Vés al contingut
Abril 11, 2010 / scapix

A RITME DE MESETA

Amb aquest país i amb el fer d’aquest govern els catalans, més aviat que tard, acabarem com els valencians i els illencs, és a dir, escèptics totals. Passada l’època del peix al cove, ens trobàrem amb el primer tripartit, que, presidit per Pasqual Maragall, va il·lusionar-nos amb amb la redacció del nou Estatut. Més tard vingueren les preceptives rebaixes, encapçalades inversemblantment per les que, immediatament d’aprovar-se l’Estatut al Parlament, José Montilla anunciava de presentar al Congrés espanyol. Amb el segon tripartit i la presidència de la Generalitat del propi Montilla havíem de confiar en la suposada capacitat de gestió d’aquest espanyol reciclat de català i la seva colla de sequaços. Han passat gairebé dues legislatures i de l’Estatut, cap bona notícia, la crisi econòmica i política la tenim instal·lada al bell mig de casa sense pensaments ni idees per foragitar-la… El gran gestor en qui alguns volien fer-nos confiar no ha estat capaç d’il·lusionar ni de crear cap tipus d’expectativa d’autogovern. A hores d’ara l’horitzo és fosc no només per al qui eufemísticament ens anomenen ciutadans i ciutadanes sinó per al propi sistema de partits. Només ICV defensa el tripartit, PSC i Esquerra no el contemplen, però res no és impossible després de les eleccions, CiU va anar al notari però pot ser que perdi la memòria… Com que la democràcia actual se’n fot del vot en blanc i de l’abstenció, prefereixo romandre en la utopia. I ja posats en això, imagino uns resultats on cap dels partits de l’actual Parlament aconseguís ni que fos un simple escó.
Continuen prenent-nos per rucs al servei dels vots que ens proposen. I mentrestant l’espanyolitzada TV3 enceta Telenotícies amb els guanyadors del concurs de trincos.

 

12 comentaris

Feu un comentari
 1. Masia children's / abr. 13 2010 21:27

  El Barça del planter,superior el Madrid del diner.Una altra festa catalana a la capital veïna.

 2. Amanda Rebeca / abr. 13 2010 6:24

  jo no volia tornar a escriure en primer lloc pel nivelazo que te aixo però ja em deia la meva mare que els homes, per llestos que siguin, tenen una única obsessió i m'han dit que algun em reclama. Music, no se que toques ni com ho toques, potser ho hauré de comprovar…jo vaig treient el cap per aquell bar però..ja no veniu.

 3. Seydou Keita / abr. 12 2010 22:26

  Ho veiueu kom jo tenia raó, els rivals del Madrid no s'esforsen per jugar contra ells, aquest equip no sap jugar ni la meitat del que val

 4. Xiulet de plata / abr. 12 2010 22:22

  Madrid 0 – 2 Barça . I al damunt el Xavi i el Messi amb targeta groga, això no ho veurem mai més!!!!!!!!!!!!

 5. Músic deseperadíssim / abr. 12 2010 20:27

  Amanda Rebecca, si existeixes, torna!!!!!!!1

 6. Toretell Pltrn / abr. 12 2010 16:08

  Com que el país és un desastre perquè no ens expliquem alguns acudits?

 7. intern / abr. 12 2010 14:53

  Avui més que mai, els metges dolents ho tenen fatal. amb internet ha arribat, en molts aspectes, la llibertat, el coneixement (i la imbecilitat); així que ja no val receptar per receptar. Si els cal catarsi que la facin amb la seva parella o amb el seu gat o gos, que els pacients no som conillets d'Índies ni clients o motius amb qui justificar ingressos. La pròpia catarsi ja la canalitzem nosaltres com pode, no pas amb ells o elles, no?

 8. Silbato de Oro / abr. 11 2010 20:00

  A La Magdalena:Cal algun comentari per nimi que sigui i és que el Xabi Alonso i el Sergio Ramos haurien d'haver estat expulsats per doble groga, així que no queda encara prou clar qui soparà gratis.

 9. scapix / abr. 11 2010 16:44

  Alakai:evidentment que vas fora de temps amb el post però, mira, aquí tothom és benvingut encara que sigui amb notable retard. Si «va ser pobre» o no no és culpa meva sinó dels que us apropeu al blog; jo escrivint el post en tinc més que suficient…I ara al moll de l'os de la referència teva: també sabem alimentar-nos millor sense necessitat de receptes mèdiques, oi? I així un munt d'aspectes, sense intervenció mèdica, han contribuït a la millora de la qualitat de vida, la qual cosa també afecta la longevitat. No només per efectes de la medicina, que sovint no només no arregla res sinó que ho acaba espatllant. I si no recordo malament encetava el tema dient que «tenim bons oncòlegs, bons cirurgians, bons odontòlegs, bons ginecòlegs…» però això no obsta que hi hagi una munió de dròpols, ignorants… entre la classe mèdica, que els he patit molt, amic meu!Mentre discutim, aprofito la menció a la mongeta per llançar la idea de fer una recaptació pública per enviar la Teresa Forcades a Roma per tal què esbrini i esbombi més encara i als quatre vents la qüestió de la pederastia entre els celibats. Ah, i de passada que faci un estudi de les monges multiorgàsmiques. Aquest seria un bon treball mèdic també.Ah, i amplia el debat amb els teus col·legues que vulguin marxa, home, que estarem estretinguts!

 10. Anonymous / abr. 11 2010 16:10

  A veure Joan, ja sé que ara no bé a "cuento" i que a bona hora i …. però ni ha que no tenim gaire temps (tampoc ens esforcem gaire…)De què collons parlo?Del tema del dia 17/03, METGES.Malgrat que podia donar molt, el resultat va ser més aviat pobre, no?Per tocar-te una mica el que no sona, sols comentar la darrera frase:"Sí, el sistema sanitari, públic o privat ha millorat considerablement perquè fa una anys la gent es moria abans…"Total i Absolutament evident.Que l'esperança de vida (no la AGUIRRE!!!!!) ha augmentat, no serà per ciència infusa, per efecte del canvi climàtic!!Mal que li pesi a la mongeta mediàtica, les farmacèutiques també hi han possat el seu granet de sorra.ALAKAI

 11. La Magdalena / abr. 11 2010 16:06

  Real Madrid 0 – 2 FC Barcelona non comment

 12. Anonymous / abr. 11 2010 15:51

  Ostres Scapix!!, malgrat tens tota la raó, em fa molta mandra seguir aquesta línia de discussió.Els polítics son TOTS una colla de "chupopters" i si no ho son no arriben… per tan….ESCÈPTIC_A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: