Vés al contingut
gener 21, 2010 / scapix

NOVETATS SOTA PRESSIÓ

Com que això va creixent més ràpid que no em pensava, avui he refet una mica la imatge del blog (i suposo que ho hauré d’anar fent més que no em penso). He dividit els enllaços per categories i, tot i que pretenc ser breu, n’he afegit de nous –la cotització de l’Ibex 35 en l’actual temporada i aniversaris per no oblidar. Als amics de la Història vull informar-vos que a xpoferens, entre molts altres temes, podreu seguir el fil del tema Colom, Colon, Colón, Columbus, Colombo, Kolumbus…, així com comprovar con n’estaven d’errades les investigacions d’en Dan Brown en el tema de la Sang Real (Sant Greal). I és que, tot i que m’importen tres raves aquestes ‘històries’, al final resultarà que sí, que som el melic del món occidental però que ens hem deixat fotre per tot arreu i sempre…Un prec, només: demaneu-me menys i aporteu les informacions que vulgueu en forma de comentaris, no? Itero la meva intenció que, de moment, el blog no és sinó una pràctica informàtica per compartir amb amics més que no una eina esclavitzadora personal…
Acabo de rebre una feina més. M’han fet a mans un nou llibre de temàtica barcelonista, La Força d’un somni, així que prometo llegir-lo i refer l’entrada del 16-1-2010 quan acabi. Respecte al tema pessebres, entrada del 9-1-2010, prometo també retocs o annexos donat que avui mateix complimentarem en forma i lloc adequats una de les obres pendents.

22 comentaris

Feu un comentari
 1. James Cagney / gen. 26 2010 21:28

  Sisplau, que algú desperti l'Orson Welles però només si té alguna cosa interessant a dir, si no és així que continuï amb el merescur (?) son etern.

 2. scapix / gen. 26 2010 15:13

  Orson welles: si tens son vés-te'n a dormir i deixa d'emprenyar. El teu comentari s'inclou perfectament en l'àmbit de la censura, per tant no excloc eliminar-lo -censura 'normal' o 'definitiva'- en qualsevol moment.A 'un participant': Gràcies, reconforta saber que hi ha persones normals que també vetllen per la bona sintonia entre els participants d'aquest blog.

 3. un participant / gen. 26 2010 0:06

  Serà pel que tu aportes Orson Welles ??????

 4. Orson welles / gen. 25 2010 22:43

  uuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiii… quin blooog més aborriiiiiiiiiiiit….zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 5. scapix / gen. 24 2010 14:28

  Marià, si em "toques" el blog…!!!!!!!!! Participa-hi tant com vulguis, però hackers i Lisbeth's Salander's lluny d'aquí, no els provoquis, eh? Ah, tu sí que ets de difícil accés… I a aquesta hora hauries d'estar mirant o escoltant el Barça

 6. Marià Brunet / gen. 23 2010 19:37

  bona nit "blogueros".Crec que hauriem de fer un cop de timò en la direcciò d'aquest blog, ja que el seu cap nomès fa que exixir, i no aporta solucions.Per tant reclamo que un "haquer" perque reorganitzi el blog i el faci mès obert ja que les opinions i suggeriments son editats en llocs de díficil acces.Tirania fora!!!!!! Visca l'anarquisme !!!!!!

 7. scapix / gen. 23 2010 10:30

  En breu, el comentari anterior serà censurat per incompliment de l'ètica i moral del blog (que no meva).

 8. Montilla "Chist" / gen. 23 2010 0:15

  GUARDIAS CIVILESDos guardias civiles mientras patrullan, uno le comenta al otro:- Chaval, he descubierto una manera de hacerlo que es la re-hostia..- ¿Como? pregunta el otro- Pues mira, pongo a mi parienta a cuatro patas, y cojo la pistola con una mano y cuando estoy a punto de correrme, me pongo en plan cowboy, pego cuatro tiros al aire (PAM, PAM, …), y a mi mujer le entra un acojone dela hostia, aprieta el culo, y no veas como te pone.- Hostia, pues esta noche cuando llegue a casa lo pruebo.A la mañana siguiente, se vuelven a encontrar.Que, ¿como fue anoche?, acojonante ¿no?- Acojonante…anda no me hables, no me hables…- ¿Que paso?, ¿lo hiciste como te dije?- Sí, sí. Llegué a mi casa, cogí el Magnum de las ocasiones especiales, yme puse a hacer el 69 con mi parienta. Cuando estaba a punto de correrme,pegué 6 tiros al aire (PUUUUM,PUMMMM,…),…..- ¿Y qué?-¿QUEEE? – QUE ME MORDIÓ LA POLLA, SE ME CAGÓ EN LA CARA, Y DEL ARMARIOSALIÓ UN TÍO EN PELOTAS CON LOS BRAZOS EN ALTO DICIÉNDOME: ¡HOMBREEE!¡¡¡ESTO LO PODEMOS ARREGLAR DE OTRA MANERA!!!

 9. scapix / gen. 22 2010 22:02

  a Estressat i altres: Els comentaris de "Curiós tafaner" i "ninet" em fan reconsiderar seriosament les meves febleses; febleses que vénen pressionades bàsicament des del gremi d'instal·ladors i de persones relacionades, des de diversos àmbits, també amb la construcció. Un blog com aquest és gratis, GRATIS, demaneu ajut si cal o, si no, utilitzeu l'espai de comentaris, que seria el que també hauríeu d'usar. Una altra opció és crear UN blog col·lectiu, amb clau d'accés compartida, però "aquest blog" té "un nom" i una «propietat» (amb perdó). Clameu per una finestra oberta al món, quan us l'obren de bat a bat, la trobeu petita… No demaneu més i escriviu si voleu!!!

 10. scapix / gen. 22 2010 13:51

  Ei, Xipironets, com va? M'alegra retrobar-vos de nou aquí. Ahir em vau donar feina, no sé com me la trauré del damunt, però compteu que tan aviat com pugui resolc i completo el tema confrontació pessebres artístics Sabadell-Sant Feliu del Racó-Sabadell

 11. scapix / gen. 22 2010 13:49

  ninet: sí, ninet, sí, ja els ho he dit!!!! però no, ells volen publicar aquí perquè els resulta 'més barat de temps', perquè que és gratis, ho saben de sobres (a part que, és clar, cal treballar-s'ho una mica i si ja ho ha fet un altre, és amic i els deixa…). Sóc una mare, no?

  • Naveen / gen. 21 2014 3:44

   I hate you you get new phones all the time!!My BB Pearl’s been anctig up lately if your old Curve is no longer in use and in good cond, maybe you can sell it to meeee!

 12. xipironets / gen. 22 2010 13:39

  La jovenalla està fent proves….penseu que n'hi ha que som joves i no hem nascut amb les noves tecnologies….

 13. scapix / gen. 22 2010 13:35

  Estressat i altres: Pesats…! Va contra les normes d'ètica del blog i la meva intenció, però portser sí, que us faré un espai. Ara bé, ja podeu omplir-lo de comentaris perquè si no… ja penso en eliminar-lo abans de crea-lo, així que vosaltres mateixos/mateixes

 14. El ninet / gen. 22 2010 13:16

  Per estressats panolis: això que demanes ja existeix: es diu blogger i és GRATIS, no és gravíssim i ens ho podem permitir.

 15. Estressaat / gen. 22 2010 10:15

  Volem un espai on poder escriure les nostres coses. Ens els penses fer?

 16. Marià Brunet / gen. 21 2010 21:39

  Joan:Som incapasos de seguir el teu ritme, almenys a mi.Jo ja tinc una edat.Marià

 17. Raimon / gen. 21 2010 20:03

  No em renyis! No m'havia adonat que no estava dins del meu compte.

 18. Anonymous / gen. 21 2010 20:00

  Bon canvi d'imatge. Raimon

 19. Igor Txapela / gen. 21 2010 18:31

  Fas bé re recordar les dates perquè tot i sent very importants sovint em passen per alt. No recordo ni l'aniversari de la parella, dates assenyalades ni res que si assembli; només, San Fermin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: