Vés al contingut
Abril 26, 2011 / scapix

LA COMPANYA DEL CALB

La molt honorable Presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha aparegut a la contraportada d’un diari espanyol disfressada de fada (foto), val a dir que, vist el contingut de les respostes a l’entrevista que li fan, em sembla el millor de la pàgina (i segurament del diari).

La mateixa autoritat que, a l’empar del simbolisme del càrrec insti-tucional que representa, es negava a participar en la consulta sobre la independència és capaç de clau-dicar d’aquells mateixos arguments quan se li sol·licita des de la capital d’Espanya el que raonaments menors consideraran una actitud vil del seu càrrec. Amb polítics com ella i el seu amo als catalans més ens val anar a cercar el simbolisme i la dignitat institucional als baretus i a les clavegueres enlloc d’exigir-los a les institucions que diuen representar-nos. Ah, i posats a fer exhibicionisme prefereixo mil vegades més Maria Lapiedra… i no per una sola raó sinó per moltes.

Els espanyols se’n deuen fotre de gust i, si em permeteu, ni que sigui per allò de cercar ponts de diàleg, en aquest cas m’afegeixo al seu deliri.

13 comentaris

Feu un comentari
 1. L'Avi Culer / abr. 30 2011 10:42

  A l’As són Real infograMadrid i a Punto Pelota del Real FrameMadrid!

 2. Deborah MacMillan / abr. 29 2011 22:57

  Que es quedin amb la «Central Reial Central Lechera Agria», que no es preguntarà mai perquè Abdebayor va aconseguir acabar el partit, quan enmolt menys temps va fer més mèrits que Sergio Ramos per ser expulsat.
  com deia el Cruyff que s’entrenein per jugar no amb 10 sinó amb molts menys si continuen fent cas a Mourinho.
  Se suposa que Florentino vetarà el discurs del Presidente de Honor, Alfredo DiStefano, al Marca d’aquesta setmana, ara que ha ofert tot el poder al Maligne.

 3. John Harris / abr. 28 2011 23:20

  Comprovat que La Central Lechera i el seu cap, Don Florentino Pérez, segueixen amb el suport al Maligne…
  Comprovat que enlloc de fer autocrítica futbolística prefereixen l’atac sistemàtic encara que sigui sense fonament…
  Comprovat que també denuncien el Barça i els seus jugadors a la UEFA…
  A què collons espera el Sandrusco a trencar relacions amb l’equip espanyol? Que trist i penós, tenir aquest president en uns moments en què l’equip juga de meravella i se sent atacat contínuament. Aquest homenet només és capaç d’agenollar-se davant Florentino i assistir i convidar a dinar. Sandro dimissió!

 4. Carolina / abr. 28 2011 22:47

  S’ha de ser mala persona per esverar Frank Rijkaard i Josep Guardiola.

 5. Bakunin / abr. 28 2011 21:52

  Felicitats als belgues per l’any i escaig sense govern,a veure si els imitem.

 6. Força Barça / abr. 28 2011 21:06

  A Schuster, quan es va reconèixer inferior al Barça i ho va manifestar públicament, el van esbandir per molt menys del que va declarar ahir Mourinho. Arbitratges a la lliga: recorda el que va tenir a Mallorca, amb València a Madrid, els penals del piscines DiMaria?

 7. Tio Pep / abr. 28 2011 18:03

  Vicenç, molt bo el teu enllaç; com bé dius, imprescindible per als que es neguen a parlar de futbol i només critiquen el que volen.

  Guardiola després d’aguantar tota la temporada les insídies, calunies, injúries de Mou i els qui el defensen, va explotar a la primera que se’ls va escapar citar-lo. Però no és la feina del Sandro protegir l’entrenador, l’equip i el club? Ja comença a ser hora que aquest gall dindi li tallin les plomes, si no ho volen fer des de Madrid potser que almenys els esmolem les eines des d’aquí per bé del futbol mundial.

 8. Vicenç / abr. 28 2011 17:34

  Per desemmascar el Maligne Mourinho, definitiu (o hauria de ser-ho):

  http://es.eurosport.yahoo.com/futbol/gente-blaugrana/article/90225/

 9. Lebowski / abr. 28 2011 16:17

  Només ens volen per fotre’ns, ja sigui calers o en l’esport. A veure si el nostre Govern aprèn alguna cosa. Fa temps que noel prsent pinta malament i molt pijor el futur, des del 10J aquí no s’ha iniciat res en ferm que parteixi de les institucions (els pocs intents no han reixit per manca de voluntats polítics suficients) i aquí només es capaç de defensar-se Guardiola, la resta -ja sigui en política o en esport- fa l’orni.

 10. Raül / abr. 27 2011 23:39

  És una vergonya escoltar l’entrenador del Madrid, amb la de calés que s’han gastat, aquest personatge no sap parlar de futbol, no és ni equànime perquè només parla del que li convé, amenaça els àrbitres i li resulta imposible parlar de f u t b ol. No serà que no en sap, de futbol?

 11. El Nét Culer / abr. 27 2011 23:32

  a) Quasevol entrenador de regional faria jugar molt millor el Madrid del que ho Mourinho
  b) El discurs de Guardiola respecte al Madrid és el que li hauria d’agradar ls seguidors de l’equip blanc (un equip com ells ha de lluitar fins al final en comptes de donar-ho per perdut i haver declarat que jugava a l’empat…)
  c) La UEFA no té res a dir ni a actuar contra els entrenadors que acusen implícitament al Barça?
  d)Quan més esperarà Rosell i la seva junta per iniciar accions contra la caverna madridista?

 12. L'Avi Culer / abr. 27 2011 9:31

  Un dels pocs encert dels dos arbitratges donà el triomf i la copa al Madrid i encara es queixen.
  La Presidenta del Parlament, a la foguera

 13. Català emprenyat / abr. 26 2011 22:00

  La caverna espanyola ha descobert una nova arma, el cuirassat Mourinho ataca el front català en la figura de Pep Guardiola i els falta temps per donar-li suport, fins i tot aquí, on personatges de dubtosa credibilitat i ètica canviant d’acord amb el vent que els és més favorable, encapçalats pel sàtrapa de Màrius Carol, col·laboren amb la conspiració –ni que sigui per salvar-se ells– i han qüestionat l’estil de l’últim reducte (Guardiola) del cruyffime-laportisme que tants èxits i satisfaccions ens ha aportat. Mentrestant l’indigne President del club ni cap membre de la seva junta d’insensats aixeca la veu per defensar-se i defensar-nos. Guardiola estem amb tu de la mateixa manera que no hem estat mai amb Santiago Bernabéu, Florentino Pérez, Juanito, Hierro, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos o Sandro Rosell
  Administrador, ho sento però avui tocava futbol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: