Vés al contingut
gener 27, 2010 / scapix

PER L’AMOR DE DÉU…

He dubtat d’intitular aquesta entrada com un segon “Tranquil, Jordi, Tranquil…”, recordant-me una vegada més del desaparegut grup de Canet, però he preferit mantenir les formes de l’original que m’ha arribat. Molt millor i més precís, tot s’ha de dir.
En l’entrada referida més amunt (21-10-2010) em queixava de la pressió per publicar que rebia de part d’alguns lectors i/o seguidors d’aquest blog, molts dels quals exigíeu un espai que jo no us puc oferir sinó en forma de “comentaris”. Bé, ha arribat el moment, aplicant-vos un paral·lelisme senzill i pràctic, de fer-vos entendre les coses ja no per voluntat pròpia sinó divina.

Si heu arribat a l’enllaç, l’heu clicat i l’heu llegit, les paraules que pugui afegir són del tot sobreres, motiu pel qual només em resta dir que, ara que els bisbes sembla que estan per la feina, no us estranyi si inicien el procés de la meva beatificació. A tots els que ho heu fet possible, moltes gràcies. Ens veiem al cel (sense preses, però, eh?).

8 comentaris

Feu un comentari
 1. scapix / febr. 1 2010 21:40

  No pateixis, Bernat, la Santa Seu cerca el poselitisme, jo no.

 2. Bernat / febr. 1 2010 14:39

  Collons Joan,això del blog t'està afectant més del que em pensava. Potser no va ser del tot bona idea dir-li al Raimon que t'introduís en el aquest "mondillu".Si això dels blogs ha arribat fins a la Santa Seu, potser no és tan modern com et pensesa…

 3. scapix / gen. 29 2010 18:59

  Fill de Déu: gent com tu és el que em cal però no només que em comprenguin, sinó que m'ajudin a portar la creu, per haver-los de suportar, que els descreguts creixen com els bolets gairebé sense adornar-me'n.

 4. Fill de Déu / gen. 29 2010 15:17

  Et un bon "tiu", un bon amic, una persona amb un parell de pebrots ben posats… Si depengués de mi, Sant dircetament, em saltaria els prolegòmens

 5. Marià / gen. 28 2010 21:16

  Mira scapix, tens el mateix problema que tè el ZP que et creus que els Deus t'han il.luminat el camì.Això hem fot, perque acavarè perdent a aun amic, ja que hem sonats que es creuen no se que, jo no m'hi faigt.Ei!!!! Amanda Rebeca, llarga que així jo m'animarè i tambè anire als inferns que allà podrem deixar anar tota la llutjuria que tots , mes o menys, portem a dintre, i si ens desmadrem ja sortirà el censor scapix i ens fotarà fora del seu virginal blog.¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Mandan huevos!!!!!!!!!!

 6. Amanda Rebeca / gen. 27 2010 22:42

  En aquests temes millor que no hi entri. Que si d'aquest bloc depèn, a mi em reserven els inferns (per lasciva com a mínim).

 7. scapix / gen. 27 2010 20:27

  Magdalena: Pixa't si vols, però mentre no estiguis a la xarxa com "Déu mana" i "per l'amor de Déu" no…

 8. La Magdalena / gen. 27 2010 20:01

  Scapix, beat, aha,ha, ha… ai que em pixo!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: