Vés al contingut
Setembre 6, 2010 / scapix

JA HI TORNEM A SER!

Pocs dies abans de les vacances el nostre Parlament ens obsequiava amb el nou Codi de Família, el qual obliga els pares de nens adoptats a informar-los d’aquest fet quan els menors arribin a l’edat de 12 anys. Aquest codi no és sinó el paradigma de l’afany desmesurat que tenen alguns polítics per legislar i justificar així una mala però ben remunerada gestió. L’intervencionisme d’alguns polítics en les nostres vides arriba a límits inimaginables en moltes dictadures.
La barra és de tal magnitud que ignora horitzons, més encara quan s’escuden en el fet d’haver sol·licitat informes previs i assessoraments externs –normalment a gent escollida a dit a canvi d’una suculent oferta econòmica per assistir a un parell de reunions o elaborar un informe del tot innecesari–. Si amb la bona colla que són no en troben cap de capaç, potser que pleguin, oi?
Jo, que des de fa un parell d’anys sóc orfe de pare i mare, pateixo perquè el nou Codi de Família impulsat per la Consellera Tura (només la suprema negligència dels altres ha pogut fer bona aquesta dona, amb la de disbarats que ha comès!) m’ha arribat tard i mai no tindré garantida la meva autèntica concepció i paternitat. Ai, las, si l’haguessin parit abans, aquesta dona, la meva ànsia no tindria raó d’existir!

13 comentaris

Feu un comentari
 1. Deborah Harris / set. 17 2010 20:52

  Administrador: a més a més d'escarnir la Tura podries afegir-hi també la Geli, no? Aquesta pedant acabarà obligant-nos a practicar la dieta Mediterrània tant sí com no, a fer 200 flexions diàries -el Saura li prestarà els Mossos perquè ens vigilin–, ens prohibirà sortir de nits, el sexe, el vi i el riure. Després es queixarà que la factura sanitària puja massa, però si pretén fer-nos viure 100 anys, com vol que no pugi?A la foguera!

 2. Fittipaldi / set. 16 2010 20:15

  Estic fins als més enllà dels nassos que em facin anar a 50km/h per la Meridiana de BCN i no contents amb això ara pretenen que circulem a un màxim de 30km/h per la ciutat. Gasten més en pintura al terra que el recapten… Per què no se'n van a pastar fang d'un vegada i ens deixen viure? Menys senyals, menys pintura, i més petards…

 3. El Nét culer / set. 16 2010 19:23

  Ei, que el Sandrusco ja ha executat una gran decisió: el Carles Rexach ja és oficialment assessor del President… Una nova decisió absurda i innecessària. Parell de capsigranys!

 4. Àlex H. B. / set. 16 2010 18:44

  Frankfurt. Estic plenament d'acord amb tu. No en tenen prou en fer-se acompanyar de guardaespatlles que ara hi afegeixen tanques i fan despenjar banderes catalanes alhora que s'alegren de les estanqueres que encara pengen en alguns balcons. (John Harris)

 5. Desperta Ferro / set. 14 2010 20:21

  FUTBOL. No només no fan res amb l'equip sinó que l'herba, que estava immillorable, també l'han espatllada. Un cas, aquest Rosell…President MONTILLA i Conseller SAURA. Realment això de blindar el monument a Rafael Casanova resulta tan trist i allunyat d'una celebració popular que, venint de gent que es declaren d'esquerres tota la vida, aquest parell (Presi i Conseller d'interior) mereixerien una lapidació política i l'ingrés, com a subalterns en alguna funerària, perquè el protocol de les ofrenes semblava un funeral privat amb ells com a assistents convidats i únics. A la foguera!

 6. Garrofer / set. 11 2010 13:15

  El poble reclama més llibertat i ens ofereixen més policia i més sancions. Ara ni ens permeten aplaudir, xiular o callar davant el monument a Rafael Casanova. Després volen que anem a votar. La mare que els ha parit!!!!

 7. Avituallador / set. 11 2010 11:29

  ¿Per què els catalans espanyolistes al poder, començant del President Montilla, no han defensat Dani Comas? La "Federación Española de Ciclismo" ha prohibit a aquest esportista participar al Mundial que s'està celebraant aquest dies al Quebec. Motiu? "Haver-se atrevit" a defensar els colors de la selecció catalana en una competició oficial de bike trial, el 19è Bike Trial World Champions. on Catalunya va vèncer entre d'altres seleccions l'espanyola.El seleccionador espanyol ha declarat que "això és un càstig perquè Catalunya n'aprengui". En altres esports, com el futbol, bàsquet, etc. se'ns és permès, -prèvia autorització estatal- la participació almenys una vegada l'any (coincidint amb l'esperit nadalenc) com a selecció de Catalunya. En ser ciclisme un esport minoritari els surt el més ranci del colonialisme secular a què ens sotmeten. Altres esportistes catalans van actuar com Comas però no s'han atrevit a infringir-los el mateix càstig per tal de dissimular als mitjans l'abast l'advertiment, que obviament s'estén a tots els practicants catalans d'aquest esport, com les germanes Abant, etc.El bike trial és un esport nascut a Catalunya, d'aquí surten els grans campions i és on hi ha més afició però la federació que els inclou és regida per Espanya i dóna prioritat a a altres temes.Currículum del "castigat", Dani Comas: 7 vegades campió del món, rècord mundial i vigent campió fins aquest cap de setmana en què per exclusió no pot participar en el campionat.Davant un nou acte de venjança i rancúnia cap veu política catalana s'ha alçat en defensa d'una injustícia flagrant.Gràcies President Montilla per demanar-nos que cessem en les nostres vindicacions i ens romanem mesells als designis colonitzadors d'una Espanya insolidària, injusta, atàvica i trista.

 8. Frankfurt / set. 10 2010 22:11

  11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, partit a, Camp Nou a les 18h28 de novembre, ornada electoral catalana, partit FC Barcelona vs Real Madrid, jSi això no s'assembla a l'1 de maig del franquisme, amb la "Demostración Sindical" al Bernabéu prèvia tarda de toros, és que sóc mort.President Montilla.– Pronuncia el discurs institucional en què ens anima, als catalans!, a superar la "desafecció", terme amb què va al·ludir ell mateix fa poc mesos als espanyols en plena capital castellana. És que ha millorat en alguna cosa la relació amb Espanya en aquest darrer període?Governants com aquest no tenen una idea de país ni la mínima dignitat i amb això procuren que els ciutadans deixem de manifestar les conviccions i virtuts que ens identifiquen com a poble. Tot i que disposen dels mecanimes més precisos, esperem que fracassin.

 9. Pere Joan / set. 7 2010 21:36

  Animats amb la prohibició dels toros, els humanoides aplegats en les diverses associacions de Protecció dels Drets (?!) dels Animals no descarten sol·licitar la protecció del cargol català.Vist els governants que tenim, és molt probable que la iniciativa tiri endavant.ICV i EUA consultaran l'oracle abans de prendre una decisió al respecte, mentre que el PSC i CiU valoren la pèrdua de vots que la prohibició de caçar cargols els produiria a la demarcació de Lleida.

 10. Desperta Ferro / set. 7 2010 19:27

  Que després de més trenta anys el PSC (sector Baix Llobregat, que és el que sempre ha manat i mana encara) s'hagi convertit en el defensor de la unitat d'Espanya, en el papu contra la independència és molt trist. Però que a més a més ho faci la persona que ostenta el càrrec de President de la Generalitat resulta inadmissible. Un President que ha estat incapaç de defensar l'Estatut sortit del nostre Parlament, que va anunciar i iniciar la retallada al Congreso de los Diputados, que amb la sentència del TC no ha tingut més enllà d'uns discursets (que ha abandonat per no molestar els seus compatriotes espanyols) cap acció per defensar-nos. Se li en van els preparats (Castells) i els substitueix per escòria (Corbacho), ja posats hi podria afegir el Bustos (a Sabadell ens farien un favor), un personatge que en el seu moment també donava suport a la Rosa Díez com a quefa del PSOE, entre altres de les seves actuacions estel·ars.

 11. L'Avi Culer / set. 7 2010 19:02

  Trobo a faltar la tradicional ressenya del Sandrusco. Per tant, aquesta vegada la faig jo: L'innombrable president del Barça continua no fent res, vaja, una única cosa sí que fa, prendre decisions que afecten la gestió de la junta anterior. No hi ha res pitjor que la manca d'idees i haver-se de conformar en retocar les idees i accions que els han fet fet perquè no se'n tenen de pròpies.En relació amb l'última animalada, el tema del "Codi Ètic", continuen mostrant-se com una colla d'inútils. ¿No seria millor presentar el valor de la seva ètica -un cop demostrada-el final del mandat, com un possible i valorat actiu? Inútils! Al final se'ls girarà tot en contra. M'hi jugo un pèsol que al final dels sis anys -si hi arriben- seran considerats com una de les juntes més corruptes, malgrat l'autobombo de l'invent del Codi Ètic… (si no saben de què parlen, amb això de l'ètica!)

 12. Molletà (amb memòria) / set. 6 2010 21:20

  Ai, uix, Montserrat Tura, qui l'ha vista i qui la veu!

 13. Maria Montessori / set. 6 2010 19:33

  QUESTION: si són activitats «extraescolars» per què carai hi dediquem més hores que a les activitats «escolars»?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: