Vés al contingut
Desembre 27, 2022 / scapix

CAGANER MISTERIÓS-2022 – SOLUCIÓ I RESULTATS

Vint-i-cinc anys poden ser menys d’una vida, un quart de vida o qualsevol fracció de l’espai que queda entremig, en qualsevol cas és una xifra prou respectable que, de ben segur, acumula un munt de vivències de tot tipus. És per això que m’ha vingut de gust commemorar el XXVè aniversari de la col·lecció conjuntament amb el meu entorn més íntim i oferir-vos així el desig d’unes Bones Festes en forma coral.

Entono el mea culpa per l’enquesta que aquest any oferia el concurs. Era una mica tramposa, però mireu-ho com ho mireu sempre haurà estat un frau molt menor que el que ens van colar els suposats polítics independentistes el 2017, frau que continuen engrandint avui sense cap mena de vergonya, amb la inestimable col·laboració de la premsa subvencionada, rendida sense escrúpols al diner i a l’establishment, és a dir, al règim de supervisió militar de 1978.

Em plau anunciar que l’import destinat al premi s’acumula per al guanyador de l’any vinent i alhora aprofito l’avinentesa per agrair la col·laboració de Cao de Benós.

Per acabar reitero en nom dels caganers del concurs el desig d’un Bon Any 2023 a tots els que heu visitat la pàgina, en especial, als que heu participat en la proposta, i anhel que no falti la salut, l’alegria ni les ganes de continuar participant en noves edicions del Caganer Misteriós.

Advertisement

One Comment

Feu un comentari
  1. Rigoletto / gen. 14 2023 14:33

    Bravo! Des de la família Trapp que no se n’havia vist mai cap, de tan agradosa i evolucionada respecte el model que projectava l’austríaca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: