Vés al contingut
Març 22, 2011 / scapix

AQUEST ANY NO GUANYAREM RES!

Heus aquí les proves del dopatge i altres recordatoris per a Mourinho –falta la presa de pèl del Colina al Stamford Bridge, en l’època Rijkaard–, per a Wenger i per a la caverna espanyola i espanyolista. Potser no podrem accedir a títols però ens quedarà la memòria dels arbitratges i del joc de l’equip, que cada cop se s’assembla més a un fantàstic ballet.

26 comentaris

Feu un comentari
 1. Esperança / març 28 2011 8:28

  Potser que els espanyols posin directament Emilio Botín de president del govern i es deixen d’eleccions estúpides.
  I què passa amb Sortu? D’aquí uns anys el Tribunal Europeu condemnarà Espanya però menstrestant no es poden presentar a les eleccions,així que el pastís continua a mans del PPSOE

 2. Roncero / març 27 2011 22:07

  El Barça no ha ganado hoy y seguimos a 5 puntos: VILLARATO!!!

 3. R. Koeman / març 27 2011 0:47

  Seguint les observacions que m’indica l’administrador, aneu a Youtube.com i cerqueu “Incredibile magia di Afellay in allenamento”. Per passar-ho a l’Inda i al Roncero.

 4. Edu Inda / març 26 2011 23:58

  Me cargué a Pellegrini, y ahora desde mi nuevo cargo en Veo7 me voy a cargar a los pardillos de Intereconomía, ni Gato al agua ni Punto Pelota van a hacerme competencia.
  Aquí estoy yo para presentar la avanzadilla del nuevo Régimen para la nueva España, heredera de conquistadores, y para que renazca el glorioso Real Madrid por encima de cualquier lucero, venga de donde venga. A Dios pongo por testigo que lo voy a conseguir, POR LO CIVIL O POR LO CRIMINAL.

 5. Blaugrana al vent / març 26 2011 23:32

  MISSATGE PER AL SANDRUSCO: Els castellers diuen «NO» a la publicitat…:

  http://www.vilaweb.cat/acn/ultima-hora/3865863/20110326/castellers-diuen-publicitat-roba.html

 6. Antoni Bassas dixit / març 26 2011 19:26

  «Ja sabíem que el Madrid no podia suportar que el món s’hagués enamorat del Barça. I de Guardiola, i de Messi, Iniesta i Xavi dalt del podi de la pilota d’or. I sabíem que les copes que ha aixecat Puyol regularment des del 2005 eren rebudes com un atac a l’ statu quo nacional espanyol. Sabíem també que per acabar amb l’hegemonia catalana, el Madrid s’havia venut la imatge al diable fitxant un tècnic amb un preu inversament proporcional al seu valor.

  «El que no sabíem és que en aquesta cursa enfollida per evitar una tercera temporada en blanc, el Madrid acabaria refundant-se. I això va passar dissabte, quan Florentino Pérez va afirmar que el que fa Mourinho és madridisme. Que quan crispa, menysprea, manipula o somica, que quan critica en públic el club que el paga, fa madridisme. Interessant declaració de principis, que anotem per a la història. Així doncs, que el Madrid filtrés una notícia sobre dopatge i el Barça era qüestió de temps. I el que vindrà! Sobretot si periodistes com Juan Antonio Acalá i capçaleres com la COPE estan disposats a convertir-se en col·laboradors necessaris.

  «No els importa que la filtració arrossegui per terra el prestigi internacional del futbol espanyol que acaba de proclamar-se campió del món amb un nucli del Barça. Per què haurien de tenir miraments els que tampoc no dubten a insultar la intel·ligència de l’afició que sap perfectament per què el Barça guanya i el Madrid no? Davant la mentida, tribunals. Davant la provocació, cap fred. Davant la impotència, victòries. N’hi ha que embruten la seva bandera. El Barça ha triat jugar a futbol. Tu amb qui vas?»
  Ara, 15 de març,2011

 7. Tornasol / març 26 2011 15:25

  A per cert! et recomano que et rellegeixis les 7 boles de cristall, jo en soc el protagonista.

 8. Tornasol / març 26 2011 15:17

  Scapix!

  Ets un innocent, es veu d’un hora lluny que aquest vídeo esta manipulat.

  • Johan / març 26 2011 19:30

   Una altra opinió com aquesta, que desvirtuen la serietat del blog i del nostre administrador, i demanaré a l’ídem, és a dir a l’amo, que et censuri. Les bromes només admet-les fins a cert punt, Scapix! Ironia sí, canya a la caverna, també, algú que la defensi s’accepta però calúmnies, cap ni una! Fins ara aquest blog ha estat model de llibertat, seriositat i ironia per a tothom qui ha volgut (excepte M), així que volem continuar igual. El vídeo és REAL, ai perdó, vull dir VERÍDIC

  • scapix / març 26 2011 19:35

   Tu cuida’t de pagar el que hauràs de pagar i no busquis excuses. Aquest any perdrem la lliga però us penso arruïnar la butxaca.

 9. holamanela / març 26 2011 15:09

  El teu contacte amb forces “paranormals” et deuen donar aquesta clarividència envers el futur del barça,a mi em preocuparia la coincidència a la mateixa sala amb M. deuen ser energies convergents, quina POR.

 10. Johan / març 26 2011 1:32

  holamanela,
  així que ets tu el que ha votat la primera opció de l’actual enquesta? M’alegra que encara quedin optimistes però recorda que els pessimistes són els realistes ben informats.
  Saps si algú ha iniciat ja alguna campanya fer fer fora el Sandro? M’hi apuntaria, i porto colla al darrere.

 11. holamanela / març 25 2011 20:34

  SCAPIX!
  Encara tens paciència per escriure aquest bloc, el teu sentit del humor segueix sent el mateix, em sap ,molt de greu però aquest any SI!!!!!!,

 12. Torrix / març 25 2011 16:08

  Només Déu i una bona colla de culers? Doncs, no. Tothom amb quatre dits de seny en el món del futbol comprova la mateixa meravella excepte els de sempre:
  http://es.eurosport.yahoo.com/futbol/ruben-uria/article/22090/

 13. como puedes decir esto / març 24 2011 23:48

  Los catalanes sois una pandilla de cagados. Vuestro mundo gira sobre Madrid y así os va.
  No teneis hombría para salir de vuestro territorio.
  Os daremos la independencia para que podais jugar a gusto la liga catalana

  • El Nét Culer / març 25 2011 0:11

   Ni que una sola de les teves afirmacions fos veritat, en especial l’última frase… però si ens l’heu de donar serà perquè ens considereu súbdits, oi? Per jugar la lliga no et preocupis, tenim cabuda en moltes altres en cap de les quals patirem els arbitratges. La pregunta és: Us caldrà inventar nous Villaratos?

  • John / gen. 22 2013 0:56

   Eu se tivesse uma marca apriioaa varias bandas . porque bandas se3o vitrines, para que outras pessoas se indentifiquem com elas, eu por exemplo tenho uma banda undergroud de hiphop e temos um patrocinio de uma loja de marcas famosas aqui e esta loja ja obtem um bom resultado por apostar em nosso stylo artistas lane7am modas inventam e a rapaziada se indentifica as vezes aquela colee7e3o que ne3o deu certo o artista consegue dar um toque especial naquela pee7a e vende muito..se vc tem uma marca , uma loja , apoiem bandas alternativas abrae7o a todos os leitores R-negrao projeto contem glfaten itapetininga sp

 14. L'Avi Culer / març 24 2011 22:06

  Que algú digui al Roncero que si juguen amb la colla de dopats del Barça poster desqualificaran “la Roja”, no? Ah, i ves que no els treguin també el Campionat que van guanyar a Sud-àfrica l’estiu passat.

 15. Roncero / març 24 2011 21:09

  Este vídeo está manipulado, y toda España lo sabe, porque está maipulado ¿sí o sí? Pues, eso, está manipulado, aquí no se ve ningún penalti y si lo són pues, la infografia especial del AS se encarga pa que no lo sea, toal, el Madríd campeón (¡como debe ser!)

 16. Guruceta / març 24 2011 17:55

  Os creíais que lo mío se había terminado, ¿verdad? si sólo fue el principio…

 17. Domingo Balmanya / març 24 2011 15:33

  Totalmente de acuerdo, Jose Maria Scapix.

  • Rinus Michels (RIP) / març 24 2011 15:49

   Yo lo entiendo muy mutxo bien porgque yo pasé aquí unos anios difissiles, como los de ahoga.

  • José María / març 24 2011 23:51

   Domingo Balmaña, per ser precisos el tòpic era «Completamente de acuerdo…». La memòria o l’Alzheimer?

 18. Oriol / març 22 2011 18:29

  Joan Collons! Que no vas veure les meves pencartes? I tant que guanyarem.

  Però passi el que passi Visca el Barça. Som i serem.

  • scapix / març 22 2011 21:06

   Oriol, les pancartes un 10 però treu-te del cap això de guanyar res, que no has vist el vídeo del post? que no veus com estan a la caverna? que no veus que el Xavi porta 5 targetes?! I el pitjor, insisteixen i insisteixen…
   Francament només hi ha una possibilitat: anar a Madrid i repetir el 2 – 6 o similar (guanyar per la mínima no significarà res)

   • Patience / gen. 20 2014 13:37

    Tip top stfuf. I’ll expect more now.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: