Vés al contingut
gener 9, 2010 / scapix

SUC DE RAÏM

Gairebé han passat quinze dies des l’inici d’aquest espai i vull agrair a tothom l’encoratjament rebut, ja sigui en forma de lectura, mitjançant la publicació de comentaris, constituint-vos en seguidors… He de dir que només en la darrere setmana han visitat aquest espai més de 200 persones d’indrets propers i ben allunyats. Confio en què en aquest punt de trobada cada vegada siguem més els que ens unim i publiquem les nostres inquietuds o alegries; tothom hi és benvingut o benvinguda. A tots moltes gràcies..
Hauria de fer, si se’m permet, una queixa només. I és que, com haureu comprovat, en l’apartat de pujades del YouTube se’m ‘colen’ uns vídeos que res no tenen a veure amb mi. Paciència, tard o d’hora, si aneu remenant i clicant, retornant a l’inici… acaben posant-se els que pertoquen, que a hores d’ara en són o haurien de ser-ne cinc.
Voldria dir, als que aneu rebent de forma més menys sistemàtica les meves cançons a través del correu electrònic, que a partir d’ara deixaré de fer-ho, ja que el tema setmanal anirà publicant-se en aquest bloc.

23 de gener, 2010

A punt d’arribar a les 1000 visites, nou rècord d’entrades en un sol dia, ahir, el 22-1-2010, han visitat aquesta adreça 60 persones, superant les 54 del passat dia 19-1-2010. Voldria remarcar l’expansió cap a França (París) i Mèxic (Culiacán, a l’estat de Sinaola), on sembla que fa uns anys l’amic Nasi P va sembrar una llavor que ha florit en diverses direccions de l’àmbit ons es belluguem uns quants dels que visitem aquest blog.

15 comentaris

Feu un comentari
 1. scapix / gen. 31 2010 22:05

  Marià: ?! (Si vols jugar a jocs de grans és normal que et passi el que et passa. Tranquil, ja creixeràs i, sobretot, sobretot, no oblidis la medicació.

 2. Elena Francis / gen. 31 2010 21:37

  Sí que et llegim Marià.

 3. Marià Brunet / gen. 31 2010 18:42

  Bona nit:De nou hem digno a escriure en aquest blog de pisarri.I hem pregunto perque o faitg???, ja que això no o lleixeix ningú, llevat es clar de tu, que et pases el dia mirant qui et visita.En fi per si hi ha algú que s'ho mira, et dirè que Invictus es una pelicula molt recomenable, i que els nostres politics haurien d'anar a veura, i apendra de com a de ser un lider.En fi a mi hem va encantar.

 4. scapix / gen. 31 2010 15:53

  Marià, jo no tinc cap problema, l'oferta és la que és i no és a les meves mans poder realitzar algunes modificacions concretes. Els que comenteu feu-ho on més us plagui, no seré jo qui dicti normes -saps que no sóc amic de 'normes', em les personals em valc-. Una estratègia: opina a la darrera entrada sigui del que sigui la teva opinió, si no va directament amb el contingut d'una entrada meva anterior, o encara que sigui així. Fes, feu el que vulgueu.Aquí un amic.A trenta dies justos de portar el recompte d'entrades i visites, hem superat amb escreix les 1000 visites. Enhorabona i gràcies a tots!

 5. Marià / gen. 30 2010 17:47

  Scpix, aquestr blog es una merda, i et dire perque:primer si fots un comentari 'çt'has d'enrecordar a on l'has penjat, per seguir si algu contesta.Segon es penja i un cop fet el comentari el perds i l'has de tornar a refer.per tant o soluciones aquest problema i poses un unic lloc a on posar tots els comentaris, o hem borro i busco un altre lloc que sigui per a tontos com jo.Havia fet un comentari sobre Invictus, pero are ja no el repeteuixo m'esgota escriure coses dues vegades.Adeu, i ja m'avisaras quant tinguis el problema sol.lucionat.

 6. scapix / gen. 25 2010 22:43

  Es nota que és hivern, fa fred i plou, divendres 22-1-2010, 60 visites.

 7. scapix / gen. 22 2010 14:37

  A punt d'arribar a les 1000 visites he de dir, de moment, fins a la data d'avui, el dia amb més entrades ha estat el 19-01-2010, amb 54 visites, data que desbaca l'anterior rècord de 49 visites, a data 12-01-2010. Per indrets, he de dir que ens hem expandit cap a França i Mèxic.

 8. scapix / gen. 19 2010 23:18

  NO! Aquest és un espai lliure. En tot cas respon-li tu mateixa, també en tens la llibertat, de fer-ho.Només s'esborren ofenses infonamentades o similars.

 9. Antònia R G / gen. 18 2010 23:06

  Joan: no podries esborra comentaris com l'anterior?

 10. Pepe / gen. 11 2010 16:38

  Escapa!Qui es l´Antònia R G? tens una fan de veritat.

 11. Pepe / gen. 11 2010 16:32

  Li falta activitat en aquest bloc, li dono cinc dies de confiança………….. si no! m´esborro.

 12. rosa maria / gen. 10 2010 0:34

  Hem sopat a casa del Joan i la Lolita i ens han tractat de meravella. Són uns veritables anfitrions!!!

 13. Antònia R G / gen. 9 2010 19:29

  Ara que m'havia acostumat als teus magnífics correus musicals sense cap mena d'esforç… Hauré d'introduir-me en aquest món que tant desconec però potser em faràs fins i tot un favor, perquè no penso perdre'm les teves cançons. A hores d'ara seria massa sobreviure sense elles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: