Vés al contingut
gener 15, 2011 / scapix

MENTIDERS COMPULSIUS

«Mai no hagués pensat que arribaria a Consellera», declarava Marina Geli poc abans del relleu a la Conselleria de Salut. Ernest Maragall abans també d’abandonar la seva, la d’Educació –ara de nou Ensenyament, quines grans mesures!–, revelava que segons l’últim informe PISA la millora de l’ensenyament a Catalunya ha estat un fet significatiu. Amb els fracassos continuats de la seva Conselleria se’ns fa estrany creure ara en la validesa d’un informe que només tres anys enrere ens deixava a la cua d’Europa. Com a premi de comiat per al Conseller no estaria malament, sinó fos que  la cosa s’assembla més a l’autocomplaença, posem pel cas, dels Premios Príncipe de Asturias que no pas a la realitat objectiva. Al seu torn, uns dies abans d’accedir a la Presidència, Artur Mas deia que formaria «un govern dels millors». Agraeixo la sinceritat de tots plegats en les declaracions perquè la simbiosi d’aquestes mena inevitablement a reconèixer que s’han nomenat persones poc preparades, els mèrits dels quals la majoria d’administrats sempre hem ignorat, a no ser que els basem en la fidelitat al líder de torn.

On hem arribat amb la cultura de l’engany? Com ens han menystingut sense miraments en el nomenament de consellers, alcaldes i ministres! Se’ls ha col·locat en funció d’uns mèrits que els sentit comú i qualsevol empresa privada recompensaria de forma ben diferent, mai amb l’accés a una responsabilitat per a la qual no estan preparats. ¡I encara tenen la barra de fer-nos creure que treballen desinteressadament en favor del nostre benestar! Oh, i quan se’ls acabi l’actual prebenda reclamaran encara una ambaixada pels serveis prestats…

No ens ha d’estranyar que aquesta colla d’incompetents, incapaços d’aportar  cap tipus de solució eficaç als problemes de cada dia, es dediquin només a qüestions trivials, on consideren el màxim soroll que aconsegueixen provocar com un èxit de gestió personal. Ens colen lleis i normatives llargues, innecessàries i estúpides, com amb el tema de fumar. Si l’objectiu que pretenen és tan simple com el que diuen, no seria més senzill limitar la practica de fumar als espais públics oberts, sense cap més tipus de reglamentació i excepcions?

38 comentaris

Feu un comentari
 1. El Pare Carbasser / gen. 28 2011 23:21

  Trobo a faltar l’usuari Marià i les seves incomprensibles i il·legibles opinions. Scapix, canvia el post!

 2. Llum del Camí / gen. 28 2011 20:50

  El que està passant a la part nord-oriental de l’Àfrica potser és l’inici d’una nova era i el final d’aquest sistema d’esclavitud, i ho ha fet possible internet. Només el queda prohibir internet o tallar l xarxa com han fet els cacics d’Egipte. Visca la llibertat!
  I si el Jordi Pujol diu el que diu, és que portem uns quants anys de retard amb el tema de reclamar els nostres drets, així que amunt i fora, IN DE PEN DÈN CI A com més aviat, perquè ja no ens poden escurar més i segueixen intentant-ho dia a dia.

 3. TORNASOL / gen. 26 2011 19:03

  El Jordi Pujol avui fa una proclama a favor de la INDEPENDÈNCIA, ja van venin!!!!!!
  visca el
  LAPORTA.

 4. El Nét Culer / gen. 26 2011 15:37

  Iniesta marca un gol, s’aixeca la samarreta i és lloat arreu d’Espanya, Messi elmateix i és multat i de propina li “regalen” una targeta groga que li asigna el comitè de competició, no l’àrbitre. Diferència? El color de la samarreta de l’equip que defensaven.

 5. Secretari de l'administrador / gen. 24 2011 14:09

  Contra el vici de demanar, la virtut de no cedir.

 6. Noia de Porcellana / gen. 23 2011 17:34

  Potser que canviem el post Oi!

 7. Tornasol / gen. 23 2011 17:32

  Estic provant les instruccions que el mestre Carcaño em va donar sobre HTLM, i la veritat es que no me’n surto, l’hi vaig preguntar com és podia visualitzar les negretes, cursives…..etc. en un text sense publicar-ho, les consignes que em va donar a mi no em funcionen.

  • Milkias / gen. 21 2014 5:53

   Nunca los he probado pero por lo que coenttasme me tincaron mucho! Los colores por lo menos se ven preciosos! voy a ir a darme una vuelta a Tua a ver si salgo con uno!

 8. scapix / gen. 23 2011 0:28

  Complimentant la demanda d’algun usuari, he canviat l’enquesta, també la cita, per complimentar-vos i complimentar-me. Ah, i també he modificat el color de fons per distingir més algunes informacions del disseny model de blog, com el retorn a pàgines anteriors a l’actual, etc., etc.

 9. Noia de Porcellana / gen. 23 2011 0:15

  He llegit el teu comentari i accepto el repte però ara acabo d’arribar de festa i porto uns quants “gintònics” de més, i ara no em puc concentrar, demà serà un altre dia.

  Per cert segueixo sense lligar, i el entrecuix em comença a cremar.

 10. La Magdalena / gen. 22 2011 18:31

  Noia de Porcellana, el teu admirat usauri Carca ha escrit en negreta i en cursiva, tu només has descobert la negreta, aplica’t i segueix amb la pràctica, gairebé ja ho tens…

 11. Noia de Porcellana / gen. 22 2011 14:24

  Marià on ets Marià?

 12. La Magdalena / gen. 22 2011 13:50

  Felicitats, Tornasol, comprovo que la classe ha estat positiva i efectiva.

 13. Tornasol / gen. 21 2011 21:21

  EUREKA!!!! JA HO SE FER

 14. Tornasol / gen. 21 2011 21:20

  Hola!

 15. Tornasol / gen. 21 2011 21:18

  Hola

 16. Tio Pep / gen. 21 2011 20:37

  La vida és un engany i alguns s’han professionalitzat en aquest tipus de vida.

 17. Barack Obama / gen. 21 2011 12:16

  Yes, we can.

 18. Martin Luther King / gen. 21 2011 11:31

  I have a dream…

 19. Desperta Ferro / gen. 20 2011 19:57

  Si el desmantellament d’ETA es confirma bé merexeria l’esquerra abertzale o en el seu cas els seus dirigents, Arnaldo Otegui o qui sigui, el Nobel però desgraciadament això no és possible perquè l’estat espanyol ho impedirà. El mateix estat que només persegueix la rendició absoluta sense contrapartides, el mateix estat que no ens mereix cap mena de crèdit i que no podrà impedir que Catalunya i el País Basc esdevinguin, més aviat o més tard, estats per poc interès que posin els polítics autòctons.

 20. La Magdalena / gen. 20 2011 19:40

  Company Tornasol, per escriure en negreta, en cursiva o itàlica cal aplicar el llenguatge HTML. Quan fas un comentari se t’indica a sota la possibilitat de fer-ho.
  De res, aquí, una amiga i també usuària d’aquest blog.
  Garrofer, a les garrofes

 21. Garrofer / gen. 19 2011 1:34

  Negretes? Tornasol, explica’t? Fer «negretes»? Parles de persones o d’escatologia?

  • Amberly / gen. 20 2014 21:14

   Hey, that post leaves me feeling folhsio. Kudos to you!

 22. Bakunin / gen. 19 2011 1:31

  Aquest enllaç aporta un bon comentari al post anterior:
  http://www.vilaweb.cat/editorial/3836407/sgae-tard.html

 23. scapix / gen. 19 2011 1:26

  Tornasol,
  estem treballant en el tema enquesta però no és un tema fàcil, vist el tarannà dels participants.

 24. Frankfurt / gen. 19 2011 1:20

  Carca: no fa al cas el que tu et consideris o no «administrat» sinó que en aquest context al que es refereix el post és el que «ells» creuen que som (administrats, ciudatans –i ciutadanes quan volen ser de forma estúpida políticament correctes–, electors…), l’eufemisme emergeix de mil maneres.

 25. Tornasol / gen. 18 2011 23:07

  Sr. Administrador, podria aprofitar que te l’enquesta per canviar la pregunta No!!!!!!!!!!!

 26. Tornasol / gen. 18 2011 22:59

  M’ ha impressionat el Carca, ens podria explicar com es fan les negretes?

 27. Carca / gen. 18 2011 22:19

  “…dels quals la majoria d’administrats sempre hem ignorat,…”.
  Segons la meva opinió l’Administració el que fa és administrar DINERS, no pas PERSONES, a mí no m’administra ni Déu, m’agrada cagar-la solet…

 28. Noia de Porcellana / gen. 18 2011 19:23

  Tens tota la raó, jo he canviat de companyia elèctrica, ens han apujant la tarifa un10% i després és gasten els diners contractan a ex presidents fatxes, ja se que no servirà de res però jo em quedo satisfeta.

 29. El Nét Culer / gen. 17 2011 22:18

  Penúltima estupidesa del Sandrusco: convidar a dinar l’equip del Crackòvia.

 30. L'Avi Culer / gen. 17 2011 12:28

  a) A les retransmissions espanyoles dels penals no assenyalats al Barça en diuen “boqueo irregular”
  b) Que un equip com el Barça que juga a l’atac fins i to en el minuts de descompte només li hagin assenyalat un penal a favor i a l’equip de Mourinho set no té explicació lògica, així i tot a la meseta encara ploren
  c) Que l’entrenador del Madrid es dediqui a criticar els arbitratges després dels obsequis que rep (Vila-real, Sant Sociedad…) i a criticar “el joc” del Barça el converteix en un pocavergonya.

 31. Anxoveta / gen. 16 2011 17:03

  Sé que vaig amb una mica de retard, però també vull felicitar Wikipedia, per molts anys!

 32. El senyor del bigoti / gen. 16 2011 11:31

  Síííi, per una vegada estic d’acord amb José Maria Aznar, l’estat de les autonomies va ser i s’ha convertit en un nyap considerable. Motiu: combatre i eliminar de soca-rel qualsevol fet diferencial de Catalunya. Des de la Constitució del 1978 qualsevol transferència a Catalunya ha estat durament negociada i després, immediatament, transferida gratis a la resta d’autonomies. Tenen un país que no se’l creuen i tot per la mania desintegradora de Catalunya i l’nterès en una Espanya uniforme i úníca. Que s’independitzin o ens independitzem d’una vegada!
  Si mai es veiessin incapaços d’eliminar el català, l’aprendrien ells per tal que no parlem una llengua pròpia, diferenciada de l “comuna”.

 33. Príncepdecameua / gen. 15 2011 22:01

  Príncipe de Asturias? El Balón de Oro ha generat la crispació de la caverna que queixa airadament que la societat internacional no els reconeix els seus èxits esportius, bàsicament perquè els jugadors del Barça i quatre més van guanyar un mundial. No s’adonen que ells, els espanyols, desprestigien més que ningú el reconeixements internacionals amb els premis Príncipe de Asturias: s’autopremien amb la selecció futbol, Fernando Alonso, Sito Pons… i “s’obliden” de la selecció alemanya, italiana o argentina, amb més títols, de Michael Shumacher, Michael Doohan, Valentino Rossi…
  Sort que amb els Òscars de Hollywood i els Nobel no hi tenen res a fer, a banda d’impedir que els catalans puguin accedir a llurs premis.

 34. M. Blomkvist / gen. 15 2011 21:03

  Sou l’estat europeu amb el cost d’internet més car i amb la velocitat més lenta, és penós, no només afecta a les comunicarcions particulars sinó a les empreses, la sanitat, el món professional, la medicina… i la investigació en general. Editar Millennium aquí seria impossible.

 35. Desperta Ferro / gen. 15 2011 20:53

  La nostra “amiga” Tura s’embolica per mantenir-se en un alt càrrec a sou dels ciutadans amb l’excusa que “li han demanat”. Si guanya, se sentirà de conya i, si perd, es postularà per dirigir el PSC, fent creure “també” que li han demanat. No saben en quines mans es posen, és clar que amb els rivals amb qui s’ha d’enfrontar el més inútil s’hi atreviria.
  Pobres de nosaltres! Llistes obertes ja i que es deixin de punyetes!

 36. Viky / gen. 15 2011 20:40

  Molts d’anys, Wikipedia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: