Vés al contingut
Mai 26, 2010 / scapix

INVOLUCIÓ

Després de la mort del dictador i l’esclat democràtic de finals des 70 del segle passat, completat amb l’«Estat de les autonomies», el del cafè per a tothom, hem d’acordar que, efectivament, s’adonen que a la pell de brau hi ha més parlaments del compte. Sense cap tipus d’embut volen fer desparèixer de contingut les autonomies existents, sobretot les dues que més molesten, la catalana i la basca. I com que la basca ja la consideren força integrada després de l’impagable col·laboració dels jutges que van disposar la il·legalització dels partits que més nosa els feien, ara només els falta eliminar, en un nou intent, Catalunya.
En realitat els espanyols mai no han oblidat el que Manuel Azaña va deixar escrit: «Lo mejor de los políticos catalanes es no tratarlos», o aquesta altra gran frase: «Una persona de mi conocimiento asegura que es una ley de la historia de España la necesidad de bombardear Barcelona cada cincuenta años». La famosa conllevancia d’Ortega y Gasset, que ja Pasqual Maragall donava com a opció de nul·la utilitat, evidentment, no ens serveix ni en servirà quan la mamella s’assequi del tot. Si no ens volen sinó per cobrar-nos a canvi de no res, atorguem-los-hi la independència, ja que no ens la concedeixen.
Pel bé de tots els pobles, i especialment d’Espanya, confiem que el final de l’actual status quo arribi com més aviat millor, i es doni per acabada aquesta farsa i aquest malson.

6 comentaris

Feu un comentari
 1. Salut / maig 28 2010 15:39

  ¿Si diumenge vaig a una taula pel referèndum de la Consulta per a la Independència, tindré festa dilluns, com fan amb les eleccions al Parlament català o bé a les d'Espanya?

 2. BGM / maig 28 2010 12:28

  A partir d'ara res d'escoltar el Basté, el Fuentes o altres, tots a Radio TeleTaxi!!!!!!Bragas Carolina para la más puta y la para la más fina

 3. Justo Molineru / maig 28 2010 11:21

  Aquesta terra que m'ha acoyit com sog, i no numés a mi sinó a molrta més yen, aquesta terra, que és la de lus meus fyls tanbé, vuyy agrair el molt que ha fet i fa, per això me sorprenc encara de rebre homenatyes com aquest:http://blogs.e-noticies.com/victor-alexandre/la_dignitat_de_justo_molinero.htmlAh, catalans d'on vingueu i sgueu, tothon a votar per la independència.I per a no oblidar: Embutidos de Casa María le alimentan todo el día

 4. El més petit de tots / maig 27 2010 23:05

  Tothom que pugui a votar diumenge a SBD

 5. LLIBERT / maig 27 2010 17:33

  Freedom for Catalonia

 6. Deborah MacMillan / maig 27 2010 14:03

  I you don't hurry up, the Welsh, the Basc and the Flemish will achieve their freedom and you'll never get it. Let's go catalans!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: