prolífica de les seves idees, projectes i pensament. I no parlem del seu currículum abans d’accedir al càrrec, la majoria són tan impresentables que quan arriben eleccions exposen el que han  obtingut en funció del càrrec exercit, per descomptat de forma totalment gratuïta. Com si en accedir a la suposada cosa pública els afectés una confusió mental severa, talment es comporten els militants d’aquesta espècie motiu pel qual, des d’aquí i si en fos capaç, els proposaria algun exercici senzill perquè aprenguin a  resituar-se. Si hi són a temps.


6 comentaris

Feu un comentari
 1. Soci Enganyat / set. 26 2011 17:15

  Necessito que algú m’expliqui en entenia Rosell quan va dir que volia ser «el President de tots»?

 2. Sabadellenc encara més emprenyat / set. 23 2011 17:30

  Em pregunto què fara el Bustos amb les eleccions a la direcció del PSC, segur que guanyi qui guanyi dirà que era el seu candidat, la subcultura d’aquest homenet no impedeix que sigui un espavilat model per a pilotes impenitents.
  I no li cal escriure perquè amb l'”exuberància” de seu discurs inconsistent se’n surt prou bé pels resultats que desitja. Visca la incompetència i l’arrogància!

 3. Esperança / set. 23 2011 14:23

  Algú pot vanagloriar-se de currículum acadèmic del Montilla, per exemple? De l’opinió publicada del mateix Montilla? DE la de la Chacón? Del Corbacho? No és estrany, doncs, que a Sabadell l’opinió de l’equip de govern sigui una entelèquia, començant per seu líder.

 4. Andreu (SBD) / set. 23 2011 9:06

  A SBD cosa que toquen cosa que espatllen per simple que sia. Han provat d’atrevessar Vilarrubies des que han modificat la temporització dels semàfors? Encara resulta impossible atravessar la rambla amb vehicle d’una manera simple i ordenada. I això són aspectes fàcils, que no requereixen gaires estudis

 5. Sabadellenc emprenyat / set. 22 2011 23:08

  A falta d’altres mèrits, el Bustos, Capdevila, Monge i companyia se senten feliços perquè el CD Sabadell juga a segona divisió…

 6. Desperta Ferro / set. 22 2011 22:24

  El Toni Bolaño va haver de fugir per cames, el van fer fora, com a alt càrrec del primer tripartit pel que era i és: un prepotent ignorant. L’última exposició escrita del Bustos que recordo, no sé a qui la va encarregar, era per vanagloriar-se d’haver “aconseguit” que la Marededéu de la Salut fos declarada patrona del bisbat de Terrassa. Sense paraules, oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: