Vés al contingut
Setembre 23, 2010 / scapix

MATTHEW TREE – WHERE ARE YOU?


During the last three-hundred years Catalonia has been an opressed country. In the meantime many foreigners have arrived. Some of them have understood the Catalan reality and some of them have not. Here it goes (video) the case of an English man.


8 comentaris

Feu un comentari
 1. scapix / set. 28 2010 16:34

  Flor de cactus,la imatge correspon a Islàndia, altrament coneguda com Snæland, Fjallkonan, Eylenda, Frón, Skeri∂, Thule, Hrímgrund, Ísafold…En aquest mateix blog pots trobar informació complementària a:http://scapix.blogspot.com/2010/04/isorskur.htmlun post de fa uns mesos.Ah, i em fas treballar més del compte però per això hi som, oi? (no com altres que no s'atreveixen ni a preguntar ni a opinar…)

 2. Flor de Cactus / set. 28 2010 11:23

  Com a mínim ens podries dir d'on són aquests bucòlics i tristos paratges.són la vella Irlanda?o potser el llac de Sant Maurici? per no dir l'estany de Banyoles, perquè per ser el pantà de Sau, li falta el campanar. Referent al cap de setmana no ha sigut el millor ni el pitjor simplement diferent, envoltat de gent cada cop més estranya. Es bo el MattewTree ell si que ho te clar!

 3. scapix / set. 27 2010 17:02

  Flor de Cactus,completament d'acord, però… i com és la vida? Com has passat el cap de setmana, per exemple? Trist com la foto de l'encapçalament, no? Doncs, «no hase falta desir nada más». Quan la cosa pinti millor, canviaré la foto…

 4. Flor de Cactus / set. 27 2010 16:29

  Scapix! canvia la foto de la capçalera de bloc, doncs és molt trista

 5. Javi / set. 25 2010 22:08

  Sandrusco: amb qui has pensat perquè jugui de davanter ara que el Villa ha fotut la gamba.

 6. Garrofer / set. 24 2010 16:01

  FURBÓ. juny, 2010, Iniesta marca un gol ensenya s'aixeca la samarreta i mostra un missatge de record per Jarque. Espanya s'emociona i l'alaba.setembre,2010, un jugador company d'equip de Dani Jarque, fa el mateix: 3000€ de multa…Si el lesionat hagués estat R9, apa que amb un parell de partits n'hi hauria prou…Espanya, l'esport i l'arbitrarietat!

 7. John Harris / set. 24 2010 12:08

  Una molt bona lliçó. Amb aquesta ja en portes tres per a felicitar-te:Steve Jobs (Great Basic Lesson)Joan Solà (Premi d'Honor…)I ara el Matthew Tree. Enhorabona a l'administrador per l'oportunitat. Això no treu que els catalans ens ho hem de fe mirar perquè les dues últimes realment no haurien de tenir la necessitat de fer-se.

 8. Anxoveta / set. 23 2010 21:42

  És d'agrair. però què passa? Que som incapaços d'explicar-ho tan clarament nosaltres mateixos?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: