Vés al contingut
Juliol 2, 2011 / scapix

SGAE – EXTRACTO DE POLLO LATA…

El cas DSK demostra una vegada més la immoralitat dels mitjans en fomentar la condemna sense una sentència ferma. Sense exculpar ni condemnar el personatge abans d’hora, qualsevol amb tres dits de front hauria de ser capaç de posar en dubte que una senyora de més de trenta tacos, per molt cambrera d’hotel de luxe que sigui, no se la força  sexualment amb l’extrema facilitat que se suposa que va fer l’exdirector-gerent del FMI.

Com que els humans som contradictoris podria permetre’m també jo saltar-me les sentències en el cas de la SGAE, el senyor Teddy Bautista i els seus coreligionaris, inclòs Ramon Muntaner, i explicar els sentiments que em desvetllen aquests personatges a causa de les seves actuacions públiques des de ja fa temps. Però no ho faré. I tanmateix me’n moro de ganes, perquè gent que ha manipulat suposats drets intel·lectuals d’altri en benefici propi, gent que ha seduït o mantingut interessos particulars amb  la ministra del ram, aquesta gent no em mereix cap tipus de simpatia; menys encara quan amb uns mals arguments aquesta gent s’ha oposat al dictamen de la ciència i del progrés, que a part de posar a l’abast obres de creació personal és capaç d’organitzar, compartir i mobilitzar persones en el sentit que sigui, per bo i per contra.

En moments que la societat reclama intenses catarsis no em faria res veure aquesta colla de cràpules emmanillats i mal afaitats sortint d’un furgó. I és que, com deia abans, el humans som contradictoris.

Si Al Capone va poder ser detingut i condemnat per frau al fisc i no per cap dels assassinats que va ordenar, a mi se me’n refot que els directius de la SGAE paguin per altres malifetes que poc tenen a veure amb el cànon que em fan pagar quan compro una càmera de fotos, una capsa de CDs, un aparell de vídeo o per escoltar la ràdio mentre em fan la manicura, que ja m’agradaria però no és el cas, això de la manicura!

Probablement, quan es confirmi que Teddy Bautista i la resta de directius de la SGAE s’han deixat arrestar amb el propòsit d’esbrinar quines músiques s’escolten a les comissaries i presons per passar tot seguit la factura, aquest serà només un post il·lusori.

11 comentaris

Feu un comentari
 1. Sandro Dimissió / jul. 19 2011 14:03

  Per fi s’han acabat les bestieses que provocaven l’Argentina i Brasil a la Copa Amèrica, força Uruguai i el Perú. Messi, a reposar i que torni fresc a BCN

 2. Sincalista emprenyat / jul. 18 2011 23:21

  Que no tinguem estiu es culpa de les retallades?

 3. Culer emprenyat / jul. 18 2011 21:32

  El que fan an Bojan no té nom, el venen però no s’atraveixen a vendre’l del tot no fos cas… que tothom vegi com en són d’incompetents. Dos estius, dos, i no fot res, el Sandro. Per no ser capaços, no són ni capaços de vendre el Milito. Cagats i fantaasmes, són!

 4. Seguidor blogista i culer / jul. 18 2011 14:35

  Aquest post ja està molt vist, volem novetats!

  Excepte el Sandrusco, la resta compleixen, però aquest noiet i la seva Junta en dos estiu no han sabut fer cap dels deures que tenien encomanats. I malgrat tot, malgrat ells, avancem.

 5. El Nét Culer / jul. 13 2011 20:46

  Falta castigar més el Sandrusku, porta dos estius i no fitxa el que ha de fitxar, això que tots els jugadors desitgen venir al Barça. D’això se’n diu incompetència, incapacitat, inutilitat, estupidesa, ignorància, imbecilitat, negligència, absurditat. Queda ben demostrat que aquest homenet no ha tingut mai idees ni projecte, nomé peles i capacitat per lleparculs.

 6. L'Avi culer / jul. 12 2011 11:24

  Pep Guardiola va a la commemoració del 50 anys d’Òmnium Cultural en un acte on aquesta entitat proposa la insubmissió fiscal amb Espanya, on era el Sandro? On erren els altres membres de la Junta?

 7. Desesperada / jul. 7 2011 18:44

  Després d’escoltar el Víctor Manuel, ens farien favor si també el detinguessin. Que l’esquerra progre s’havia transformat ja ho sabíem però que es dediqués a pallassades no hi estàvem acostumats.

 8. musicòleg / jul. 2 2011 20:42

  L’actuació de la Guàrda Civil podria ser perfecte si afegís a les detencions efectuades la de l’Ana Belén, Bisbal…

 9. scapix / jul. 2 2011 1:47

  La Guàrdia Civil no obté cap declaració de Teddy Bautista perquè es nega a fer-ho si no li garanteixen cobrar per la declaració.

 10. Alejandr Sanz / jul. 2 2011 1:41

  Sois unos envidiosos de mierda, eso son tíos cojonudos, hombre, gente que con el dinero que no es propio se forja un patrimonio de puta madre y mejor jubilación:, envidia pura:
  http://www.cadenaser.com/cultura/articulo/teddy-bautista-paso-cobrar-300-euros-semanales-250000-euros-anuales/csrcsrpor/20110121csrcsrcul_6/Tes

 11. Homo sapiens / jul. 2 2011 1:06

  Jo no el conec, sé que ens ha putejat, però descobrir això de la jubilació a 24000 o 25000 € al mes… Tos aquests que cobren aquestes pagues d’organismes públic o entitats similars els hauríem de penjar d’una orella a les places públiques, previ judici, sí, però ràpids, cony!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: