Vés al contingut
Setembre 10, 2013 / scapix

11 S, DIADA, 2013

El vídeo (1979) de la decepció i la gran mentida del projecte integrador venut a Catalunya i als catalans per Espanya i la monarquia borbònica, el qual molts catalans van empassar-se. Afortunadament cada cop són menys els enganyats, malgrat els intents d’un tal Pere  i quatre llepes, no del Pere si no de les engrunes que puguin pescar al PSOE.

Del federalisme frustrat a l’independentisme il·lusionant, passant per l’autonomisme retallat; el perquè de tot plegat o una lleugera però intensa explicació de la realitat i necessitat de llibertat immediata.

One Comment

Feu un comentari
  1. Jep Bacardí / set. 10 2013 16:52

    Oh yeah! Estem encara pitjor que el que mostra el vídeo perquè al primer Estatut s’hi afegí la LOHPA, i altres posteriors lleis que deixaren en res l’Estatut del 2006. No contents amb això, encara una posterior llei espanyola passa per damunt de qualsevol altre que pugui establir el nostre Parlament. Em pregunto per què Navarro i el seu equip manté l’engany d’ una Espanya federal quan és impossible de vendre la idea amb cara i ulls al PSOE, el qual no l’admetrà mai, com ha manifestat i demostrat.
    Calen més raons per trencar cadenes amb Espanya?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: