Vés al contingut
Agost 26, 2011 / scapix

VIOLABLE!

La tan inviolable i sagrada Constitución Española ha passat de la nit al dia a simple norma del més inferior rang legal possible, això sí, a gust del PPSOE a indicacions de la senyora Merkel. Després d’aguantar anys i panys el sermó centralista que era del tot inviolable el principi sagrat de la Constitució, ara, en un tancar d’ulls, comprovem no només com com n’estàvem, d’equivocats –si és que no ens vam deixar enredar una vegada més– sinó que per canviar el que calgui no fa ni falta el suposat i preceptiu referèndum. Ai, las! potser ha arribat el moment que proclamin la República d’avui per demà i quan més aviat millor, no?

A l’hora de parlar de pacte fiscal o del que sigui amb Espanya, seria convenient que la Generalitat i els polítics catalans, abans de perdre el temps passant per la capital mesetària, es dirigissin directament a la cancellera alemanya, d’acord amb les formulacions que va fer Xavier Roig no fa gaire.

7 comentaris

Feu un comentari
 1. Vicenteta / ag. 28 2011 18:15

  Mourinho pot marxar o quedar-se i exigir adhesions totalitàries que, pel que sembla és el que li ofereix Florentino Pérez, el gran culpable de permetre la violència actual. La pancarta “Tu dedo nos señala el camino” hauria de ser un motiu més per l’actuació del Comité Antiviolencia en el Futbol, però a la lliga espanyol, tots els càrrecs de tots els comitès i òrgans oficials són espanyolistes anticatalans. Es manté encara a la presidència de la Federació un basc fortament espanyolitzat a qui se’l recorda com a jugador per fotre-li un cop de puny a Cruyff i sortir-ne indemne…

 2. Desperta Ferro / ag. 28 2011 0:39

  «Tenim pressa,molta pressa», va dir Heribert Barrera. Ara, haver de suportar el discurs oficial que li farà la presidenta Núria de Gispert resulta ben trist i paradigmàtic de com anem de malament. El personatge es mereix molt més i és d’esperar que el poble li tributarà molt millor l’homenatge que es mereix.

 3. Marià Brunet / ag. 27 2011 20:34

  Estimats, un cop mès es demostra alló que tenim, no ni ha ni un que se salvi, són una colla d’impresentables, ens tracten de tontos,i nosaltres ens quedem a casa quan teni oportunitat de fotre’ls fora, ens falten collons.

  Marià

 4. L'Avi Culer / ag. 27 2011 15:39

  Demanarà també perdó per si algú se sent ofès, quan celebri un gol amb “La Roja”, el Cesc Fàbregas? Collons, hem de demanar perdó sempre i continuar posant l’altra galta?

  • El Nét Culer / ag. 28 2011 17:51

   Avi Culer: El problema no és que el Cesc es posi l’estelada i hagi de demanar perdó, el problema és que no ha rebut cap suport de la nostra premsa –TV3 especialment, capaç de trobar imatges ben curioses i no emet la del Cesc amb l’estelada–, de cap dels nostres polítics ni de cap membre de la junta. La culpa de les seves disculpes, que se suporten en els atacs mediàtics de la caverna, és del país, del nostre país…

 5. Sabadellenc Emprenyat / ag. 26 2011 20:22

  Gran Jordiet: Pensa que a Sabadell, a més d’aquesta colla que es passegen per les teles i ràdios, hem d’aguantar el Bustos i la vergonya que “arrossega” i escampa per tot arreu on pot, ara que sent la joia de la corona del partit.

 6. El Gran Jordiet / ag. 26 2011 19:12

  Escoltar les poques coses que poden dir (fins que s’aclareixin, i ja porten anys!) els del PSC cada dia fa més pena. És trist comprovar l’arrossegament de personatges com Quim Nadal, la manca de discurs que ofereixen i la inutilitat dels seus diputats sigui al Parlament, al Congrés espanyol o a Europa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: