Vés al contingut
Desembre 19, 2010 / scapix

CONCERT DE NADAL

9 comentaris

Feu un comentari
 1. cednbquumof / febr. 9 2012 14:36
 2. Nina / febr. 9 2012 6:21

  Pau Vallejo ecrisgué:Rigor Mortis,Jo també estic d’acord amb el posicionament de l’Enric i així li dic en el comentari al seu article.

 3. Joan Pere / des. 21 2010 19:36

  Gràcies a Wikileaks coneixem de primera mà l'opinió de gent com la ministra de Cultura espanyola, Ángeles González-Sinde. Segons hem sabut, González-Sinde li va dir a l'ambaixador nord-americà que no patís, que ja treballaria perquè la llei catalana del cinema no tirés endavant perquè no era “natural i equilibrada”, és a dir que, en comptes de defensar, com en teoria hauria de fer, una part del patrimoni de l' estat, com se suposa que és la llengua catalana, es venen per un plat de llenties a un govern estranger i li prometen que defensaran els interessos de la seva indústria fins al final. Una prova més que això del federalisme és impossible a Espanya ja que tracten el govern català i el català com a estrangers o colònia. Pel que fa inspeccions fiscals sí que sumem més que ningú, quina llàstima que no apliquin el mateix criteri a l'hora de cobrar-nos els impostos!

 4. L'Avi Culer / des. 20 2010 22:44

  Quan falta per la Champions? Esperem amb il·lusió el nou daltabaix del Real Madrid, si els eliminen ja no els quedaran cartutxos i podria ser realment divertit.

 5. Eminem-two / des. 20 2010 19:40

  A great concert, traditional duo would improve the service we will come to dinner or have already eaten at home…

 6. Deperta Ferro / des. 20 2010 19:08

  Han aconseguit que l'atracció turística de Madrid, a la pràctica, sigui superior a la de qualsevol altre ciutat de l'estat, han aconseguit fer del TGV, perdó de l'AVE, un projecte "español" abans que una inversió econòmica i social per al desenvolupament de les persones i de les empreses, vint anys després de la connexió Madrid-Sevilla, aquí continuem en boles per poder arribar a Europa… I és que tots els projectes del Ministeri de Foment d'Espanya els han pactat sempre PP i PSOE. La broma de la connexió Figueres-Perpinyà es queda en això, una broma de mal gust, amb la col·laboració dels francesos, que ja els va bé minvar el potencial de Barcelona

 7. Escarola / des. 20 2010 13:44

  Bon cap de setmana, bon concert, bona música del CD d'obsequi i nova golejada culera. Bones Festes per a tots!

  • Carla / febr. 9 2012 14:13

   ecgirsué:Genial el paralelisme Agusti!Es com dius no cal donar-li més voltes, unitat i cap al Parlament,“si sumen guanyem”.(abans es pot passar per Ginebre per seguir-ho explicant al món)

 8. Manelic / des. 19 2010 23:20

  Hem començat a posar els pericus a lloc, ja que no s'ho creien ni ells, això d'Europa, ara demica en mica cap avall, que és el que els pertoca. I, com sempre, el Madrid resolent el seu partit als últims quinze minuts. No han guanyat cap de les últimes lligues, si guanyen aquesta els hauria de caure la cara de vergonya però ho celebraran com bojos,com les metròpolis celebraven els triomfs sobre les colònies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: