Vés al contingut
Desembre 25, 2020 / scapix

COVID, any II

La durada del post anterior ha estat de set dies i les visites rebudes han estat 1347. El dia amb més activitat fou dissabte, dia 19, amb 387 clics a l’enllaç per a triar i votar el Caganer-2020. L’origen dels visitants, divers i distant. Hem rebut participació d’arreu dels Països Catalans i també d’Andorra, Alemanya, Argentina, Àustria, Canadà, Cap Verd, Croàcia, EUA, Espanya, França, Gran Bretanya, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Malàisia, Mèxic, Suècia, Xile i la Xina. La participació en forma de vot ha assolit la xifra de 259 clics, la qual cosa atorga la quarta màxima participació respecte altres enquestes, quedant per darrere del Caganer Misteriós, 2016 (Tyrion Lannister, 441 vots emesos), Caganer Misteriós, 2012 (Marilyn Monroe, 605 vots emesos) i del post guanyador en la categoria interactiva de vot, el Caganer Misteriós, 2013 (Hannibal Lecter, 613 vots emesos). En defensa de la variant d’enguany, val a dir que el post ha romàs en actiu una mica menys de la meitat de dies que els post respectius dels suara esmentats, per la qual cosa convido a qui tingui temps per perdre a fer-ne un estudi mes detallat, del tema. La participació en forma de comentaris trenca motlles; ha estat espectacular i aquí sí que sense cap mena de competència el post s’emporta el número u de participació intercativa. Als sociòlegs de la banda que aquí es congrega convido a analitzar el fenomen, el qual podríem entendre, i avanço hipòtesi, com a contrapunt a la immediatesa, sovint irreflexiva, a què el món d’avui ens aboca gairebé de forma involuntària a respondre qualsevol qüestió.

L’administració del blog admet que la duplicitat temàtica entre el Caganer Coronavirus SARS-CoV-2 i el Caganer Barretinaire amb mascareta pot haver causat penalització entre ambdós, és a dir, que possiblement l’un ha restat vots a l’altre i viceversa, la qual cosa de ben segur deu haver beneficiat la resta de figures en competició.

I és el Mono de l’Anís la peça que s’adjudica el títol de CAGANER-2020, de la Scapix’s Caganers Collection, segons votació popular certificada en aquest espai.

No es descarta donar continuïtat al concurs d’elecció de la peça Caganer de l’Any en el futur, tanmateix tampoc ens ho prendrem com una obligació. Així que mentre prenem aire per rumiar-hi, que tenim temps de sobres, us esperonem a afrontar l’Any II de la Covid amb la màxima il·lusió possible, mentre ens autoimposem Distància Mans, Mascareta. Salut i Bon Any!

4 comentaris

Feu un comentari
 1. Pep V / des. 25 2020 8:30

  Bon Nadal a tots i moltes gràcies, Joan.

  • scapix / des. 26 2020 0:30

   Es retornen els desitjos. A hores d’ara puc dir que sí, que ha estat un bon dia, malgrat les restriccions. Esperem que d’aqui uns dies continuem tots igual de bé, però, per si de cas, toquem ferro.😉

 2. Ricard Escoda Sabatés / des. 25 2020 8:25

  tot plegat engrescador per continuar 👏👏👏

  • scapix / des. 26 2020 0:37

   Ricard, un goig, trobar-te aquí. Sóc molt poc actiu, d’un anys ençà, però avui tot va tan de pressa que si escrius re, quan ho acabes de penjar resulta que ja és antic… I la immediatesa en què ara és mou la comunicació i el món del joves no va amb nosaltres, oi? Temo que menysté la reflexió, per això espais com el meu van perdent pistonada. I sap greu. Però, vaja, no em puc queixar perquè això del Caganer, en una versió nova aquest any, ho tenia voluntàriament abandonat des del 2014 (després de deu anys seguits, més un extra el 2016) i aquest renaixement sembla que ha tingut requesta. Que tinguem un Bon Any, si més no una mica millor que el que deixarem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: