Vés al contingut
Octubre 8, 2010 / scapix

100 dies

Avui es compleixen 100 dies de la presa de possessió de l’actual junta directiva del FC Barcelona. Durant aquest tradicional període de gràcia aquí no hem pogut estar-nos, encara que sigui en compta-gotes, de manifestar el que dèiem i prevèiem abans de l’elecció de la candidatura que encapçalava Sandro Rosell. I no res ens hagués agradat més que equivocar-nos de moment, però, els fets són els que són:

a) Substitució d’un President d’Honor per tres «assessors» a la baixa, velles glòries que tothom sap que no poden aportar res de nou però a qui han assignat sou, i en qui confien com a salvadors de la seva improductiva gestió.
b) Incapacitat manifesta en la reestructuració de l’àrea esportiva, començant per la contractació –inclosa la imatge de peix bullit– del nou director esportiu.
c) Interferències en l’àrea esportiva del primer equip, com el tras- pàs d’un jugador a qui l’entrenador, Pep Guardiola, acabava de garantir la continuïtat.

d) Exposició internacional d’una pèssima i incomprensible imatge del club que gestionen, amb la qual cosa no fan sinó posar pals a les rodes al futur immediat de l’entitat.
e) Objeccions manifestes i oposició real a la catalanització del club, negant o renunciant als avenços aconseguits en la simbiosi club/país.
f) Obsequi al màxim rival d’un dels millors fitxatges d’aquesta temporada, l’alemany Özil. Rosell filtra el que vol, xerra poc i, quan ho fa, no encerta el to ni l’oportunitat.

g) Malgrat el gran nombre de vots aconseguits, nul·litat absoluta per gene- rar cap tipus d’il·lusió; quan baden boca és per protegir els seus fracassos en una suposada mala gestió dels seus antecessors, els èxits dels quals, lamentablement per a tots, seran incapaços no només d’igualar sinó de comparar.
h) Pregonar als quatre vents l’elaboració d’un codi ètic, mentre amb els fets demostren que ignoren el seu significat.
i) Mostrar-se exageradament ingrats amb l’herència rebuda, gràcies a la qual l’ara President gaudeix de l’excel·lència en què s’ha instal·lat sense cap altre mèrit personal des que exerceix el càrrec.
j) La màxima representació del club, el President, en massa ocasions is missing. Precisament als inicis d’una nova etapa, quan més necessària és la seva figura per impulsar un nou projecte –si és que existeix projecte– no es deixa veure, s’amaga o resulta inexistent; el seu antecessor va participar en més de cinc-cents actes en representació del club durant el primer any al càrrec…
Ens agradaria oposar una relació d’accions positives amb què contrarestar el nostre llistat però si no és que mencionem el crèdit que encara mantenen amb determinada premsa, som incapaços d’afegir res més al sac. Respectem la legitimitat de l’actual Junta i la del seu President de la mateixa manera que creiem que la renúncia com més aviat millor als seus càrrecs seria la millor de les contribucions possibles que aquests personatges poden oferir al club i al país.
Restem amatents a la convocatòria de Joan Laporta, la setmana vinent, així com a les opinions públiques i publicades de Johan Cruyff.

8 comentaris

Feu un comentari
 1. JOAN TORRIX / nov. 10 2010 9:17

  NOTICIES DE CAN BARÇA.APARTAT LITERARI: El próxim 16 de Novembre surt el nou Corán de Can Barça…….el llibre "Escuchando a Cruyff", del perio- dista Edwin Winkels.HORARI COPA: Malgrat el GRAN SANDRUSKU va "vendre" com a promesa electoral uns "nous" i més racionals horaris dels partits pel futur………TOMA YA!!!!!!……..contra el perillós Ceuta, amb els suplents …i a les 10 h. de la nit !!!!!!!RECORDATORI LLIGA: Al Real Madrid li han pitat 3 penalties a favor i cap en contra…al Barça li han pitat 2 en contra. NO HASE FALTA QUE DISSES NADA MÁS.NOVA ECONOMÍA SANDRUSKA: Els hotels en els desplaçaments serán de 3 cutri- estrelles i no hi haurà classe bussiness a l'avió. Els jugadors ja han protestat pel viatge a Copenhague. A l'Alves se li està retrassant la renovació per- que no li volen donar el que demana. A partir d'ara "se apagarán las luces de las estancias y se evitará el exceso de fotocopias" (textual de El Periódico d'avui). El diari "Barça Camp Nou" es deixa de publicar per raons económiques i ECOLÓGIQUES. En el catering durant els partits, per exemple, es substitueix el SUSHI per……..SALSITXES DE FRANKFURT !!!!!!!!!!!…(aixó està contrastat ja per comentaris de gent que hi ha anat).AH!…i no us perdeu la foto del Sandrusku en El Periódico d'avui(10/11/2010) amb un traje………DE GÀNGSTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. John MacMillan / oct. 8 2010 23:27

  Laporta: del FC Barcelona a proposar un projecte desacomplexat de país Rosell: del FC Barcelona a…?

 3. El Nét culer / oct. 8 2010 23:09

  Foto del final del post: qui m'assegura que no es tracta d'un grup de sicilians que acaba de cometre un fet delictiu i es retroba a l'església del poble en sortir de la missa dominical ?

 4. Joan Pere / oct. 8 2010 22:17

  Acabo de veure a Barça TV el reportatge dels 100 dies Rosell: pena, penita pena.

 5. Julivertmeu / oct. 8 2010 21:20

  Estava interessat en el tema de la Zarzuela que es va generar fa un dies per aquí, hi ha manera de poder-lo seguir?

 6. El Més petit de tots / oct. 8 2010 19:00

  Interpretem que la foto principal del post és per retirar-los, oi? Doncs si no ho fan aviat, de plegar, que els enviïn els Mossos, que són un perill públic i per la institució.

 7. Deborah MacMillan / oct. 8 2010 17:00

  I repeat my sentence on the 1st of September: What does Zubizarreta mean?

 8. L'Avi Culer / oct. 8 2010 15:31

  Els dono temporada i mitja. I ens costarà de pair!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: