Vés al contingut
Mai 5, 2011 / scapix

Premi i premiat

Per si al Premi Creu de Sant Jordi li faltava un grau més de des-acreditació, el discurs d’agraïment que va pronunciar Eduard Punset en l’edició d’enguany (qui va permetre a aquest personatge l’ús del mi-cròfon?!) mereixeria la retirada immediata del guardó als premiats o, almenys, tal com reclama Toni Strubell, la del premiat orador.

10 comentaris

Feu un comentari
 1. Bakunin / maig 10 2011 21:49

  Quina immoralitat… el PSC vota en contra de demanar el cobrament enguany del fons de competitivitat i després es queixa per les retallades! Si continuen a mantenint la “C” només deu ser per conservar una relíquia dels orígens. I el pobret de NAdal més val que es retiri perquè els fets demostren que l’han retirat i ignorat

 2. Deborah MacMillan / maig 6 2011 17:44

  tothom ha de passar la mà per la cara als catalans, a veure quan ens peseu les piles de veritat. Fa quatre dies en venien que érem l’exemple de no sabem bé què i ara quedem a la cua… I no crec que els escocesos per intentar assolir la independència es tanquin sobre si mateixos ni es neguin a rebre les interaccions d’altres… ni acabin morint-se com afirma el tocat de les neurones de Punset

  http://www.vilaweb.cat/noticia/3882548/20110506/lindependentisme-assoleix-majoria-absolut-escocia.html

 3. Hellen / maig 5 2011 23:02

  Real Madrid & Mourinho, happy holidays!

 4. Pero cómo pueden decir eso / maig 5 2011 16:08

  Per què els polítics s’han de fotre on no els demanen? No poden deixar en mans del pare i la mare i PROU el tema dels cognoms de recent nascuts? I si aquests no s’entenen que aprenguin a resoldre els problemes entre ells, que no en generin més amb la intervenció d’un funcionari de la puta administració.

 5. Pero cómo puedes decir eso / maig 5 2011 13:39

  Alerta…! el Real Madrid no va marxar amb les mans buides de Barcelona. CR7 va aconseguir que Messi no marqués cap gol, Lass es va graduar com a llenyataire, entre tots van batre el rècord de faltes de la Champions i, en aquest aspecte, poden ser considerats amb tots els honors guanyadors morals de l’actual edició de la Champions.

 6. John Harris / maig 5 2011 12:32

  Qui va triar el personatge i qui va decidir que mereixia el premi? Aquest o aquest també mereixerien el càstig, no!

  • Jassper / gen. 21 2014 4:27

   Heya ie2€™m for the primary time here. I came acsors this board and I to find It truly helpful & it helped me out much. I’m hoping to give something back and help others like you helped me.

 7. El seny i la rauxa / maig 5 2011 1:21

  Long…:
  Aquí no lleguin la majoria de literatura infantil de l’Ara, les excepcions le trobem també en altres llocs, encara que sigui de rebot:
  http://www.racocatala.cat/forums/fil/141552/albert-om-replica-eduard-punset

 8. Long John Silver / maig 5 2011 1:10

  L’Albert Om li va dedicar la seva carta setmana a l’Ara,
  http://www.ara.cat/ara_premium/contraportada/No-morirem_0_472152839.html (cal registrar-se)

 9. El Gran Jordiet / maig 5 2011 0:50

  Un home que quan n’ha pogut treure profit ha passat per tots els partits polítics, que quan aquests han deixat d’interessar-lo, a posteriori, no només els abandona i els ha criticat sinó que simula apartar-se del sistema –que és el que solen fer els que els va bé que les coses estiguin com estan– s’ofereix d’autor mediàtic com els més interessant que pot fer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: