Vés al contingut
febrer 19, 2011 / scapix

JO TAMBÉ EN TINC PROU

Jo també en tinc prou. Ens espolien, ens insulten, ens vexen i al damunt ens menystenen i escarneixen pública-ment i descarada. Si els que fins fa poc han ocupat  algun tipus de representació democràtica, com l’exdiputada Maria Mercè Roca, només hi veuen una possible solució, em pregunto per quins set sous no hi posem fil a l’agulla, en aplicar la solució més plausible.

Ens vam manifestar al passat mes de juliol contra el que crèiem extremadament  injust la realitat, però, és que pel cap baix nosaltres continuem igual de malament o pitjor mentre que Espanya va aplicant la recepta que més mal ens fa. Ens han canviat el tauler i nosaltres continuem sense moure peça! Fins quan?

17 comentaris

Feu un comentari
 1. Mohammed Jordi / febr. 25 2011 10:13

  Aquests espanyols se’ns estan pixant a sobre i diuen que plou!!!!!

 2. Pepito Grillo / febr. 24 2011 23:09

  Si el rei Borbó assegura que ho sap tot del 23F potser que ens ho expliqui, no? Mentre no ho faci, ens haurem de creure el Cercas. Continuem creient que la justícia va ser molt vague en aquest assumpte, oi, Majestat?

 3. Bala Roja / febr. 23 2011 20:55

  Una més a favor meu: ara se sap que van amagar estudis que qüestionaven la mesura dels 80km/h tant pel que fa a accidents com per la contaminació. La veritat no cal ser expert ni imbecil polític o tècnic, el sentit comú ja ens ho deia.
  Una altra: quin problema hi ha en augmentar la velocitat a 130km/h per autopista. Si no ho ha de fer, millor que calli i no digui res el tontet del ram, és a dir, el Felip Puig.

 4. L'Avi Culer / febr. 22 2011 22:43

  a Senzillament culer, si al fotomuntatge de l’As de dilluns hi afegeixes això que t’adjunto, comprovaràs com el pessimisme té sobrats motius (la qualitat del joc és el que menys els importa, ara mateix)

  http://www.cronica.cat/noticia/Telemadrid_contra_el_catala

 5. Senzillament culer / febr. 22 2011 20:40

  El país va com una merda, d’acord, però tal com veig que va l’enquesta em sembla que sou una colla de pessimistes.

 6. Àvia Maria / febr. 22 2011 19:25

  Acabaran jutjant Berlusconi «només» per haver-se allitat amb menors? Això sí que és un escàndol, amb la de trames corruptes amb què està implicat. Com Al Capone, que el va poder trincar per evasió al fisc, aquest cràpula “només” serà jutjat per temes sexuals. La vella Europa, els llatins de sempre…

 7. L'Avi Culer / febr. 22 2011 11:49

  Per què encara cap club europeu força l’ús de les imatges televisives en l’arbitratge del partits de futbol?
  No cal dir que el cas del handbol també hagués anat de primera aquest cap de setmana, perquè el que li han fet a la secció del FC Barcelona a Alemanya és d’autèntic escàndol

 8. Gitanet Ramon / febr. 22 2011 0:15

  Molt, molt bèstia i a la descarada, si algú encara es creu que guanyarem la lliga, que s’ho rumiï bé:

  http://www.as.com/futbol/articulo/pedimos-disculpas-error-infografia-1-0/20110221dasdasftb_3/Tes

  Comparteixo totalment el comentari anterior i em pregunto a més a més de «fins quan», per què som tan absurdament conciliadors, els catalans, més enllà fins i tot de qualsevol possibilitat de pacte.

 9. Oriol López / febr. 21 2011 22:33

  El 28N vam tenir una oportunitat única i la vam desaprofitar, fins quan?

 10. Busqueu-me a Copenhaguen / febr. 21 2011 20:49

  “….. i com m’agradaria allunyar-me’n nord enllà on diuen que la gent és neta, noble, culta, rica, lliure, desvetllada i feliç ….lluny em riuria de la llei i de l’antiga saviesa d’aquest àrid poble …. però no he d’acomplir el meu somni doncs soc també molt covard i salvatge i estimo, amb un desesperat dolor la meva pobra, bruta, disortada pàtria.”

  Fins aquí la poesia, però alhertahhhh….. que no m’hi conformo pas!!!!!!

 11. El Nét Culer / febr. 20 2011 23:55

  Definitivament les forces del mal no tenen cap dubte que acabaran també guanyant la lliga de futbol en què participa el FC Barcelona, tant hi fa que no siguin els millors, la qüestió és fotre’ns. Ens va deixar marcats a Londres un italià, N. Rizzoli, i avui a casa nostra s’ha atrevit a “millorar” l’actuació el tal Ramírez Domínguez. La caverna triomfa, elevo la meva aposta: no només m’hi jugo la lliga sinó que afirmo que aquest any No guanyarem RES (malgrat ser els millors). Algú s’atreveix?

  • Kamryn / gen. 22 2014 3:49

   An answer from an expert! Thanks for cobnrinutitg.

 12. Desperta Ferro / febr. 20 2011 0:32

  Resulta estranya una pèrdua tan brutal de poder de decisió pròpia sense que hi hagi debat entre les forces polítiques al Parlament. S’enfonsa la flota enmig del silenci sepulcral de les nostres autoritats.

 13. X. Folch / febr. 19 2011 16:40

  M’han acabat els quartos. Només em queda una via per explorar, la independència.

  • Jaylin / gen. 21 2014 4:36

   It’s great to read something that’s both enjoyable and provides prasiatmgdc solutions.

 14. Tona / febr. 19 2011 15:50

  Completament d’acord. Especialment m’agrada:
  “Sento una mena de magma que es va fent sòlid, que bull, que creix. No va ser així, que va començar el món?
  “D’aquest magma en sortiran persones que recolliran aquestes ànsies, capaces d’aglutinar totes les veus…”
  
“…no serà dels qui ara són a les primeres ni les segones ni les terceres files de l’escena política…”
  “Serà gent nova, perquè els temps són nous. I la xarxa els ajudarà, perquè cap revolució, cap canvi, no es pot fer ja sense xarxa. Després, quan Catalunya serà independent i tinguem un estat propi, caldrà treballar fins a aconseguir el benestar i el progrés material i espiritual que ens pertoca.”

 15. Bakunin / febr. 19 2011 14:58

  ¿Quan s’assabentaran els capitostos d’aquí que els moviments alliberadors de món àrab –malgrat que el partits polítics fins ara clandestins se’n vulguin apoderar– l’han originat els joves amb estudis i sense feina? Doncs pel que fa al motiu no hi ha cap diferència amb el que passa aquí, al món occidental. Que es preparin, quan comencem?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: