Vés al contingut
Novembre 10, 2010 / scapix

PROFECIA DE VIGÍLIA

UN POBLE EDUCAT DISTINGEIX UN DISCURS SERIÓS D’UNA PRÈDICA DEMAGÒGICA

 

Es queixeran de l’abstenció o dels vots en blanc i no han estat capaços de canviar l’actual llei electoral ni fomentar de veritat res que incrementi la participació –no els interessa–, motiu pel qual cada vegada entenc més i millor l’exercici del dret a quedar-se a casa el dia de les eleccions. I que no vinguin amb sermons sobre la renúncia a com vull ser governat i amb quines polítiques. Prou que ho saben!
Després de la manifestació del 10J els nostres dirigents es mantenen igual d’insensibles, com si no res hagués passat. Se’n foten de nosaltres sense dissimular. En aquest país, fins i tot en l’àmbit dels partits polítics, de ben segur que hi ha gent amb criteri i autoritat moral a qui tampoc no volen escoltar. Abans de millorar res, prefereixen que continuï l’actual decadència, segurament perquè els permet mantenir els privilegis particulars. Prefereixen insistir-nos en el manteniment de l’actual estatus amb antics arguments caducats –com si desconeguessin que només els pobles ignorants viuen d’il·lusions– i entretenir-nos amb eslògans barroers. Algú superarà això de «Supermontilla, l’increïble home normal»? Esperem que no, però tinc els meus dubtes…
Com a bons cràpules, l’únic que saben fer és augmentar la despesa en fulletons que enviaran sense consultar-nos i potenciar la propaganda als mitjans.
Comença a fer pudor de cremat que l’endemà de les eleccions manifestin la seva gran preocupació pels baixos índex de participació –l’insuficient suport real als diputats elegits–, que ens diguin que treballaran per combatre aquest fet i un munt de mentides més.
La constatació dels seus actes i desafectes és notòria des de fa temps però el neguit els dura dos dies i només cada quatre anys…

12 comentaris

Feu un comentari
 1. Sant Pere / nov. 14 2010 20:43

  Ai, pena, penit, pena…:El President-Candidat, mireu-lo en aquest enllaç:http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/182503

 2. La Faraona / nov. 12 2010 23:40

  Volem bon polítics professionals i no professionals de la política.

 3. Pere Joan / nov. 12 2010 23:29

  Gaby, Fofó, Miliki, Montilla, Mas, Saura… Regenerem-nos per independitzar-nos ja o mentre ho rumiem se'ns passarà l'arròs.

 4. Anxoveta / nov. 11 2010 22:55

  I finalment "salió el poeta Valdano" mentre el Rosell, que va intoxicar la campanya amb la farsa que jugaria els partits de casa a l'hora que ell decidís (horari infantil), calla i s'ha mantingut callat com un puta!

 5. P-3 / nov. 11 2010 21:55

  Com al seu germà en els seu moment, i com li passarà a l'Antoni Castells, a l'Ernest Maragall li queden quatre dies al partit i l'últim favor que els fa és no renunciar perquè ha de portar un cabreig…! El més trist és que les coses s'hagin hagut d'arreglar d'aquesta manera, contra l'opinió del conseller, després de negociacions frustrades, manifestacions i vagues que no van servir per a res.
Benvinguda la campanya electoral, a la recerca del vot perdut!!!!

 6. senseparaules / nov. 11 2010 15:10

  ¿Per què per anar d'una banda a l'altra de l'eix de la rambla i passeig Manresa s'ha de fer un recorregut immensament llarg i pesat a Sabadell? Com és que cinc, sis o set carrers seguits són en el mateix sentit circulatori?Ho van espatllar els altres, en l'època Farrés (ho sento), i aquests (Bustus) ho han empitjorat considerablement, arribant al seu zenit amb les novetats de la plaça Taulí i semàfors dels carrers perpendiculars. Cosa que toquen, cosa que espatllen.Amén

 7. Joan Pere / nov. 11 2010 14:38

  Un bocí de cervell i sentit comú del Roures tenen més criteri que el Sandrusco, el Zubizarreta i tota la Junta plegats.

 8. Montessori / nov. 11 2010 14:25

  Apa, més demagògia: l'ERNEST MARAGALL autoritza ara la JORNADA INTENSIVA de nou a les escoles. Una mostra més de com són els nostres dirigents, uns calçaces! És una imposició del partit i l'home no és ni capaç de dimitir per una qüestió que havia defensar a l'extrem i ara li tomben de ple.

 9. John MacMillan / nov. 11 2010 13:13

  Ara els Erasmus podran escollir entre estudiar "català" o "valencià" (o les "dues" llengües alhora!). Segurament d'aquí a ben poc també hi afegiran, a la llista d'idiomes diferents, el "balear". I això passa per imposició i gràcies a les pretensions de 'actual govern espanyol. El PSC/PSOE encara ens vol fer creure que "Ningú no farà més per nosaltres". Quina barra!Han polititzat la justícia i, no conformes amb això, ara polititzen la ciència. Poden existir polítics més infames?

 10. El Nét Culer / nov. 11 2010 11:46

  Sort que el Roures té més criteri que el Sandrusco, la Federació i el Montilla. Serà un dilluns atípic però, el més assenyat.

 11. L'Avi Culer / nov. 10 2010 21:53

  Per què sempre la semarreta del Pedro resulta amb les mànigues exageradament llargues?Quan dirà algú que vendre's Txigrinsky va ser una estupidesa i un error monumental, abans i tot de lesionar-se Milito?Qui coneix exactament la feina que fa el llepaculs de JJ Castillo jr?

 12. Deborah MacMillan / nov. 10 2010 20:19

  La incoherència dels actuals polítics del país és absoluta i clarivident: primer Maragall i després Montilla han governat gràcies a ERC i IC-EUiA. Però vet aquí que ara Montilla renega dels pactes, el segon dels quals el va convertir en el President menys votat, alhora que pretén fer-nos creure que el seu govern no ha fracassat. Per la seva banda, ERC va justificar el tripartit com una aposta per arrossegar el PSC a posicions sobiranistes; no només no ho ha aconseguit sinó que, pel que sembla, en el moment actual resulta més aviat el contrari. Les dues formacions esbomben que no volen repetir el tripartit, caram, si la feina del govern hagués estat positiva ningú no renegaria del pacte, no?! Ah, IC-EUiA està disposada al que calgui per no perdre la quota de poder que els ha tocat en aquests anys.Conseqüència, votarem els nous…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: