Vés al contingut
febrer 9, 2010 / scapix

VALENTINE’S DAY

Especialment per a mi, diumenge vinent és un dia assenyalat. El festejo i el rumio per motius ben diferents dels que la invasió cultural que ha sofert part del món ens ha volgut imposar. Aquesta imposició, a la qual ens hem abocat amb desmesura i mansuetud pecaminosa, ha aconseguit modificar els estàndards dels nostres costums i de les nostres festes alhora que ens convida a divulgar –amb la cartera per davant– sentiments íntims i comuns com una mena de taxa del dia.

M’aplico sense pudor les recomanacions de la suposada Diada i… ¿res més tendre i íntim que aquesta imatge rebuda d’una alta cort gironina amiga? Si penso en el preu dels pernils que han d’oferir aquesta parella d’enamorats i en el plaer que proporcionaran a paladars diversos un cop escorxats i assecades cuixes i espatlles, em sembla que satisfaig de sobres les aspiracions de la publicitat més audaç.

Bon Dijous Gras i feliç Carnaval!

14 comentaris

Feu un comentari
 1. jose antonio / febr. 17 2010 13:21

  Soc el jose antonio i t`he de dir que es la priomera vegada que entro en blog i fai un comentari.

 2. marina / febr. 16 2010 23:53

  Sant Valentí, diada que considero que podria ésser censurada…i substituïda per Saint Ballantine's day. Si més no, és més cel·lebrable…

 3. scapix / febr. 16 2010 19:47

  La Magdalena/Marià: M'hagués agradat que anéssiu a prendre un cafè plegats, el Marià i tu, però ell no et vol veure perquè no-sé-què i tu només t'hi enfades i li fots canya. Feu els comentaris que us plaguin però a mi deixeu-me tranquil·let que prou problemes tinc

 4. La Magdalena / febr. 15 2010 22:31

  scapix: a l'entrada anterior veig que encara sóc protagonista de comentaris indignes per part del marià. Si no he faltat a algú a mi perque em falta, aquest mitja cerilla de Marià?Felicitats amb un dia de retard, però felicitats, "nen"

 5. Pat ( la del pianista) / febr. 14 2010 10:01

  ei Joan! però si tens un munt de comentaris! Per molts anys guapugràcies a tots els Llardons per aquest carnaval tan divertit SALUT PER A TOTS!!!

 6. Anonymous / febr. 13 2010 13:39

  Molt tendre la imatge dels dos tocinos "retozando" scapix.ALAKAI

 7. La Magdalena / febr. 12 2010 14:43

  Pesat, tu!!!!

 8. Raimon / febr. 11 2010 20:02

  No me'n recordava, del Dijous Gras! Diria que a Galícia no li donen importància perquè el fan cada dia… Ara mateix vaig a fotre'm una tapa d'orella i una ració de "zorza".Ah, aquesta Magdalena ja es fa una mica pesada, eh!

 9. BM / febr. 11 2010 15:23

  Molt tendre aquest 69 trujanolèsbic.

 10. Feliuet / febr. 10 2010 22:19

  Jo amb les músiques no m'hi poso, hi ha d'haver gustos per a tothom.En relació a la festa del Valentine's day, es pot ignorar i obviar (com faig jo) i donar importància a altres efemèrides com ara… PER MOLTS ANYS JOAN!

  • Olapade / gen. 20 2014 22:55

   lanigt / Thanks for giving your ideas in this alircte. The other factor is that when a problem develops with a pc motherboard, people should not take the risk involving repairing that themselves because if it is not done right it can lead to permanent damage to the entire laptop. It is almost always safe to approach any dealer of any laptop for any repair of its motherboard. They’ve technicians who may have an skills in dealing with laptop motherboard troubles and can have the right analysis and perform repairs.

 11. scapix / febr. 10 2010 7:58

  Magdalena, Magdalena, no toquis el que no sona. Això ho administro jo i aquesta setmana la referència és carnaval. Mira que si insisteixes, et col·loco la Marisol (Tómbola, peli ídem o Corre, corre, caballito, peli, Un rayo de luz), que per entendre segons què ja tenim una edat.

 12. La Magdalena / febr. 9 2010 23:16

  Scapix, jo preferiria que seguissis amb les cançons de cine. Amb això del carnaval jo hi combrego poc.

 13. scapix / febr. 9 2010 19:51

  Aquest administrador s'ha vist en l'obligació moral de substituir el tema musical de la setmana -Ain't no mountain high enogh, de Marvin Gaye, film, Quédate a mi lado- per una tonada més pròpia de la setmana que estem vivint. Próximament reprendrem el fil musical de temàtica cinematogràfica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: