Vés al contingut
Mai 2, 2011 / scapix

REALPOLITIK

Primer van inventar-se la llei de partits, més tard van tancar Egunkaria i el govern i la justícia (?) espanyols es van passar pel folre dels pantalons el posterior dictamen de la UE contra aquesta actuació, no s’han disculpat mai ni han ofert cap tipus de compensació. Després de la sentència contra l’Estatut fins i tot un jutge –i en vindran més– acusa de deliberada manca de respecte usar el català als jutjats, quan en realitat segur que volia dir que el fet que hom usi aquesta llengua sigui on sigui li resulta molest… Neguen a última hora la participació democràtica a Bildu, reincidint la prohibició anterior a Sortu.

Resulta sospitós que la democràcia espanyola il·legalitzi formacions polítiques d’acord amb el que més convé a l’estratègia del PPSOE, mentre formacions que defensen l’ideari franquista no tenen cap mena de dificultat per escampar el missatge i presenta-se on sigui i com sigui. A banda de la seva idea d’uniformitat, què pretenen? Fer-nos jurar a tots la mateixa bandera?

Les noces reials britàniques i la beatificació vaticana d’urgència poc ens distreuen de la quotidianitat tangible més propera.


5 comentaris

Feu un comentari
 1. scapix / maig 3 2011 16:52

  Realment, amb la vostra gasiveria, em sembla que em mereixo més del que m’oferiu…

 2. El Gran Jordiet / maig 3 2011 14:59

  scapix, santo súbito!

 3. A 110 arribo tard / maig 3 2011 13:22

  Sorprèn la condescendia amb què Sandro Rosell i la seva junta tracten encara ara don Florentino i Mourinho en comparació amb la vehemència amb què tractaven Joan Laporta i els seus.
  Força Abidal!
  Bildu aurrera!

 4. Esperança Perduda / maig 2 2011 22:54

  Fraga Iribarne continua formant part de l’activa vida política espanyola. Un jutge pot investigar els crims de dictadors foranis però quan es posa a investigar els propis, els del franquisme, la resta –molts d’ells provinents encara de la dictadura– el processen. El fals paradís que ens van vendre se’ls està desmuntant però no hi fem res

 5. Vicenç / maig 2 2011 22:05

  El PSOE fa seguidisme del PP sense cap tipus de careta, fins fa uns anys deixaven que aquests llancessin els dards, ara, i l’esquilada l’Estatut al Congrés espanyol n’és una bona prova, s’apunten descaradament a la idea de Espanya una, grande y libre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: