Vés al contingut
Juny 5, 2010 / scapix

CRISI

Daniel Cohn-Bendit, Dani el Roig el 1968, reconvertit des de fa uns anys en Dani el Verd, dóna una lliçó de com resoldre la crisi i deixar de fer l’hipòcrita.

15 comentaris

Feu un comentari
 1. scapix / juny 10 2010 23:34

  El Benedito ha pujat molt i pot donar la sorpresa perquè era l'últim a la sortida però el millor equip és el de l'Ingla, que en realitat és Ferran Soriano (impedit per accedir al càrrec per culpa de l'accionariat de Spanair), l'Ingla no dóna prou la imatge però és el bo. El problema sorgirà si guanya el Rosell, qui no se sap ben bé perquè compte amb el suport dels mitjans (La Vanguardia, El Mundo Deportivo, Sport, El Periódico, Rac1, Catalunya Ràdio…), res de bo. En quatre dies el Guardiola acabarà fins la barretina i plegarà, com faríem, tu i jo; un perill. Mira, si el Benedito acaba guanyant potser és un mal menor. Salut i independència. I vés fent pàtria per lands alemanys, company.

 2. Anonymous / juny 10 2010 19:14

  Joan!! Has de fer un article sobre les eleccions de can barça!!! Com portem el tema? Jo segons el podcast de vilaweb, amb les entrevistes que han fet dels candidats, em decanto pel Benedito. Els altres em fan una por…Records des de Berlín!

 3. Francesc Ferrer i Guàrdia / juny 9 2010 18:43

  Inicies bé el comentari i part del desenvolupament però una vegada més «els universalistes» acabeu el discurs sense cap proposta en ferm. Excuses i excuses sostingudes en la utopia en què segurament tampoc no creieu (lamentablement) i que soleu utilitzar molt per no canviar res. És una llàstima perquè esperant aquest "consens" i aquesta solució global que no aclareixes s'acaba no fent res de res

 4. dona de vermell / juny 9 2010 18:16

  En Daniel quan era jove treia les llambordes del carrer per buscar la platja, hores d'ara-ja no hi ha llambordes- tot és quitrà ( petroli) Quin tip d'excavar s'hauria de fer per trobar la platja.La denúncia en el sí de la comissió europea és apropiada , però les alternatives que dona són més aviat fum,fum, fum…A diferència d'altres èpoques : exemples: el maig francès , la vaga de miners asturians, la vaga del metall de Sabadell que esdevigué vaga general (per fer-ho més nostrat)…Avui en dia poques iniciatives quallen de debó, doncs el sistema neocapitalista és tant potent i els poders fàctics tan anònims que ens plouen hòsties per tot arreu i no saben exactamnent d'on venen . Per canviar coses cal "consens" evidentment però cal també una consciència del que cal canviar, cap on es vol anar i quins mitjans utilitzar per fer-ho.Qui es capaç de controlar l'industria armamentística , qui és capaç de perseguir el capital ( SICAV, per exemple)… Molts, potser els que teniu un compte a qualsevol banc espanyol no sabeu que s'està fent amb la vostra nòmina o amb els quatre o més euros que teniu estalviats. Finançar armament, engreixar als monopolis…La solució en un món global ha de ser global. La revolta ha de ser global.

 5. scapix / juny 9 2010 14:33

  Vull felicitar i agrair el comentari de Marcelí Puigdecens, de data 9/6/20101, a les 12:55h, al post «Ex Tenebris Lux». Per aquesta via anem més que bé, jo accepto les crítiques negatives i també els elogis quan es mereixen, no? A més a més, per què callar-ho, ja era hora que algú parlés dels enllaços, cagonla… Ara només cal que una altra ànima caritativa faci esment de la música!!! Vós, Marcelí, continueu ben lliure de criticar i elogiar. Quan vulgueu teniu un sopar pagat.

 6. Pat / juny 8 2010 6:38

  Crisis..!!! i quant diu que cobraran els jugadors si guanyen el mundial? QUANT???Quina colla de descerebrats, això és ser cruel i mala persona. Els avis amb 400e al mes els funcionaris amb una merda sou , gent menjant de les escombraries…COM ËS POSSIBLE!!!Que vagin tots a la merda, ja no miro més futbol

 7. Pepe Momtoya / juny 7 2010 22:44

  A ROBAR CARTERAS!!!

 8. L'Avi Ciset / juny 7 2010 14:50

  Seguim com ara amb un dèficit anual, i ja són molts anys, de 15.000.000€ respecte a Espanya i acabrem com els grecs.

 9. Mai 68 / juny 7 2010 7:34

  C'est magnifique. I agree. Completament d'acord. Per quan la Revolució autèntica?

 10. Músic quasi desesperat / juny 6 2010 13:38

  Sí, sí, estic totalment d'acord en "escampar el missatge" (com qualsevol religió monoteista) de Cohn-Bendit.En un altre ordre de coses, se'n sap res de l'Amanda Rebeca?

 11. scapix / juny 5 2010 16:38

  Marcelí Puigdecens,ja porto dos posts de dimensions més que reduïdes i tu sense aparèixer… Que n'és de fàcil criticar, però les felicitacions no apareixen ni per equivocació. Cagunla…

 12. scapix / juny 5 2010 16:34

  Sorra del desert,quan de temps sense saber res de tu…!!!!!!!! No cal que te digui que el teu retorn m'ha fet il·lusió i que confio retobar-t'hi ara més sovint, que no hi ha necessitat de fer aquestes desaparicions tan llargues.

 13. La Magdalena / juny 5 2010 14:53

  Si ens en volem sortir, cal escampar arguments com els de Cohn-Bendit en el vídeo ja que els mitjans de ben segur ho silenciaran tant com podran. A les nostres mans també hi ha part de nostre futur.

 14. Sorra del desert / juny 5 2010 12:04

  Està molt bé que al Parlament Europeu es puguin escoltar veus com la de Daniel Cohn-Bendit!

  • Francis / gen. 22 2014 5:38

   Everything posted made a lot of sense. However, what about this? what if you added a liltte content? I ain’t saying your information isn’t good., however what if you added a title to possibly get people’s attention? I mean Blood donation (jake and amir) is kinda plain. You should look at Yahoo’s home page and see how they create post headlines to grab viewers to click. You might try adding a video or a pic or two to grab readers excited about what you’ve written. Just my opinion, it could make your blog a liltte bit more interesting.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: