Vés al contingut
Juliol 31, 2010 / scapix

MISCEL·LÀNIA D’ESTIU-1

MALS AIRES
Els aires condicionats continuen essent un problema més que una solució, per sort la Generalitat ha deixat d’invocar els màxims i mínims en la regulació de la temperatura a casa nostra, màxims i mínims que són els primers a incomplir. Si voleu agafar una bona galipàndria no deixeu de visitar locals de la Generalitat, ajuntaments, aeroports, museus, bancs o caixes d’estalvi, cinemes… Ni la falsa excusa que alguns dels treballadors d’aquests locals vesteixen amb americana i corbata us estalviarà un bon refredat a l’hivern o a l’estiu. Tan complicat resulta abandonar aquest tipus de vestimenta durant un parell de mesos!

TOROS
D’aquí a no gaire es prohibiran les corridas de toros. Se me’n refot, a mi i a la majoria de gent amb seny. Primer perquè em sembla que no calia prohibir-les, fent-ne augmentar els preus, a la poca afició que queda, li hauria sortit més econòmic i divertit organitzar excursions a Las Ventas, La Maestranza, etc.; i segon perquè ja n’hi ha prou de fer cas als inadaptats defensors dels drets dels animals!

SANDRO
Continuo comprovant que el declivi en la gestió del FC Barcelona es manté inalterable amb el suport d’uns directius les capacitats dels quals mai no han estat demostrades sinó presumptament per interessos que algú algun dia haurà d’explicar, començant per en Xavier Bosch, el grup Godó, El Periódico i una bona colla més.
He escoltat Guardiola i fa por interpretar-lo. Com que el de Santpedor és llest, acabarà com a tard al juny o, si hi ha una mica de criteri, la Junta hauria, forçada o voluntàriament, de dimitir abans.
El soci ha estat només el braç executor d’una tria i d’una sentència que la premsa va dictar des de molt abans de convocar-se les darreres eleccions.

LAPORTA
El meu capteniment per la gestió i la persona creix dia a dia. No ha de resultar fàcil presidir el FC Barcelona i sortir-se’n com ha fet, no només guanyant títols, sinó sense renunciar als seus credos i fent que l’entitat aporti allà on sigui i sense complexos el tarannà del país que representa (veure entrevista). Trobo poc afortunat el nom Democràcia Catalana que ha posat al seu partit. Qui l’ha assessorat? El de la coalició Solidaritat Catalana per la Independència, millora una mica l’anterior però tampoc em sembla prou reeixit

Vuit dies mal comptats fora de casa i retorn als dominis d’Èreb. La insensatesa i la demagògia al país, amb algunes excepcions, es manté de forma invariable.

18 comentaris

Feu un comentari
 1. Anxoveta / ag. 14 2010 19:03

  La independència "La-porta" el Jan. Pot molt ben ser, així que poca broma perquè de la resta ja sabem el pa que s'hi dóna. A més a més té, potser menys militants, però té més projecció que Reagrupament.cat. Si al seu entorn no s'aconsegueix la gran coalició ja ens ho podem fer mirar o demanar asil a Noruega, Islàndia o al Perú.

 2. Marià Brunet / ag. 13 2010 14:21

  Bona tarda:Es clar que estic en territori Laporta, per tant m'abstidrè a dir quelcom mès que encare hen hem direu que soc un "faxenda"Estic d'acord, que el projecte. es aixó un projecte i no se sap com acavarà. l'unic que vaigt fer es donar una opinió, pero si ho se no vinc. No puc estar d'acord en que no estar d'acord en un projecte vulgui dir inmobilisme, i que tot ja m'stà be.El que si es cert es que tot es rel.latiu i que hi han molts punts de vista i seguramnet el meu punt de vista no es el mateix que el de Solidaritat Catalana, i no per aixó estic fent critica absurda. Pero el temps dirà qui te rao, i si us plau si creiu tant amb Solidaritat, exposeu-li que el que no el no estigui conforme en el que hi ha, i no creu amb cap partit, que vagi a votar en Blanc.Quant jo vegi que un partit, a part de fer campanya perque el votin , proposi que en cas de dubte vagia a votar en blanc i que la gent no es quedi a casa, es quant jo hem començaré a creura en que quelcom vol canviar, mentre seguirè votan en blanc.Suposo que s'enten el que dic, si vols ,Desperta Ferro, segueixes insinuant que soc inmobilista i que tot m'esta be.En fi en que res es veritat ni mentida tot depent de com es mira, are hi ha gent que poder es mès plural i no tan fanàtica: Tots sabem a que porta els fanatismes.AdeuMarià Brunet i Mauri201008131616

 3. El Nét Culer / ag. 12 2010 15:13

  Amb el Sandro no només no caldrà ampliar la sala de trofeus sinó que aconseguirà que el camp estigui sempre buit. Tothom es quedarà a casa mirant els partits per la tele. ¡¡¡Sort que va prometre que jugaria sempre a les cinc de la tarda –com els toros, ho escric per lligar-ho amb el post–!!!! Una promesa més incomplerta

 4. Desperta Ferro / ag. 12 2010 10:50

  Segurament de persones "adequades" n'hi ha més que no ens pensem, només cal creure's el projecte, el que és segur és que per reeixir cal la unió de Solidaritat Catalana, Conferència Nacional pel Sobiranisme, Reagrupament.cat, ERC i seria convenient que CiU, si més no Convergència -Unió inclou massa figues entre dubtoses i podrides- fessin un pas endavant sense dubitacions. De la mateixa manera que entre els catalans creix la idea de la independència com l'únic que ens pot salvar de la situació actual, hi ha encara massa gent que ho critica tot però que és contària als canvis per allò de més val boig conegut que… La independència no és la panacea però garanteix una millora substancial per a tots els que vivim a Catalunya. Sembla com que a alguns ja els va bé seguir malament i empitjorant com ara per així poder anar fent la seva crítica absurda, sense propostes reals de canvi i no aportant res de res a la societat en què viuen, sense voler comprometre's ni adonar-se que deixaran un futur i una societat molt pitjor als seus fills

 5. Marià Brunet / ag. 11 2010 17:47

  Avi culer:Crec tenir la llibertat de dir el que opino del Sr.Laporta, a mi m'agraden els canvis, pero segueixo opinant que no es la persona adecuada per fer els canvis.Total lo meu es una opinió o una predicció, cosa molt usual en el nostre pais, per tant jo tambè puc fer prediccions.Vos dieu que son quaranta anys de franquisme, permeteume que us indiqui que des de el meu punt de vista fa coma a minim 400 anys que aquest pais nostra , l'anomenada pell de toro, poques coses han canviat, i si no mireu l'historia, que al ser fets succeits no porten a error, llevat que algu els vulgui manipular.Agrait per l'atenció , sempre a la seva disposició.Marià Brunet i Mauri194511082010

 6. L'Avi culer / ag. 11 2010 17:12

  El Joan Laporta de moment presenta un currículum immillorable, a jutjar pel fets, així que no comencem a desacreditar abans d'hora a no ser que sigueu professionals de la política que temeu perdre el lloc. Quaranta anys de franquisme i trenta-cinc de falsa comèdia són suficients no només per no témer els canvis sinó que ens hauria de provocar incitar-los.

 7. Marià Brunet i Mauri / ag. 11 2010 15:49

  Estimats, feia temps que no venia per aquest blog.Amic Joan et noto molt carragadet, nesesiteries unes altres vacances i no a Grecia ja que es veu que l'Olimp t'ha afectat.Tu et creies, durant els dies d'esbarjo que estaves al paradis, i resulta que quant has tornat a la terra dels humans, t'hen adones que la realitat n'es una altra. aixó es el que els hi pasa als impresentables que tenim i diuent que dirigeigent i ens guien per sortir de l'atzucat.Tema toros, no el toco, perque hem fotarien a la preso.Com et deia a tu et pasa el mateix vius en un altre món que no es el dels mortals.Tema Laporta, estima't amic, recorda el que et dirè, si tenim la mala sort de que surti el Joanet de president, que el senyor ens agafi confesats, descubriràs el que s'hi amaga darrera d'aquest tipet. Lamento recordarte, que es parafernalia, com els mateixos que hi han are.En fi o sento pero "algú t'ho tenia que dir".AH!!! Soc l'autentic Marià i no els impostrors que hi han per la xarxa.Com veuràs torno amb gana de marxa, es que vaigt "calent"Marià Brunet i Mauri174611082010

 8. scapix / ag. 11 2010 11:15

  Busqueu-me a Copenhagen,objectivament tens raó, els links són els que són i es troben o es troben, per tant, malgrat la rebequeria inicial he d'acceptar resignadament els propis actes (en els qual reincideixo).De la meva estada al bressol de la civilització me n'ha quedat el ferm convenciment que treballo i hauré treballat –molt o poc– però més del que sóc capaç, tanmateix l'activitat i la qualitat dels meus pensaments són il·limitats, almenys fins que l'Alzheimer es recordi de mi. Lamento no poder-te resoldre el tema comunitat de veïns.

 9. Busqueu-me a Compenhagen / ag. 10 2010 19:25

  La teva prosa és florida i l'argumentació ben travada, Scapix, però els "númerus" són els "númerus" i se t'en va anar la mà en el difícilment ponderable equilibri en el modern art de linkar jajajajaPerò quedem-nos amb el primer i felicitem-nos que l'estada al bressol de la nostra civilització hagi enriquit encara més, si era possible, l'habilitat en l'oratoria i en el silogisme socràtic amb que la providència ha dotat el nostre ínclit administrador.PS: Per cert, formar part del bloc em dóna dret a passar-te l'administració dels números de la Comunitat de Veïns de la que m'honora (al mateix temps que rebenta) ser president??

 10. scapix / ag. 10 2010 14:01

  Una bona formació et manté ferm en la ideologia així com en els colors del teu equip de futbol. El blog n'és una bona mostra, si de cas, la pluralitat l'aporteu els comentaristes amb les vostres opinions, que sempre en aquest espai s'han respectat immaculadament.Les filiacions són lliures, i el dret a "escampar el missatge" no és exclusiu de les religions monoteistes, tot i que un servidor sempre s'ha mantingut arrelat a la pròpia anarquia-catalanista (el terme, si la memòria no em falla, és manllevat de Ramon Barnils). Sota un palmera o sota un pi, Busqueu-me a Copenhagen, es dóna per suposat que les entrades i els comentaris del blog són fets, encara que farcits alguns d'ironia, des de la més pregona de les reflexions, Pel que fa als links, els imprescindibles, amb la resta de personatges i/o temes és preferible refrescar-se sota una parra (foto superior) o quedar-se observant la lluna (foto inferior). Una abraçada.

 11. Busqueu-me a Copenhagen / ag. 8 2010 19:33

  Quatre links en només vuit ratlles! compteu, compteu…. i deduiu… Ai que el nostre admirat administrador sens "hafiliat". Qui garantirà la independència del bloc? Ni que sigui sota la palmera: Reflexionem-hi!

 12. Desperta Ferro / ag. 4 2010 10:45

  Ara que la Creu de Sant Jordi ha caigut en la més baixa de les consideracions, proposo que per l'edició propera s'intenti remuntar el prestigi d'aquests guardons atorgant-les a títol pòstum als braus Islero i Avispado, de gran record per als adictes i contraris a "La Fiesta".

 13. José Tomás / ag. 4 2010 10:38

  Volveré a torear (ya sé que en vuestro vernáculo era "luchar"),volveré a sufrir,volveré a triunfar (sustitutivo de "vencer" dada la adaptación taurina)

 14. Frankfurt / ag. 3 2010 15:55

  Bones vacances a tothom

 15. El Biles / ag. 2 2010 17:00

  Completameng d'acort, scapix. La música també m'agrá pero algun dia podries també posar un tema meu, no?Se pot saberque diu la frase rara o el jeroglífic del comensamen o me quedo a tres cirius, com sempre?

 16. L'Avi Culer / ag. 2 2010 13:23

  Mal pet els rebenti la pell del cul, al Sandro i als membres de la seva Junta!!!!

 17. Garrofer / ag. 1 2010 14:33

  Aquest bloc havia de ser un espai de modernitat i resulta que passem del llatinismes als "greguismes"? Anem enrere o què? No domino l'anglès, menys el llatí i ara em suts em el grec? Què carai diu l'encapçalament d'ara?!

 18. Àlex H.B. / ag. 1 2010 9:59

  Ben retornat administrador.Això estava mol mort per culpa potser de les vacances. Necessitem canya i la il·luminacio constant que ens aporten les noticies que aqui trobem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: