Vés al contingut
Octubre 26, 2010 / scapix

ALGÚ HO HAVIA DE DIR

Aquest espai s’ha destacat per no deixar-se entabanar en cap moment pel fenomen Rosell, la malfiança que de sempre ens ha provocat el personatge l’hem palesat per escrit des de fa temps i, molt abans, ja la transmetíem en converses privades.
Els atacs a l’anterior junta del FC Barcelona han estat aquí contraposats en forma de post, enllaços i comentaris que aquest administrador agraeix.
Les barrabassades esgrimides per l’actual directiva del club se superen cada dia amb la connivència de determinats periodistes i grups mediàtics, especialment des del Grup Godó, el principal diari del qual continua sota la direcció del fill d’un notable feixista (antic cap del Movimiento Nacional a la Seu d’Urgell); l’emissora del mateix grup, RAC1, és sotmesa a constant vigilància en les informacions relatives al Barça; els conductors dels mitjans que depenen de la CCRTV semblen també abonats als pagaments i servituds de Rosell…
En defensa de Rosell han arribar a superar qualsevol límit ètic en la contraposició a Laporta: que si va de càmping amb la dona i fills, que si arriba a una reunió amb un Smart… No s’adonen que voregen el ridícul en l’intent de creure’ns ingenus? I tanmateix ens volen amagar que la Directiva continua actuant contra les decisions de l’entrenador, a qui mentre no fa gaire van oferir defensa en el cas Mino Raiola ara els fa por protegir de l’allau d’atacs que pateix, especialment els procedent de la caverna arran d’uns premis que porten el títol de l’hereu de la Casa Reial espanyola. Mentrestant la plantilla no ha llençat cap dard, més aviat el contrari, contra la junta Laporta.
Avui més que mai, quan les informacions i titulars no se sostenen sinó en interessos privats per damunt de realitats tangibles, cal estar atents als freelance de prestigi (vídeo); evoquem el «que no me los embauquen» i reconeixem que a nivell social i de projecció de futur ja no és vàlid el «que no estamos tan mal» perquè ens han malmès una sucosa herència.
Lluny de construir res, generant i abocant tanta porqueria de manera tan maldestre, Rosell està aconseguit el pitjor, l’autodestrucció de l’entitat i els seus símbols en un temps rècord. Esperem que toqui fons ( tot i que no deixa de proporcionar motius, els personatge ja cansa).

One Comment

Feu un comentari
  1. Joan Torrix / nov. 5 2010 10:36

    Si algú es vol FER LES NÚPCIES al Camp Nou, avui (05/11/2010) al diari SPORT surten totes les possibilitats que dins "l'acte nupcial" es poden contractar:Ahi van unes qüantes:L'himne del Barça per megafonia……………….. 700 €L'estar "rodejat" durant l'àpat delstrofeus del club …………………………………….. 1.500 €La presència i corresponent actuacióde les cheerleaders del bàsquet ………………. 1.600 €El Sala i Martin es deu haver quedat CAGAT de lalliçó que l'àrea económica del Sandrusku li està donant per eixugar EL DÉFICIT de 79 milions € !!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: