Vés al contingut
Agost 28, 2010 / scapix

PARE, NO ELS PERDONIS QUE SABEN QUÈ FAN


6 comentaris

Feu un comentari
 1. Deborah MacMillan / ag. 31 2010 22:03

  What does Zubizarreta mean?

 2. Johan / ag. 31 2010 13:54

  Algú sap quina feina és la del Zubizarreta, a part de lluir vestits a mida molt ben fets?

 3. El Nét culer / ag. 30 2010 23:41

  És hora de fer les pertinents i tradicionals juguesques. Aquest any no val esperar a Nadal, que el món és dels valents i per ser valent cal considerar tots el ponderables i imponderables des de bon principi. ¡Quatre cagats que només voleu sopar gratis i no us atreviu a manifestar els vostres pronòstics amb l'antelació dels valents!

 4. Crooner / ag. 30 2010 16:49

  «… i amb nostre tremolós, silenciós,malgrat tot,malgrat tot avançàvem»

 5. Josep Ma Soler (abat) / ag. 29 2010 15:39

  «En vostre nom comença nostra història i és Montserrat el nostre Sinaí» (inscripció gravada al monestir de Montserrat)Aquest parell de pallassos destruiran no solament el Barça sinó l'esperit tradicionalment lliure del catalanisme. Ni la benedicció de la nostra comunitat hi podrà fer res si no canvien.

 6. L'Avi Culer / ag. 29 2010 15:26

  a) Per ser una de les millors parelles de sapastres, poden arribar a assolir els fracassos de Núñez-Gaspart, Pajares-Esteso, Keanu Reeves-Sandra Bullock, José María Aznar-Esperanza Aguirre, Pimpinela…b) Després d'haver aconseguit normalitzar la llengua del Club, ara han retornat únicament a l'espanyol com a llengua oficial del Congrés de Penyes celebrat just abans del Trofeu Joan Gamper…c) En el primer comentari positiu de Guardiola respecta la nova junta ha calgut citar Joan Laporta, el qual amb la seva assistència al partit del Gamper va contribuir a recuperar, ni que sigui per uns instants, el prestigi de l'entitat i rebé l'agraïment per part dels jugadors i el reconeixement de l'enganyada afició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: