Vés al contingut
Abril 29, 2010 / scapix

ARA ÉS HORA, CATALANS

No per intuïda, l’eliminació d’ahir de la Champions League dol menys. Entre altres consols ens queda el d’evitar unes quantes garrotades als catalans que estaven disposats a anar a la capital espanyola, d’acord amb les declaracions de manca de protecció que oferia Esperanza Aguirre. Que aquesta Champions no era per a nosaltres era tan clar com que tampoc ho serà la lliga. Tot i que podria haver estat qualsevol, ens n’han fet fora els portuguesos, per ordre de rellevancia: un tal Olegario Benquerença, José Mourinho i, de rebot, Cristiano Ronaldo perquè part del seu fitxatge incloïa la impossibilitat que el Barça arribés a la final del Bernabéu, ara de nou a mans del ser superior Florentio Pérez. Per cert, per què no canvien del seu estadi aquest nom amb tuf feixista?

La lliga 2009/10 vergonyosament tampoc serà nostra. Hi ha massa comitès per entremig. El de la violència, que no incoa el que no li interessa; el d’àrbitres, que deixarà en no res l’expedient a Guardiola però que no deixa de ser un avís; el de disciplina esportiva, que perdona i sanciona segons els interessos dels seus dirigents… Està escrit des de l’inici, i l’últim 0 – 2 que vàrem engaltar al Real Madrid al seu camp no farà sinó enaltir encara més la verbositat de la seva «gesta». Els catalans, ingènuament, de la persistència, en fem una virtut i un defecte.


En aquests moments en què la manca de títols és una obvietat –en-cara que alguns “persisteixen” en una possibilitat del tot inviable–, cal reafirmar el suport al jugadors, a l’equip tècnic que des de fa anys ha sigut fidel a un estil i als directius que ho han fet possible sense desestabilitzar l’entitat.

 

15 comentaris

Feu un comentari
 1. No em venc per un plat de llenties / maig 10 2010 19:38

  Si el Barça guanya la lliga, hores d'ara bastant probable, el que s'haurà demostrat és que la capacitat de treball i el no defallir davant dels reptes pot arribar a prevaldre enfront de la caverna mediàtica i del pensament pessimiste català.Ara és l'hora catalans !!!!!!!Nota: De moment ja tenim la champions de bàsquet i ens queden bastantes seccions amb opcions a guanyar.Hauré d'utilitzar una frase manllevada: QUE N'APRENGUIN !!!!!!Estem fent pedagogia de com sortir de la crisi.

 2. CLARIVIDENT / maig 5 2010 22:13

  Homes i dones infeliços,us ho vaig dir: la lliga és blanca per RD de la monarquía hispana. I ho seguirà essent durant uns anyets més per bon futbol que facin la resta. Si fins el Guardiola ho sabia i ho ha donat a entendre des de fa 15 dies públicament, tot i anar líder. A sopar!!!!

 3. El Nét culer / maig 5 2010 12:46

  Doncs alerta amb RAC1 i La Vanguardia, que també són de la penya dels Godó

 4. L'Avi culer / maig 5 2010 12:38

  Laportistes!!! Boicot a El Mundo Deportivo i La Vanguardia, plataformes de suport incondicional al Sandrusco, així com altres pamflets esportius.

 5. La Magdalena / maig 3 2010 22:26

  Ai, Llibert, tens molta raó! Però tan fotut és que sigui la Falange i els fatxes de Manos Limpias els que han fet seure al banc dels acusat al jutge estrella (Garzón), com que no sigui pel munt d'arbitrarietats que aquest jutge ha comès -que han sigut moltes i molt gruixudes- sinó que sigui per voler rescatar els ossos dels assassinats pel règim de Franco i Samaranch.I és que la recuperació de la memòria no ha interessat mai sinó és l'escrita pel vencedors de la guerra, als quals van exculpar de tot arran de l'amnistia que demanàvem els demòcrates i que els continuadors del règim i l'actual falsa democràcia, amb el Borbó al capdamunt, varen concedir-nos. Ens van colar on gol per tota l'esquadra. O és que no tenim memòria?

 6. LLIBERT / maig 3 2010 22:09

  premissa a.– Amb l'Estatut, un mort, quatre caducats, un recusat i sis més, tots nomenats a dit, no es posen d'acord en com justificar que poden estar per damunt de la voluntat d'un poble. premissa b.– La Lliga és molt més senzilla de justificar, quatre cracs fitxats a cop de talonari, encara que no sàpiga ningú d'on surten els cuartos, uns organismes i uns personatges que, com el Samaranch, no han demanat mai perdó pel que són i pel que fan. Sil·logisme= Encara que el Barça guanyés la lliga, sobreposant un joc i una efectivitat gairebé impecables, amb l'ajut entusiasta del Tribunal Constitucional potser trobarem el nostre futur més aviat que no es pensen.

 7. 4 observadors realistes / maig 3 2010 17:10

  Soparem emprenyats però soparem bé perquè sereu colla a pagar…

 8. Pat / maig 3 2010 6:14

  ai Joan que encara t'haurem de donar la raó…quina colla de podrits!!

 9. Dolors / maig 2 2010 13:58

  El Cliwix és un cagat!!!

 10. BRETÓ / abr. 30 2010 16:15

  LA LLIGA L´HEM GUANYAT FA TEMPS, UNA ALTRA COSA ÉS QUE ENS FOTIN LA CARTERA !!!!

 11. scapix / abr. 30 2010 14:57

  A l'entrada «Crítica literariofutbolera», de 16 de gener, 2010, s'hi ha afegit el llibre «Viatge d'anada i tornada» de Gerard Piqué. No em castigueu més amb aquest tipus de lectures, sisplau, abans feu un garbellat perquè llegir per llegir aporta (no Laporta) poca cosa i "time is time"

 12. Ferrer / abr. 30 2010 14:28

  Ni el millor equip del món ho pot guanyar tot sempre. Visca el Laporta i Visca Catalunya lliure!

 13. Johann / abr. 29 2010 22:47

  Al nostre grup hi ha uns quants ingenus que "persisteixen" en la idea de la lliga. Els sortirà barat, perquè un soparet és poca penitència per a un pecat tan gran, encara que sigui per extrema candidesa.

  • Salpi / gen. 21 2014 2:49

   Elur: Divendres!! Avui sed que s’espera tranquilb7litat!! ***Cristina: Tens raf3, el dia a dia e9s que aimtenla. Estar tot l’any passant i per Sant Jordi despenjar-se queda una mica lleig, no?Florilla: XDDD Weno, despre9s de les peripe8cies amb el rentaplats ja podeu anar a sopar fora, ja Trinxeria: Tenen molt discos molt bons, per un me9s fluixet se’ls perdona Benvingut al blog, gre0cies pel comenari!!Joana: I tant!! Mira nosaltres, millorant dia a dia **

  • www.myedguide.com / març 13 2014 9:35

   At last some rationality in our little debate.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: