Vés al contingut
Març 12, 2012 / scapix

CAMPIONATS I TROFEUS D’ESTIU

Com que no en té prou amb l’esclavatge polític la metròpoli espanyola treu l’artilleria contra els catalans en tots els àmbits possibles. En l’esportiu, com que van poc sobrats –Nadal i Gasol se’ls fan perfectament seus però els queda aquella petita màcula d’haver nascut on han nascut, vés que hi poden fer els protagonistes, oi?– s’abracen a Real Madrid C.F. per, a través també de l’esport, anul·lar qualsevol engruna de catalanitat. Si de les penalitats del Decret de Nova Planta encara recordem l’ideari que se consiga el efecto sin que se note el cuidado, del futbol actual ens quedarà la divisa del hay que ganar por lo civil o lo criminal. I és que no poden ni saben guanyar d’altra manera. En els darrers quatre anys s’han gastat el que no tenen ni poden explicar, han mentit, han manipulat imatges una i altra vegada, han fet les mil i una i, cagats com estan que no els surti la cosa bé –ja seria el súmmum dels despropòsits que no guanyessin aquesta lliga– fan negar l’evidència en el conjunt de ràdios i canals de TV que tenen a favor. Ara resulta que no n’hi ha prou amb el recompte de penals xiulats a favor i els que han deixat de xiular-los en contra –fins ara no el n’han xiulat cap ni un!– que s’atreveixen encara a negar unes mans de Sergio Ramos que ha vist tot el planeta.

Després d’homenatjar el feixista Fraga al Congrés, negar la qualitat del joc del Barça, sancionar les declaracions de Piqué en contraposició a les del Casillas i les de Mourinho, aquestes iterades i acompanyades d’actes propis de saloons del far west, no cal que s’esforcin per completar unes feina que el mateix Goebbels no hauria realitzat millor en el supòsit que Hitler li hagués encomanat també l’àrea esportiva en el ministeri de Propagandaministerium.

Al costat d’una competició adulterada fins i tot quan guanyem –per què sinó sempre hem de guanyar la lliga a les últimes jornades i amb el mateix perseguidor quan juguen fatal?–, sembla que cal cercar refugi en altres campionats, proposo un canvi de lliga, preferentment la lliga anglesa, italiana o francesa . I per si els espanyols del Real Madrid volen enfrontar-se de veritat amb nosaltres, sempre els podríem convidar al Trofeu Joan Gamper, això sí, per l’honor que els suposaria, pagant ells les despeses de tot.

6 comentaris

Feu un comentari
 1. Anònim / març 21 2012 18:03

  Sempre hi ha hagut un reglament especial i diferent per al Real Madrid o si voleu encara pitjor, l’especial és que apliquen al Barça.

  • Ruvell / gen. 20 2014 21:55

   To think, I was couensfd a minute ago.

 2. Vicenç / març 15 2012 23:14

  A escollir, la lliga francesa, per proximitat facilitaria els desplaçaments. El que costa de pais són els comentaris televisius de GolTv, Canal+ i LaSexta, enlloc de payperview hauriem de cobrar per patir-los.

 3. L'Avi culer / març 14 2012 8:47

  Una bona idea per al Sandrusku això de conviar-los al Gamper. Com que ells s’ho haurien de pagar, tindríem un Gamper barat sempre que no ens lesionessin cap jugador

 4. El Nét Culer / març 13 2012 1:26

  Jo no els voldria ni el Gamper, lluny, ben lluny sempre, amb un bon creuament a quarts de champions ja en tindria més que suficient.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: