Vés al contingut
Juliol 12, 2012 / scapix

EXPOTATTOOS

Això de la sorra i el mar bàsicament serveix, a banda d’afavorir el desenvolupament del càncer de pell, per engrandir la tafaneria pròpia. Superades les molèsties de la canalla i algun ganàpia que t’omple de sorra la tovallola i el teu espai, resulta del tot impossible no sentir certa incomoditat en haver d’escoltar les converses de l’entorn, sort que el sentit de la vista s’amplifica per al gaudi, ja que ens permet contemplar les persones (desconegudes) que més ens agraden sense límits ni rubors.

Mai no m’ha resultat fàcil romandre unes hores estirat, ajagut o tombat a la platja, tanmateix és una activitat que cada estiu poso en pràctica en alguna ocasió i que, vista l’evolució de l’espècie, estic disposat a eliminar-la per al resta de la meva vida. Si abans deia que la vista ens distreia proporcionant-nos un gaudi gairebé no pretès, la darrere experiència em fa desdir totalment de les meves paraules. I és que, avui dia i a hores d’ara, encara no t’has instal·lat a la teva parcel·la de sorra que ja t’han refregat cinquanta mil tatuatges pels morros. Si fins ara ens fixàvem lliurement en les protuberàncies i encaixos que més ens plaïen, de cop i volta ens canvien les regles i t’has d’empassar, vulgues no vulgues, les discutibles filigranes amb què la majoria d’insensats homes i dones han decidit decorar-se el cos.

Arribarà un dia en què alguna renovada Gilda ens farà un streaptes i quan ens comencem a il·lusionar amb el secret del seu entrecuix descobrirem que ens l’ensenya amb l’únic interès de mostrar-nos el tatuatge del seu parrús. O, si ho preferiu, caureu en braços d’un musculat mascle amb la pretensió esclusiva, per part seva, que li reviseu i puntueu la decoració del gland.

I és que alguns encara no han descobert que l’acumulació d’excessos no fa sinó que el retorn a l’estat natural d’objectes i persones adquireixi de bell nou el do de l’originalitat.

6 comentaris

Feu un comentari
 1. Michael Phelps i Mireia Belmonte / ag. 4 2012 18:34

  A la platgeta a part de tatuatges hem contemplat unes senyores d’estètica i suposades maneres com les de la ex del Pachuli, sí,sí, aquell de Marbella que se’n duia els bitllets amb bosses d’escombraries i després es va embolicar amb la Pantoja. Doncs, això,que sembla mentida que aquesta colla de bàrbars creï tendència ni que sigui entre ells/elles. Ui, també hem vist una joveneta amb pretensions d’assemblar-se a la Paris Hilton. Malgrat tot, hem tornet a casa sans i estalvis.

 2. Francesc / jul. 20 2012 0:21

  Si el que es veu a la foto és una mitja o un vestit té un punt interessant que exita i tot, però si les il·lustracions són reals, estic desmotivat i segur que punxaria, gatillassssu. Estic amb l’autor, això és una bestiesa.

 3. Mono Liso / jul. 12 2012 20:41

  És que això dels tatuatges no és ni una moda, la moda es renova, el tatu es fix, immòbil, inútil, absurd. Potser que per alguns anar tatuat sigui anar a la moda però d’aquí uns anys no dubteu que algun espavilat es farà d’or eliminant el mateix pel que la gent paga avui.

 4. Beateta Cargol / jul. 12 2012 18:45

  Déu me’n guard de trobar-me mai amb una pixa il·lustrada

 5. Esclatasangs / jul. 12 2012 17:43

  M’has fet recordar ‘La escopeta nacional’, l’escena que el marquès retalla pèl púbic a la Randall per a la col·lecció. Si en lloc d’un cony com déu mana s’hagués trobat un tattoo no hi hauria peli. Jo també estic pels autèntics originals sense decoració.

Trackbacks

 1. NOVA MISCEL·LÀNIA D’ESTIU (i 2) | scapix - joan escapa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: