Vés al contingut
Novembre 19, 2010 / scapix

MÉS PROFECIES

 

Xavier Bru de Sala, al setmanari El Temps (núm. 1379, 16 de novembre, 2010), publica un article titulat La Campanya que ve. No sempre he coincidit amb els arguments de l’autor, però en aquest cas em sembla que es mereix la l’aplaudiment unànime, no per la previsió de la profecia, sinó per l’encert en la precisió.

En un breu article sintetitza el perquè de l’actual situació al País Basc i ens alerta del que ja sabem que ens espera aquí, si no hi posem aviat i definitivament remei. El PP posa la metxa, el PSOE hi aporta la brasa i entre els dos fan explotar el que els convé, sense cap tipus de rubor per impugnar o saltar-se a la brava les més democràtiques de les lleis, com les que s’han sotmès a la voluntat popular mitjançant referèndum.

3 comentaris

Feu un comentari
  1. Santa Paciència / nov. 20 2010 12:41

    Per "donar instruccions" contra els abusos sexuals dels capellans, li calia al Papa i al Vaticà una reunió amb els cardenals de tot el món? Quina manera més bèstia de desviar diners per als més necessitats i malgastar-los en les "seves coses"! No és molt més senzilla, la qüestió? Es condemna i se'ls aplica la justícia civil, com a qualsevol persona, cregui en la religió que cregui, laica o religiosa.

  2. Desperta Ferro / nov. 20 2010 11:45

    Amb tants recursos d'inconstitucionalitat que ens aniran posant, no ens seria més útil redactar la pròpia Constitució?

  3. Carolina / nov. 20 2010 10:49

    Tothom sap que 35 anys després de brindar per la mort de Franco aquell brindis ens està portant de nou a la misèria gairebé absoluta. Ara ens cal poder brindar de veritat… Adéu Espanya!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: