Vés al contingut
Abril 24, 2010 / scapix

SANT JORDI i DIA DEL LLIBRE

Independentment del dia de la setmana en què s’escau, del temps que fa i d’altres aspectes, el 23 d’abril la gent surt al carrer amb ganes de passejar, comprar roses i algun llibre. La Diada de sant Jordi és un motiu per demostrar al món que som alguna cosa…
Molt em temo, però, que des que s’ha oficialitzat a nivell polític i mediàtic la primigènia intenció de la festa capgiri el seu significat. Amb la inestimable col·laboració dels mitjans la gent convenç altra gent perquè s’aturi a les parades que les llibreries tenen instal·lades arreu i mostrar-se les adquisicions realitzades. Es produeix una psicosi multitudinària que impedeix realment una compra distesa i eficaç.
Informativament no té sentit que a la vigília els mitjans, com endevins dels temps mitjos, ens anunciïn quin seran els títols més venuts, els quals, evidentment, acaben essent els que han pronosticat vés a saber amb quin ocult interès…
La resta de l’any, llibreries i floristeries continuen esperant l’entrada de clients mentre treuen la pols que acumulen a l’interior de les botigues.
 

4 comentaris

Feu un comentari
 1. cliwix / maig 15 2010 18:55

  Molt bo el video. Aquí uns adreço un enllaç per veure'n un altre que han fet persones de la Universitat Politècnica de Catalunya. Això és passar-ho bé.http://www.youtube.com/watch?v=5wNbaFB_4OQAh! hi he arribat per mitjà del bloc del Sostres és la seva manera de criticar als funcionaris. Serà gillipolles el tio !!!

 2. Raimon / abr. 30 2010 16:16

  IPod, iPhone, iPad.. Tonteries!

 3. La Magadalena / abr. 29 2010 23:12

  Ah i el Samarach un fatxa. "Samaranch, fot el camp", cridàvem quan era a la Diputació. L'home va fotre el camp, però sempre va saber augmentar el nivell del seu estatus. És trist els honors que se li han procurat. En quines mans i cervells estem?

 4. La Magdalena / abr. 29 2010 23:08

  Molt bo, el vídeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s