Vés al contingut
Juny 15, 2010 / scapix

ELECCIONS AL FC BARCELONA

Que aquest és un país de trepes, malvats, envejosos i escaladors llepes no és cap secret ni falta que fa exposar-ne exemples. La campanya electoral al FC Barcelona ha aportat una nova ocasió per practicar aquest tipus de deshonestedats.
Sense discussió pel resultat de les eleccions, algun dia algú ens haurà d’explicar el perquè del suport mediàtic gairebé absolut al candidat elegit. Ni una sola excepció, bé, jo n’he trobat dues (una i dues), d’influència mediatica relativa o encara escassa. El suport descarat, gairebé insolent, dels mitjans audiovisuals autòctons a un candidat els mèrits del qual a la primera Junta de l’anterior presidència es reparteixen amb sorprenents encerts (Ronaldinho) i escandalosos fracassos (intervenció esportiva, desmembrament del futbol base…) no s’explica sinó és per desacreditar la bona feina del millor president que ha tingut l’entitat, Joan Laporta, amb qui l’equip ha assolit els més grans èxits de la història del club. Les aspiracions polítiques del president sortint –lícites al cap i a la fi– podien inquietar la classe política però aquest fet no justifica la unanimitat de la premsa esportiva i no esportiva per atacar-lo, donant suposadament suport incondicional al candidat més antagonista amb la gestió més brillant que mai ha tingut l’entitat.
Algú s’ha d’explicar, i em temo que no ho farà ningú a no ser que els resultats esportius immediats provoquin un daltabaix –ho lamentaríem tots– o la caverna antilaportista no recuperi els privilegis econòmics que ja deuen tenir pactats –publicitat al Camp Nou, etc.– i que en el seu dia van ser retirats per la Junta sorgida l’estiu del 2003

28 comentaris

Feu un comentari
 1. L'Avi Culer / jul. 13 2010 21:25

  El 9 esportiu de Catalunya, 11 de julio, 2010, contraportada, un bon toc d'atenció al nou president i a tots els que l'han posat on és:«Dedicaren cinc anys a preparar les eleccions i sembla que no van estudiar gaire què farien quan guanyessin…»http://avui.elpunt.cat/noticia/article/8-esports/57-opinio-esports/193590-entre-larribar-i-el-moldre-quan-toca.html

 2. FF / juny 21 2010 11:41

  Salutacions en la meva estrena

 3. MDT / juny 21 2010 8:00

  Consultes: es parla de poca participació però si fessin el calcul proporcional entre vots emesos/despesa en eleccions oficials i la consulta popular, segurament s'espantarien molt més. scapix: canvia l'entrada que això està mortVIVA HONDURAS!!! (especialment en el dia-vespre d'avui)

 4. Bryan Harris (Manchester) / juny 20 2010 19:57

  FC Barcelona, the best world football club, the best president, Laporta.

 5. Santa Paciència / juny 20 2010 12:38

  «Administrador: perdona'ls perquè no saben els que es fan» (nova Bíblia per a descreguts, 1.1)

 6. Anonymous / juny 20 2010 11:15

  Un apunt del tópic "NO CONTESTAR CORREUS", ja que la presidència del Barça, sincerament em preocupa molt poc. Ja té "enjundia" (es que m'agrada la parauleta) que l'administrador del blog faci aquesta entrada. Ósties per contestar tot el que rebo hauria de demanar ampliació de jornada d'unes hores al dia!!Res, no voldria posar-me impertinet (mira que en tinc ganes eh?) sols suggerir altres entrades, com: "No AFEGAR AMB CORREUS" o "LA MARE QUE VA PARIR ALS BLOGQAIRES CORREU ADICTES".Com diuen els de Polonia:ALGU HO TENIA QUE DIR!!!!!Alakai (sí ja sé que he triat anònim, es que no sé com clicar en el meu NIC!!)

  • NIqqa / gen. 21 2014 21:33

   My laundry room could use a make over. We have built a senocd bathroom on one side and a family room on the other side. It\’s smack dab in the middle with it\’s ugly block walls and cement floor. The washer and dryer are just sitting there waiting for walls to be built around them.

 7. Peter / juny 19 2010 17:26

  What weather like today? It's cold

 8. Follet trapella / juny 19 2010 15:38

  Hi ha revetlla, aquest any? Qui mana?

 9. Jan / juny 19 2010 13:41

  Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta Laporta

 10. La Dona Lila / juny 19 2010 8:52

  Enterrem la millor època del FC Barcelona, no sé a què vénen tantes alegries per un canvi que ha de ser a pitjor

 11. Follet trapella / juny 18 2010 22:28

  Foc, foc, foc joliucrema, crema amb gran caliuFoc, foc foc joliu alegra'ns la nit

 12. L'Avi Culer / juny 18 2010 14:41

  Ah, que la beuen calenta comels anglesos? Sort dels avantatges internàutics i els traductors que es troben.

 13. L'Avi Culer / juny 18 2010 14:17

  What does it mean??!!!1

 14. L'Avi Culer / juny 18 2010 14:13

  ?!

 15. bradswurst / juny 18 2010 8:52

  Trinken, kein "fresca"!!! Es ist gleisch wie Englisch!!! Drink!!! weißt du?

 16. kaartoffel / juny 17 2010 20:30

  bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier bier trinken!!!

 17. El Més Petit de Tots / juny 17 2010 17:18

  Ja sé que potser aquí no toca però vull recordar a l'encara defensor del conseller Joan Saura i companyia (i de l'esquerra inexistent) que la justícia ha hagut de rectificar en el cas Núria Pòrtulas. A veure com es defensa el capsigrany de Saura ara, dimitirà? Oi que no, doncs, on és l'ètica d'aquest home!!!!!! Té més barra que el caragirat de Joan Boadas, el que va defensar amb ets i uts la detenció de la Núria.http://elsud.org/nuri/I visca en Laporta!

 18. La Magdalena / juny 17 2010 9:41

  Encara sense motius, només amb pressuposicions, com més lloïn Rosell, més enyorarem Laporta. Efectivament, com comenta Pilota Rodona, en aquest país a la gent brillant se la destrueix en un tres i no res, i a qualsevol arribista li obrim els finestrals de bat a bat abans de demostrar el que val.

 19. scapix / juny 16 2010 23:50

  Aquest administrador agraeix el suports i les coincidències de criteri, tanmateix resta obert a discrepàncies (per absurdes i infonamentades que siguin).També manifesta que no té cap intenció de tancar la possibilitat que tenen els lectors del blog d'aportar «comentaris», possibilitat que actualment permet la confecció o disseny d'aquest espai. De moment ni m'importa ni m'inquieta més la qualitat d'aquests, que el fet de tenir obert un espai de llibertat absoluta. Diria més, estic per atorgar un «Premio Naranja» i un «Premio Limón» al millor i pitjor comentarista d'aquest mig any de vida.

 20. L'Avi Culer / juny 16 2010 19:53

  Si no puc ser independents com a català o formant part de la Federació dels PPCC que em facin suííííííís!!!!!! Pot ser servirà de poc, però l'alegria d'avui amb "la roja" no ens la treuen. VISCA SUÏSSA!!!!!!!!!

 21. Fila 0 / juny 16 2010 19:17

  Completament d'acord amb Pilota Rodona: l'administrador del blog és un crac. Ah, i també en l'homenatge pendent al Laporta, el millor president. Guardiola –un encert més de la junta Laporta– té el mèrit que té perquè és bo i l'han deixat treballar, en set anys només hem tingut dos entrenadors, el futbol base se l'ha deixat treballar i s'han refet els mals que va introduir el Rosell. Ho sents Sandro???? Ho sents?

 22. Pilota Rodona / juny 16 2010 17:42

  Jo també estic d'acord amb els comentaris del administrador d'aquest bloc, gairebé sempre son afortunats, mira noi! som un país que ens podem permetre el luxe de carregar-nos la gent brillant i que te les idees clares per posar uns petis exemples: Miquel Roca, Pasqual Maragall,ara Joan Laporta..Realment es molt estrany el gran suport mediàtic que ha tingut el Sandro, llegies articles a la premsa i escoltaves tertúlies radio+tv3 i semblava que el Joan Laporta era un delinqüent amb futura denuncia inclosa, "tota la feina feta no serveix de res ja ens el podem treure de sobre el Laporta total el merit es del Guardiola"Trist molt trist!!!!!!!!!

 23. Bradswurst / juny 16 2010 16:32

  Bé Bé. Finalment el Rossell em convenç.Però m'ha fet més il·lusió la victòria suïssa!!!Només vetllo pels jugadors del barça.

 24. La Magdalena / juny 16 2010 15:54

  Quant haurem d'esperar per un homenatge a Laporta? Algú recorda «sólo Dios sabe cuanto tiempo hemos tenido que esperar…» (Cruyff dixit, en l'homenatge al Dream Team)

 25. L'Avi Culer / juny 16 2010 12:12

  Sandro:ho havies de millorar tot i molt mal inici:Bàsquet, K.O. a la primera, pren-t'ho com la benvinguda que reps.Què significa voler acabar amb els -ismes mentre fas l'ullet al nuñisme i qüestiones Cruyff? Si t'emprenya el president d'honor, espera't a qüestionar el tema. Ara no toca. Toca el mínim perquè sense tu, hem anat de conya

 26. Serrallonga / juny 15 2010 21:07

  Volem un club i un país independents.

 27. L'Avi Culer / juny 15 2010 19:03

  L'educació va com va, la crisi és pitjor del que sembla i del que ens venen, al Barça, retornen les incògnites. On anirem a parar?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: